כ יאנה פרטית תל אביב - דף 3 - סקס אדיר

יאנה פרטית תל אביב

22
[QUOTE=jack daniels]היא לא מקבלת בטרומפלדור ביחד עם ויקה?[/QUOTE]

גק הוא כתב ברחוב גאולה לבד

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

יאנה פרטית תל אביב

24
בתמונות רואים שיש לה גוף יפה, בתקווה שהן עדכניות, אבל הפנים פחות - במיוחד הגבות המצויירות שנותנות לה מראה כאילו שהיא בפליאה גדולה (בעיקר בתמונות עם הבגד התחתון הורוד). אבל אוליגופול אומר שהיא נראית יותר טוב במציאות.

בקיצור, מי שיכול, אני מבקש לתאר את הפנים שלה ולדעת אם הגוף שלה נראה כמו בתמונות.

יאנה פרטית תל אביב

25
מה שכן אפשר לומר עליה זה שעלו עליה הרבה אנשים בזמן שהותה בישראל
גם לפני 3 שנים וגם בזמן הזה .
לשיקולכם !

יוליה תביאי לנו חדשות מהניילון .... Hug

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

יאנה פרטית תל אביב

26
מי שתוהה לגבי דברים שאני כותב בגנות חלק מהחברים פה... שימו לב... כתבתי בצורה מפורשת שיאנה עובדת לבד ופרטית לחלוטין ואחרי שכתבתי שניים התעלמו לחלוטין ממה שכתבתי. אחד שואל אם היא מקבלת עם ויקה והשני מבקש מיוליה שתביא בנות חדשות.

לצערי אני מכיר את הפורום הזה טוב מידי...

יאנה פרטית תל אביב

27
עוד חלוצה בשם אלינה הצטרפה לדירה ברחוב שלום עליכם

נראית לצערי כמו הצרות שלי , סליחה אלינה .. סליחה יוליה לא אוהב את המראה
אני בטוח שיהיו קופצים רבים שאוהבים את המראה אני לא .צחוק

יאנה פרטית תל אביב

29
[QUOTE=אוליגופול]שלמה יש לך איזו הפרעה?

אני כותב פה מאה פעם שיאנה לא קשורה ליוליה ואתה לא רק שמתעלם אלא משנה את הכותרת ומוסיף מישהי מדירה אחרת לשרשור... אתה לא ברור [/QUOTE]

חבר יקר עדיף לרכז אותם לכותרת אחת
לא קשורה הכתובת שלהן .
ויאנה נמצאת בפרסום של יוליה אז אך לא עובדת איתה ?
הבנתי שיוליה עושה לה טובה ...חחח משונה העניין הזה .

שניתי את הכותרת !

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”