כ ביקור נחמד ב200 - דף 2 - סקס אדיר

ביקור נחמד ב200

11
שלום לכולם
ובכן ברור שמדובר בדירה בזבוטינסקי בקובה ביותר לשווארמה שמש, אני חושב שבגדול זה די דיסקרטי,
אכן יש תחלופה, אבל מעלתה של הדירה שהיא עובדת עד חצות ) בערך מ11 בבוקר)
אלונה היא אחת הבנות לטעמי נראית טוב, ויש לה שירות בינוני,
הבחורה השניה זאת אווה שגם עונה לטלפון בדרך כלל, אווה היא מבוגרת ונראית ממש רע, מרוב שנראית רע, לא הייתי מסוגל להיות אצלה,
אך מצד שני היא מאוד ליברלית ואפילו יותר מידי, אפילו שלא הייתי איתה היא הציעה לי הצעות מסמרות שיער, והמבין יבין.
הבחורה השלישית היא מרינה, מבוגרת סביב ה50 אולי קצת פחות, אבל מפנקת ברמה גבוהה כנועה ומתמסרת לכל גחמה.
אבל העיקר טובת לב ברמות, באתי אליה מסטול מגוינט והרגשתי רע הלכתי להקיא, והיא עשתה לי קומפרסים, ודאגה לי כמו אימא.
אני הולך אליה עדיין וזוכר לה עדיין את החסד שעשתה עימי.
מיותר לציין שמבחינת הסקס די מיציתי אותה , אבל אני חושב שלפעמים ראשונות היא כדאית בהחלט.
ישנם עוד בחורות שמתחלפות כמו אנג׳לה ועוד אחת שאינני זוכר את שמה, גם לדעתי הן נראות יחסית בסדר, לא יודע איך הם בשירות, אבל עושות רושם חיובי.
בכלל בדירה הזאת יש תרבות של שירות ובמחיר די סביר.
נ.ב. מרינה לא נמצאת בשעות היום, בדרך כלל היא שם רק משעות הערב ואילך,
בעבר אכן הייתה שוהה שם וישנה שם , אך בשלב זה היא רק בשעות הערב.
בהצלחה לכולם!
Cuff

ביקור נחמד ב200

13
סופר לה טיב חשבתי על זה, אבל הזמן היחיד שאני יכול לבקר שם זה בזמן ארוחת צהריים שכולם אוכלים, בערב אני בלימודים.
דבר שני כשאני נכנס לבניין אני מוודא שאין אף אחד במעבר שם שיכול לראות אותי אז אין נפקא מינה איך אני נראה

ביקור נחמד ב200

16
טיפ קטן !

אלונה כמו שציינו אחלה שירותית, הייתי אצלה כמה פעמים ( לא בשנה האחרונה ..מיציתי..)

מה שאתם מפספסים שבסוף הזיון ניתן להוריד את הקונדום לעבור למציצה ולהשפריץ לה לפה..! אני הייתי ממש לקראת הגמירה ממשיך לבד/ביד ואומר לה להוציא לשון..

אין צורך להודות.. וגם אין טלפון..

נ.ב הערה חשובה: אווה מזדיינת בלי קונדום נא לקחת בחשבון..
"אם גבר לא חושב על זיונים - הוא פשוט לא מרוכז...)

ביקור נחמד ב200

17
מישהו יודע לאיפה אלונה נעלמה? היא גם לא עונה לי במספר האישי...
יש סיכוי שהיא עזבה את המקצוע? בחופשה? החליפה פלאפון?
מה נסגר? התגעגתי לציצים הגדולים שלה ולתחת הענקי
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”