חיכיתי לך קרומבה באמת הרבה זמן לא חירחרת ריב פה.
איפה הדיווח האחרון שלך? באיזו נקודה תרמת פה לפורום כי לי אין מושג מתי זה קרה. ריחמתי עליך פעם שעברה כי הראת סימנים של הכרה בתבוסה שלך אבל אני רואה שאתה חוזר לריב... אז באמת כדאי לדבר עם האדמין שוב שיטיס אותך מפה..
אתה מבין... אני מדווח פה... תורם... תסתכל רק בשבוע האחרון. ומה אתה עושה? מרים את האף כל פעם שאני כותב את דעתי.
יש פה אנשים כמו ג'ק שחושבים שמגיע להם הכל מול בחורה עובדת וחושבים שהיא חפץ. אחרי זה מתלוננים ומלכלכים בלי בושה בפורום למרות שכל בר דעת מבין שהם מבלבלים את המוח. עכשיו יש פה באופן נדיר מנהלת שעוד איכפת לה מהלקוחות... מה היא אומרת לעצמה.. אם יש כאלה דגנרטים למה שבכלל יהיה איכפת לי מהלקוח. אני אעשה מה שכל שאר התאגידים עושים ואשים זין. אני לא אתן לזה לקרות ואומר את דעתי בכל מקרה בו לא נותנים כבוד לנותנת שירות ובמקרה הזה למנהלת שאין שירותית ממנה. ג'ק קשקשן ממדרגה ראשונה.. דיווחו פה עשרות על מילה רק דברים טובים ואת ג'ק היא ניסתה לתחמן לגמירה אחת... פשוט הזוי שבכלל צריך להסביר כמה אדיוטי זה נשמע. אין לי שום בעיה שמישהו יגיד שלא אהב משהו.. בכייף.. לגיטימי... אבל יש פעמים שבן אדם נדהם מהטמטום.
דרך אגב קרומבה... אני אעשה לך את החיים מאד פשוטים ואתן לאדמין להחליט את מי הוא מעדיף פה. קודם לא עשיתי את זה עכשיו סבלנותי מוצתה עם התגובות ההזויות ולא ענייניות שלך. אתה היחיד שפניתי לאדמין לגביו וזה בגלל שאתה לא ענייני. ולא תורם. אתה בא להציק... אני לא אומר שום דבר על ג'ק... לא אומר שום דבר על כוסמין ועל עוד הרבה שאני חולק על דעתם. לעומת זאת אתה מיותר פה.
יאנה פרטית תל אביב
42חברים יקרים,
די לריב פה ודי עם פניות או איומים לפנות לגננת.
דווקא את כולכם אני מעריך מאד וכל אחד מכם תותח בפורום.
אז בואו כולנו ונתרכז רק בדיווחים,איש על פי דרכו וקיצבו ולא קיצפו ...
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
יאנה פרטית תל אביב
43אני די מסכים איתך קרומבה .האיש המתנשא הזה אוהב להיות כאן בולט ובראש הפירמידה
אין אחד שהוא לא פתח עליו את הביוב שלו כאן.
תקשיב טוב אוליגופול.
אני אגיד מה שבא לי מתי שבא לי ואיך שבא לי.
ואם נפלתי על נותנת שירות גרועה ,אני אכתוב עד כמה שהיא גרועה.
גם אם זה לא לרוחך.
אתה יכול לבכות לאדמין עד מחר .גם אם אורחק מהפורום אמשיך לזיין גם בלעדיו.
נתתי פה דיווחים וחוות דעת ,שרק עזרו כאן לאנשים. למרות שאתה מציג אותי כקשקשן
עשיתי דבר טוב או שניים.
לא אמרתי על יוליה מילה רעה. גם בדיווח שלי על נטשה כתבתי שהיא אחלה של פקידה.
בפעם השניה שנתתי דיווח מהשטח שנטשה קצת התקלקה ,אתה הלכת למות כאילו דיברתי על אישתך.
אתה פשוט פאטתי . בא בתפקיד הקדוש שמגן על הזונות שרואות בך ובכל אחד אחר כארנק מהלך.
ומעביר כאן ביקורות .
מי אתה בכלל?
אם לא נאה לך אתה יכול לדלג על הדיווחים שלי ולהתרכז בדיווחים הספרותיים השייקספרים שלך.
ולהאמין תמיד שאיזה זונה תתן לך אקסטרה
ללא תוספת תשלום ,מתנות ,טיפים, או כל דבר אחר.
רק בזכות הקסם האישי שלך...
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים
יאנה פרטית תל אביב
44[QUOTE=אוליגופול]לא אומר שום דבר על כוסמין ועל עוד הרבה שאני חולק על דעתם. לעומת זאת אתה מיותר פה.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
אני דווקא חושב שאתה מיותר פה...
יאנה פרטית תל אביב
45אכילס...מרים את הראש לעקוץ איש מגעיל ורשע שכמוך. אין לי מושג איך אתה חי עם עצמך כי את האמת אני ואתה יודעים. פה אתה תפסיד...עד הסוף אני אלך עם זה לא כמו בקיק.
בינתיים לך לקבל הנחות מסרסורים. המילה שלך לא שווה כלום וככל שתמשיך אני אדאג להעביר את המסר הזה יותר ויותר חזק.
ג'ק - אני לא מאשים אותך על כלום כי אתה באמת לא חכם גדול אבל פעם שניה שאתה יוצא כמו מופרע בלי אבחנה. בוא נעצור את זה עכשיו כי כמו שאמרתי אין לי שום דבר נגדך רק מגן על מי שצריך להגן.
בינתיים לך לקבל הנחות מסרסורים. המילה שלך לא שווה כלום וככל שתמשיך אני אדאג להעביר את המסר הזה יותר ויותר חזק.
ג'ק - אני לא מאשים אותך על כלום כי אתה באמת לא חכם גדול אבל פעם שניה שאתה יוצא כמו מופרע בלי אבחנה. בוא נעצור את זה עכשיו כי כמו שאמרתי אין לי שום דבר נגדך רק מגן על מי שצריך להגן.
יאנה פרטית תל אביב
46אוליגופול תעשה טובה לעצמך ותפרוש בשיא .
אתה לא נראה אהוב במיוחד, חכם בטח שלא.. שחצן בטוח שכן.
אין צורך שתגן על אף אחד זה לא התפקיד שלך.
במיוחד שאתה לא יודע על מה אתה מדבר
ברגע שאתה מרשה לעצמך לדבר עלי אתה כן מאשים אותי.
ואם תגיד עלי מילה אחת תקבל שניים.
הבנתי כבר שאתה אוהב לתת את המילה האחרונה .אתה חושב שזה מוסיף לך אבל אתה רק יוצא מטומטם.
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים
יאנה פרטית תל אביב
47[QUOTE=אוליגופול]אכילס...מרים את הראש לעקוץ איש מגעיל ורשע שכמוך. אין לי מושג איך אתה חי עם עצמך כי את האמת אני ואתה יודעים. פה אתה תפסיד...עד הסוף אני אלך עם זה לא כמו בקיק.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
ידידי לשעבר, לא המילה שלי לא שווה אלא שלך, אתה משתלח בכולם פה כמו ילד,
יש פתגם ברוסית שאומר שאם שלושה אנשים אומרים לך שאתה שיכור, לך לישון.
אז לך לישון על האף.
יאנה פרטית תל אביב
48ג'ק - מי שיוצא כסיל זה רק אתה כי מי שקורא מה אתה כותב נדהם. שים בצד אינטרסנטים שרוצים ברעתי מהסיבות הלא נכונות, חוסר האינטלגנציה שלך דירדר אותי כי מהתחלה כתבתי שלא אוכל להסביר לך כלום היות ואני אסיים מתוסכל.
אז אני אכן אסיים את הריב הזה כי הוא התדרדר ממקום של להסביר למקום של לשמוע אותך חוזר על דברים הזויים שכל בר דעת צוחק שקורא אותם.
ולאינטרסט אכילס... אין לי ספק שאתה יודע הרבה פתגמים ברוסית מהחברים הסרסורים שלך שנתנו לך להיכנס חינם במידה ותכתוב על בנות. אז בהחלט המילה שלי שווה הרבה יותר משלך. אתה צריך להיזרק מפה בבושת פנים כל הדבר הזה וכל אחד פה צריך לקרוא ולמחוק כל מילה שלך בפורום. אני מבטיח לך מתוק שאני אהיה פה אחריך ושעוד יבינו שאתה שקרן שניצל את הפורום.
אני אסיים בציטוט מהימים האחרונים של everhard:
"אפשר להגיד הרבה על אוליגופול אבל הדיווחים של הבחור הם אובייקטיביים לחלוטין
ואמת חקוקה בסלע מאחורי כל אות שהוא כותב בפורום..."
Everhard בחור שהיו לנו חילוקי דעות לא מבוטלים אבל בסופו של דבר הוא מבין שאת האמת שלי אני לא אסתיר ולא אתנצל עליה גם אם היא מציקה למישהו. אולי לפעמים אני יוצא מתנשא וקשה מידי ועל זה אני יכול לעבוד. להגיד את הדברים כהוויתם אומר תמיד. כל מילה שלי בפורום תהיה אמת בניגוד לאינטרסנטים פה שמכרו את האמת שלהם בנזיד עדשים.
אז אני אכן אסיים את הריב הזה כי הוא התדרדר ממקום של להסביר למקום של לשמוע אותך חוזר על דברים הזויים שכל בר דעת צוחק שקורא אותם.
ולאינטרסט אכילס... אין לי ספק שאתה יודע הרבה פתגמים ברוסית מהחברים הסרסורים שלך שנתנו לך להיכנס חינם במידה ותכתוב על בנות. אז בהחלט המילה שלי שווה הרבה יותר משלך. אתה צריך להיזרק מפה בבושת פנים כל הדבר הזה וכל אחד פה צריך לקרוא ולמחוק כל מילה שלך בפורום. אני מבטיח לך מתוק שאני אהיה פה אחריך ושעוד יבינו שאתה שקרן שניצל את הפורום.
אני אסיים בציטוט מהימים האחרונים של everhard:
"אפשר להגיד הרבה על אוליגופול אבל הדיווחים של הבחור הם אובייקטיביים לחלוטין
ואמת חקוקה בסלע מאחורי כל אות שהוא כותב בפורום..."
Everhard בחור שהיו לנו חילוקי דעות לא מבוטלים אבל בסופו של דבר הוא מבין שאת האמת שלי אני לא אסתיר ולא אתנצל עליה גם אם היא מציקה למישהו. אולי לפעמים אני יוצא מתנשא וקשה מידי ועל זה אני יכול לעבוד. להגיד את הדברים כהוויתם אומר תמיד. כל מילה שלי בפורום תהיה אמת בניגוד לאינטרסנטים פה שמכרו את האמת שלהם בנזיד עדשים.
יאנה פרטית תל אביב
49אוליגופול ידידי,
לא נמאס לך לריב עם כולם?
האם לא הגיע הזמן לתקן את השפה הנחותה ולעשות בדק בית?
מבטיח קבל עם ועדה, שברגע שאתה יוצא מהפורום, אני ועוד כמה
חברים, נתחיל לדווח. אז אולי תיקח פסק זמן?
אני באמת לא רוצה לריב , אבל מעולם לא רבתי עם אף חבר כאן.
אבל אתה לא מניח לאף אחד לנשום.
בברכת "המטר עלינו ציפרלקס"
ק.
צא גבר ואל תענה
לא נמאס לך לריב עם כולם?
האם לא הגיע הזמן לתקן את השפה הנחותה ולעשות בדק בית?
מבטיח קבל עם ועדה, שברגע שאתה יוצא מהפורום, אני ועוד כמה
חברים, נתחיל לדווח. אז אולי תיקח פסק זמן?
אני באמת לא רוצה לריב , אבל מעולם לא רבתי עם אף חבר כאן.
אבל אתה לא מניח לאף אחד לנשום.
בברכת "המטר עלינו ציפרלקס"
ק.
צא גבר ואל תענה
יאנה פרטית תל אביב
50יקירי.... כל חבורה של האינטרסנטים שתביא ביחד לא מדווחת את כמות הדיווחים שאני מדווח בשבוע. אתה קופץ על ההזדמנות כמו החיה שאתה:) מובן לי.
אני אשאר פה אחריך ואחרי כל אחד מהאינטרסנטים.
אם תגיד שמשהו הוא ברווז לא יהפוך אותו לברווז. השפה שלי לא נחותה. הדבר האחרון שאני זוכר בשפה נמוכה זה שלך שהשלת את המסכות והתפוצצת עלי בפעם הראשונה שהעיפו אותך מפה.
בברכת "תתחיל לדווח ולא לחרחר ריב... מקווה שתספיק כי בקרוב אתה לא פה"
אני אשאר פה אחריך ואחרי כל אחד מהאינטרסנטים.
אם תגיד שמשהו הוא ברווז לא יהפוך אותו לברווז. השפה שלי לא נחותה. הדבר האחרון שאני זוכר בשפה נמוכה זה שלך שהשלת את המסכות והתפוצצת עלי בפעם הראשונה שהעיפו אותך מפה.
בברכת "תתחיל לדווח ולא לחרחר ריב... מקווה שתספיק כי בקרוב אתה לא פה"