כ התפוח הגדול. רקוב? (סקס בניו יורק וארהב) - דף 2 - סקס אדיר

התפוח הגדול. רקוב? (סקס בניו יורק וארהב)

11
האמת היא שלא שווה לטוס כל כך רחוק רק בשביל זה. תוציאו מהראש את כל הפקות הפורנו שאנחנו מכירים מלוס אנגלס , לאס וגאס ומיאמי. ארה''ב היא מאוד שמרנית בקטע הזה והחוקים שם נוקשים כמו שהזכירו פה. אלא אם כן אתם באים במיוחד לטקס avn (אוסקר של הפורנו) שמתקיים פעם בשנה , שאפשר לדוג שמה משהו בינואר.

התפוח הגדול. רקוב? (סקס בניו יורק וארהב)

12
האמת אתה צודק קשה שם , אבל צריך לזהות את המודעות הנכונות , ולצאת מנקודת ציפייה שזה לא המפגש הכי טוב שיהיה לך בחיים ..
אם מישהי עובדת שם אז היא שם בשביל הכסף , היא לפעמים תשאל בטלפון אם אתה משטרה ותבין שזה יותר רציני.
אני לא נפגשתי בתוך מנהטן אף פעם עם בנות כי שם התרשמתי ממחירים הרבה יותר גבוהים , את המודעות של האסייתיות והסיניות סיננתי מראש ( כי אני רוצה להנות ממקומיות והתרשמתי ממודעות ללא תמונות אמיתיות )

אז חיפשתי מסביב רק מחוץ לעיר במחיר זול שלא עובר את ה100$ בדרך כלל זה מפגש קצר ויש לעבודה גומרים הולכים וזה מה שמתאים לי , הייתי עם הרבה שחורות וגם לבנות , לרוב לא נפלתי ואפילו נהנתי אבל תזהר שהם זזות ומקצועיות במיטה שיהיה לך קשה להחזיק הרבה זמן איתן במיוחד בדוגי עם תנועות האגן וניעור התחת עליך , בנוסף הם לרוב מצפות לטיפ וינסו לחלוב כמה שיותר כסף וכמו שציינת קשה לתאם ציפיות בטלפון כך שזה לא המקום למטרה העיקרית זאת אבל אם כבר שם כדאי לנסות ולהנות ... כולם פגשתי מהאתר שציינת וכמו שאמרו יש פורמים מסביב להמלצות לא היה לי כלכך זמן להשקיע בו ( כי גם הבנות שם יותר יקרות ) אני חושב אחד מהם "אדלט ורק" ולפעמים יש אימות תמונות

בהצלחה .

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”