כ שאלה חשובה מאוד מאוד - סקס אדיר

שאלה חשובה מאוד מאוד

1
שלום לכולם

בהנחה שאתם הלקוח, הצרכן. מה בעצם תפקידה של נותנת השירות בעינכם? האם היא החברה שנותנת שירות או שהיא המוצר עצמו?

אם היא נותנת שירות בלבד, מהו המוצר?
האם סקס יכול להיות מוצר, אם הוא למעשה פעולה חד צדדית (צד אחד משלם לשני)?

אשמח לתשובותיכם הכנות

שאלה חשובה מאוד מאוד

3
[QUOTE=Amazona]שלום לכולם

בהנחה שאתם הלקוח, הצרכן. מה בעצם תפקידה של נותנת השירות בעינכם? האם היא החברה שנותנת שירות או שהיא המוצר עצמו?

אשמח לתשובותיכם הכנות
[/QUOTE]

אמזונה
תעזבי אותנו בשקט אנחנו רוצים לזיין בלי שיזיינו לנו במוח

שאלה חשובה מאוד מאוד

6
שלום לך אמזונה,
תפקידה של נותנת השירות הוא להזדיין. מכיוון שאני לא אוהב לזיין מוצרים, אז נותנת השירות היא לא המוצר. אם כבר, אני מספק לה מוצר: קרם חלבונים משובח. זה טוב לעור הפנים.
המוצר הוא הזיון, והוא לא פעולה חד צדדית. למרות שהגבר מזיין את האישה וזה לעולם לא ישתנה, כמה שלא תנסו להפוך את זה.
יש לי כמה שאלות משלי:
בהנחה שאת יוצאת לבלות לפעמים: אם הייתי מספיק שיכור והתחלתי איתך, את זרמת איתי והגענו למיטה לאחר שהזמנתי אותך למשקה, האם זה נחשב ששילמתי על סקס? אם כן, האם זה הופך אותך לזונה?
במקור, אמזונות היו נשים לוחמות שלצורך הלחימה כרתו לעצמן שד. האם כרתת לעצמך שד? אם כן, איזה?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

שאלה חשובה מאוד מאוד

7
[QUOTE=החפוז המכני]שלום לך אמזונה,

תפקידה של נותנת השירות הוא להזדיין. מכיוון שאני לא אוהב לזיין מוצרים, אז נותנת השירות היא לא המוצר. אם כבר, אני מספק לה מוצר: קרם חלבונים משובח. זה טוב לעור הפנים.

המוצר הוא הזיון, והוא לא פעולה חד צדדית. למרות שהגבר מזיין את האישה וזה לעולם לא ישתנה, כמה שלא תנסו להפוך את זה.

יש לי כמה שאלות משלי:

בהנחה שאת יוצאת לבלות לפעמים: אם הייתי מספיק שיכור והתחלתי איתך, את זרמת איתי והגענו למיטה לאחר שהזמנתי אותך למשקה, האם זה נחשב ששילמתי על סקס? אם כן, האם זה הופך אותך לזונה?

במקור, אמזונות היו נשים לוחמות שלצורך הלחימה כרתו לעצמן שד. האם כרתת לעצמך שד? אם כן, איזה?[/QUOTE]

מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

שאלה חשובה מאוד מאוד

8
[QUOTE=Amazona]
שלום לכולם
אשמח לתשובותיכם הכנות
[/QUOTE]

"במידה שבה אדם מודד,
בה מודדין לו" (מסכת סוטה פרק א').

וחכמות סופרים תסרח,כועס ויראי חטא ימאסו,כועס והאמת תהא נעדרת,כועס נערים פני
זקנים ילבינו,כועס

זקנים יעמדו בפני קטנים, כועסבן מנוול אב,כועס בת קמה באמה,כועס כלה בחמותה, אויבי
איש אנשי ביתו,כועס

פני הדור כפני הכלב,כועס הבן אינו מתבייש מאביו,כועס ועל מה יש לנו להישען ? בכיבכי

על הסטאז' של אמזונה על הזונה ? Shocked ודי לחכימא ברמיזא...........................
מבולבל

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”