כ כריסטינה כוס מירוץ - סקס אדיר

כריסטינה כוס מירוץ

1
היי ,שוב אני מנסה להדביק את כל מה שפיספסתי בשנים האחרוונת .
הפעם כריסטינה מהאתר הלבן ,מקבלת בבת ים ברחוב על שם חוזה המדינה מתקשרת דרך וואצ אפ וגוגל טרנסלט .
שעה 600 חצי שעה 300 .
לקחתי חצי שעה בגלל חוסר זמן והתבאסתי הבחורה נראית מצוין תמונות שהיא שולחת אמיתיות .
מציצה בלי גומי ,ביצים ,רימינג קל ,אובת אוהבת אוהבת להזדיין גומרת וגונחת חצי שעה אקט אחד יצאתי עם הרגשה של פספוס
אני אחזור חיוך גדול

כריסטינה כוס מירוץ

7
ראשית כל , תודה רבה לביצת הפתעה על הגילוי ושיתוף הפעולה בפורום.
אחרי כזאת חוויה לא יכולתי שלא לשבת ולרשום דיווח לתפארת חברי הפורום.

הייתי עם קריסטינה פעמיים השבוע . פעם ראשונה היה כל כך מדהים שהייתי בטוח שחלמתי ושאין דברים כאלו. כשביקרתי אותה פעם שניה , באתי עם ציפיות גבוהות ( מה שגורם בדרך כלל לנפילה ) אך הביצועים עלו על על כל הציפיות .
קריסטינה , אני מאוהב :)

קריסטינה מגיעה אלינו מרוסיה.
165 ס"מ, בת 26, 50 ק״ג , דוברת רוסית בלבד.
שיער בלונדיני חלק ארוך מאוד, גבות דקות מאוד, עיניים מדהימות בצבע כחול, ריסים ארוכים.
שפתיים עדינות, שיניים לבנות.

שדיים עומדים טבעים גודל B.
גוון עור בהיר/לבן מאוד.
בקיצור בובת ברבי :)

500 ₪ לשעה

מתנשקת צרפתית באהבה ובהתמסרות טוטאלית....
מציצה ללא קונדום, מציצה עמוקה ורטובה . מדהים !
ליקוק ביצים מעולה !!! מכניסה את כל הביצים לתוך פיה . שוב פעם מדהים !
רימינג קטלני בכל התנוחות ! כשאני שוכב על הגב , כשאני שוכב על הבטן , כשאני יושב עליה .....מדהים , מדהים , מדהים !

סקס מצוין בשלל תנוחות ! גונחת וגונחת וגונחת :)

בפעם השניה גמרתי לה בפה והיא המשיכה למצוץ עד הטיפה האחרונה.

בין שני האקטים , זכיתי גם למסג׳ מעולה משולב עם ......פוט מסג׳ מקצועי עם שמן תינוקות. הללויה תאילנד בבת ים !

אין הרבה בחורות עם יופי כזה משולב ברמת שירות טוטאלית ויחס gfe.

עוד דבר סופר חיובי : מאחרת בבת ים בבנייין ישן אבל בדירה ענקית ומשופצת וסטרילית . מרגישים כמו במלון 5 כוכבים.

לרוץ מהר כי היא עוזבת לרוסיה ב 26 חודש .
טלפון יימסר בפרטי.
תהנו ולא לשכוח לדווח :)

כריסטינה כוס מירוץ

8
קריסטינה בת 26 בלונדינית לא גבוהה ולא נמוכה שדיים נחמדים
גוף פצצה לפחות לטעמי שירות ממש טוב מנסה לרצות זזה רוורס בתוספת תשלום בחורה חייכנית נחמדה לא הרבה זמן בארץ היא באה לפה לחופשה ועל הדרך לעשות כמה גרושים לוקחת 500 שקל לשעה ממליץ בחום המספר טלפון שלה יימסר בפרטי

כריסטינה כוס מירוץ

9

1. חבל שלא התווכחת קצת, היה ראוי להוריד אותה ל 400, ורוב הסיכויים שהיא היתה מסכימה, (אני מניח שאתה עם קצת ניסיון בתחום

2. 100% שהיא נמצאת באתר הלבן, אז אין לך מה להתלהב שמצאת את המספר שלה,

3. "יימסר בפרטי " פחחחחחחח , אל תחשוב שמצאת מציאה, כולם בוחשים בחרא הזה, במוקדם ובמאוחר ידוגו אותה עוד חברי פרום כמו שאתה מצאת אותה,

הערה כללית: הקטע המעאפן הזה של "יימסר בפרטי" ממש אגואיסטי ולא במקום.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”