[QUOTE=סטלן חרמן] בכל מקרה , הגברת התרחבה וינן 2 דירות במרכז כרמל . ממליץ על סווטה , היו לי 3 ביקורים אצלה ובכל ביקור השירות השתבח . אולי רוסית שלי עזרה , קיבלתי חווית חברה מדהימה[/QUOTE]
שתי הדירות באותו מספר טלפון ?
סווטה במחניים או בדירה השנייה ?
שבוע טוב לכולם
מוריה חיפה
92[QUOTE=eli32] [QUOTE=סטלן חרמן] בכל מקרה , הגברת התרחבה וינן 2 דירות במרכז כרמל . ממליץ על סווטה , היו לי 3 ביקורים אצלה ובכל ביקור השירות השתבח . אולי רוסית שלי עזרה , קיבלתי חווית חברה מדהימה[/QUOTE]
שבוע טוב לכולם[/QUOTE]
שבוע טוב לכולם[/QUOTE]
אכן 2 דירות במרכז , סווטה פעמיים פגשתי במחניים ופעם אחרונה בשד' הנשיא . אני אשמור על דיסקרטיות של העסק ולא אפרסם מיקום מדוייק , הפקידה כבר תכוון
------------------------------
זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר
מוריה חיפה
94דודידו זה גם משהו שאני מנסה להבין. היה לי מספר שלהם עוד כשהם היו במוריה ועכשיו לא עונים לי יותר (הם זכורים לי לטובה עוד מהימים שהייתי חייל). אתמול הייתי באזור אז הלכתי לבניין אבל לא מצאתי את הכניסה לבניין, ראיתי רק פאב ובנק. למישהו יש מושג איך אפשר להגיע אליהם?
מוריה חיפה
95מספר טלפון לא השתנה , אמא של חיים , מוזר לי הניק שלך ומוזרות לי שאלות ששלחת לי לפרטי , אם לא עונים לך כנראה שאתה ברשימה שחורה וכנראה יש סיבה
------------------------------
מוריה חיפה
96הניק שלי פה הוא כי אני חדש פה בפורום ונרשמתי בזמן פרק של האח הגדול (וכולם חפרו בפייסבוק על אמא של חיים). אבל אם זה עוזר אז אני יכול לשנות לחרמן אששש או משהו כזה אם זה יגרום לך להרגיש יותר בנוח. אני במקור מתל אביב אבל עם חברים מהכרמל ועכשיו עברתי לגור בנשר בעקבות עבודה. אני מספר לך את זה כדי שבמקום לחשוב שאני מוזר תעזור לי כי זאת מטרת הפורום. מה הטעם בלדווח ולתת חוות דעת אם אין לי שום אופציה להגיע לשם בעצמי??? בעבר, כשבאתי לסופש בחיפה אצל חברים היינו הולכים לדירה במוריה 15. לפי איך שהשירשור הזה התחיל הבנתי שהמקום הזה עבר למחניים. המספר שהיה לי (מלפני 3 שנים בערך) עבד פעם ומאז לא הייתי בחיפה ולכן לא התקשרתי. לכן אין שום סיכוי שאני ברשימה שחורה כי לא התקשרתי לשם כבר כמה שנים. חוץ מזה שאני מקבל בכלל צליל של מספר מנותק, זה לא שסתם לא עונים לי. רשמתי לך גם את המספר שיש לי כדי לדעת אם הוא עדיין נכון. זה הכל. בקיצור תודה רבה על העזרה. אני עדיין אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי בפרטי מספר עובד שלהם.
מוריה חיפה
97המחיר שאני מכיר זה 200 לפעם אחת.
הייתי עם יוליה - שרות טוב אבל לא ממש הטעם שלי קצת שמנמנה.
יש גם בחורה בשם רגינה, גוף לא רע אבל פנים עם פצעים
מוריה חיפה
98אני חייב לפרגן למקום הזה, עד עכשיו לא הייתה לי שם נפילה אף פעם. סווטה הייתה לא כזה להיט אבל לא נפילה.
ביקרתי את יוליה. כמו שאמרו קודם קצת שמנמנה 160 ס"מ בערך וכשראיתי אותה כמעט ועשיתי אחורה פנה כי זה לא כל כך הטעם שלי אבל: 1. חזה מהמם די גדול (בין D לדאבל D) ועומד 2. פנים יפות, בלונדינית עם עיניים כחולות. 3. צעירה מאוד אז כאשר מסתכלים עליה בלי בגדים, למרות השומנים הכל עדיין די מתוח וסקסי, עור חלק.
נשארתי וממש שמחתי. היא צעירונת שאוהבת סקס מפנקת ומחרמנת, אוהבת שנוגעים בה ועם חזה לפנתיאון עם פטמות ורודות ויפות.
מציצה די רגילה טובה ולא עמוקה ומנוע צר מאוד. זה לא נראה לי בגלל הגיל כמו שמישהו כתב קודם אלא מבנה גוף. אם היא תרזה כמה ק"ג היא יכולה להיות ממש כוסית.
בגלל כל הנ"ל גמרתי די מהר ויצאתי משם תוך רבע שעה אבל למרות זאת נהניתי ויש מצב טוב שאחזור ואם יתאפשר מבחינת זמן וכסף אפילו לסשן ארוך יותר.
אגב, היא מקבלת בדירה קרובה למחניים (2 דקות בהליכה) בשדרות הנשיא.
ביקרתי את יוליה. כמו שאמרו קודם קצת שמנמנה 160 ס"מ בערך וכשראיתי אותה כמעט ועשיתי אחורה פנה כי זה לא כל כך הטעם שלי אבל: 1. חזה מהמם די גדול (בין D לדאבל D) ועומד 2. פנים יפות, בלונדינית עם עיניים כחולות. 3. צעירה מאוד אז כאשר מסתכלים עליה בלי בגדים, למרות השומנים הכל עדיין די מתוח וסקסי, עור חלק.
נשארתי וממש שמחתי. היא צעירונת שאוהבת סקס מפנקת ומחרמנת, אוהבת שנוגעים בה ועם חזה לפנתיאון עם פטמות ורודות ויפות.
מציצה די רגילה טובה ולא עמוקה ומנוע צר מאוד. זה לא נראה לי בגלל הגיל כמו שמישהו כתב קודם אלא מבנה גוף. אם היא תרזה כמה ק"ג היא יכולה להיות ממש כוסית.
בגלל כל הנ"ל גמרתי די מהר ויצאתי משם תוך רבע שעה אבל למרות זאת נהניתי ויש מצב טוב שאחזור ואם יתאפשר מבחינת זמן וכסף אפילו לסשן ארוך יותר.
אגב, היא מקבלת בדירה קרובה למחניים (2 דקות בהליכה) בשדרות הנשיא.
מוריה חיפה
99יוליה ורגינה עזבו, ומזה זמן לא היה דיווח על המקום. עדיין בגלל שלא הגעתי ל-100 הודעות הדיווחים שלי מתפרסמים מאוחר או לא מתפרסמים.. חבל כי רוב ההודעות שלי הם דיווחים ולא קשקשת..
לענייננו, הייתי עם קטיה, גוף פיצוץ שירות לא משהו בכלל, למרות שדוברת אנגלית מצוינת. חבל די בזבוז.
הדיווח שלי קצת מאוחר אני חושב שעזבה כבר.. חבל שלא הזהירו פה.
ישנה עוד בחורה צעירה, דאשה, גוף טוב חזה יפה ועומד B/C. מציצה בלי, אוהבת בעיקר מסיונרי.. אבל סה"כ חוויה טובה מאד ממליץ ואחזור.
לענייננו, הייתי עם קטיה, גוף פיצוץ שירות לא משהו בכלל, למרות שדוברת אנגלית מצוינת. חבל די בזבוז.
הדיווח שלי קצת מאוחר אני חושב שעזבה כבר.. חבל שלא הזהירו פה.
ישנה עוד בחורה צעירה, דאשה, גוף טוב חזה יפה ועומד B/C. מציצה בלי, אוהבת בעיקר מסיונרי.. אבל סה"כ חוויה טובה מאד ממליץ ואחזור.
מוריה חיפה
100התקשרתי לתאם ביקור. הודיעה לי על העלאת המחיר ל250 עבור 20 דקות ו300 לחצי שעה.
לא הולך לשם. אין מצב שאני משלם ככה.