כ אזהרת פרטיות חמורה לבעלי אייפון (נשואים ועם חברות) - דף 6 - סקס אדיר

אזהרת פרטיות חמורה לבעלי אייפון (נשואים ועם חברות)

52
[QUOTE=חמש תלתן]
[QUOTE=isz1] כמובן שפרנואידים יכולים לשלם עם פייפאל פיקטיבי עם כרטיס אשראי אנונימי מוטען במזומן[/QUOTE]

גם אני חשבתי על האפשרות של כרטיס אשראי נטען שאפשר לקנות בדואר, אבל מתברר שכדי לקנות אותו צריך להציג תעודת זהות. אנונימי זה לא.

[/QUOTE]

5 תלתן ידידי אין שום צורך בכרטיס אשראי נטען , סתם יקחו לך עמלות , אתה ניגש לדרגסטור וטוען במקום ,הכי אנונימי
אני רכשתי אתמול סים של 019 בעלות של 20 ש''ח

53
[QUOTE=Manich_man]
[QUOTE=חמש תלתן]
[QUOTE=isz1] כמובן שפרנואידים יכולים לשלם עם פייפאל פיקטיבי עם כרטיס אשראי אנונימי מוטען במזומן[/QUOTE]

גם אני חשבתי על האפשרות של כרטיס אשראי נטען שאפשר לקנות בדואר, אבל מתברר שכדי לקנות אותו צריך להציג תעודת זהות. אנונימי זה לא.

[/QUOTE]

5 תלתן ידידי אין שום צורך בכרטיס אשראי נטען , סתם יקחו לך עמלות , אתה ניגש לדרגסטור וטוען במקום ,הכי אנונימי
אני רכשתי אתמול סים של 019 בעלות של 20 ש''ח
[/QUOTE]

isz1 דיבר על תשלום לפייפרפון בכרטיס אשראי נטען כדי לשמור על האנונימיות מולם. על זה השבתי שכרטיס אשראי נטען שנקנה בדואר אינו אנונימי. כרטיס אשראי נטען יכול, תאורטית, לשמור על האנונימיות מול גורמים נוספים, אבל אני לא יודע אם יש כרטיס אשראי שאפשר לרכוש בלי לחשוף את זהותך בהצגת תעודת זהות, כמו שדורשים בדואר, ולטעון אותו במזומן.

54
רק לחדד, מי שפוקד את אתר הלבן הרבה, אז הבנות שם סבבה, הן לא מהשרוטות בארץ שיעשו שימוש לרעה במספר שלך,

כי גם ככה הן פה לזמן מוגבל , ולא נראה לי שיש להן אינטרס להרוס לקוח טוב שמביא 400 שקל, בניגוד לנותנות שירות בררה שבארץ שבאים אליהם אנשים לא משהו ,

מהקוקס בארץ צריך להזהר כי כבר ראינו פה לפני כמה ימים שאחת הקוקס פרסמה מספר טלפון של לקוח בפייסבוק, מספיק שיטוט קל בגוגל אחרי המספר כבר מעלה תוצאוות...

נ.ב
אני מניח שלא כל אחד מכיר ויודע על האתר הלבן, הכי קל וזמין לחפש באתר שלנו או באתר הצהוב או באתרים ישראלים מתחרים.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”