כ סיפורי הרב...הסיפור האמיתי..... - דף 13 - סקס אדיר

סיפורי הרב...הסיפור האמיתי.....

121

.....כל אדם מהווה סוד עמוק ומסתורין לזולתו......

...בכל גבר מצוי צד מסתורי שאותו הוא מסתיר ואינו מגלה לאיש...

...בכל אישה מצוי צד מסתורי שאותו היא מסתירה ואינה מגלה לאיש...

...מאחורי כל גבר יש אישה, ומאחורי כל אישה יש עוד גבר שמסתכל לה על התחת...

חיים חפר כתב את השיר: 'רוזה' רק היום הבנתי את משמעות המילים בשיר.... Tongue

"כשראיתיך ילדה קטנה צוחקת צחוק רחב כזה, פתאום הרגשתי איך כמו סכין נכנסת אלי פה בחזה.

מיליון פרחים שלחתי לך ושני מיליון מכתבים, אך את המשכת לצחוק ושיגעת ברחוב את התושבים.

רוזה רוזה רוזה את אהובה שלי, כמה שירים לך אחרוזה עד שתהיי אישתי, את אהובה שלי".

את רוזה הכרתי בתנ"ך הזונות, תיירת טטרית הגיעה אלינו מהרי אורל בכדי לעשות לנו אוראלי... Tongue

אישה רזה וקצת מוזרה רוזה, לא נתנה לי טלפון התכתבנו וקבענו פגישה באמצעות תנ"ך הזונות.

הסברתי לה שאני קצת לא נורמלי, ואני יוצא לחופשות מבית החולים בחגים של שלושת הרגלים. חיוך

רוזה הסבירה לי שגם היא לא נורמלית, והיא בכלל פסיכית, ועל כך נאמר : "מצא מין את מינו" Embarrassed

מיד אצתי רצתי לקחת הלוואה בבנק למשכן, אנה מנהריה גמרה לי את כל המזומן.בכי

משם הלכתי לבנק הזרע לקחתי הלוואה ממישהו שהזיע ,אנה מנהריה גמרה לי את כל הזרע. בכי

אספתי את רוזה מרחוב הירקון בת"א, מתגוררת שם באחד הבתים, נסענו משם ישר למכון התקנים.Cool

כשראיתי את רוזה לראשונה לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא נענעתי לולב....

אך מיד הבנתי שמדובר באישה לא רגילה, רוזה היא ספורטאית אקרובטית לשעבר,גמישה מאוד !!!

155 ס"מ, בת 35 שנים, שיער שחור/חום חלק עד אחרי הכתפיים, גבות טבעיות, עיניים חומות.

שפתיים בשרניות, שיניים סבירות זקוקות לשיננית, שדיים קטנים נפולים(שקיות שוקו).

בטן שטוחה, רגליים רזות, ישבן יפה, בית כנסת יפה, מרעום קטן וסגור עם חותמת בד"צ. Embarrassed

גוון עור שזוף/שחום/חום, גוף רזה נטול שומן בכלל, בחורה נקייה נחמדה וחייכנית. חיוך גדול

יתרונות וביצועים: ביקשה 200 $ ל3 שעות, סיפרתי לה את סיפור אנה מנהריה, בכי סגרנו 100 $. מוחא כפייה

מתנשקת במסירות ובאהבה עילאית.... Embarrassed

מציצה מצוינת ללא כיפה, בולעת החרבות מספר שלוש, כולל שבירת שקדים מהצד השני שלהם.

צעקתי לשמיים בכל פעם שהיא בלעה את כולו פנימה, נס סוכות לנגד עיני....Shocked

כיבוס ביצים כמו בכפרים, עבודת יד ולשון, מרכך עמילן ועלי גפן ממולאים... חיוך גדול

כיבוס מרעום כמו בחלום, מכל הלב מכל הנשמה כל הלשון במרעום.... חיוך

זיון מצוין !!! כחומר ביד היוצר, כיוצר ביד החומר, בחורה קטנה וגמישה קיפלתי אותה כמו שמיכה.

לא יאומן כמה שהיא גמישה וחזקה, כמה הופתעתי לטובה. מוחא כפייה

נסיעה ברוורס מטורפת, נסיעת הרוורס הטובה ביותר של השנה, מרעום קטן מאוד, נכנס בלחץ.

שנינו צעקנו יחד בקולי קולות.... Shocked

טל ומטר על פניה, בליעה של כל הזרע כולל שאריות מהעניים ומהגבות שהעברתי באמצעות האצבעות.

לסיכום: 100 $ שלוש שעות מדהימות עם זונה בת של זונה נכדה של זונה נינה של זונה.מוחא כפייה

רוזה לא יפה, ולא צעירה, חזה נפול, גוף רזה, גמישה וקומפקטית, כחומר ביד היוצר, תרתי משמע !

מי שמחפש בחורה יפה שימשכן לבנק את הדירה, וילך לאנה מנהריה.... כועס

מי שמחפש אישה שנולדה להיות זונה, שביום בו היא נולדה ולדימיר פוטין הגיע לבריתה. Embarrassed

בוריס חרטאטיוב הרופא המיילד שלה אמר עליה ביום הולדתה :

מרעומך צר וקטן, ישבנך עומד כהרי אורל, גרונך עמוק כנהר הוולגה. הביאו לי מיד 100 גרם וודקה. Dead

נסיים בהמשך שירו של חיים חפר 'רוזה':

"את הגב שברתי בשבילך, מכות הלכתי בשבילך, והסתכסכתי עם החוק, ואת אפילו לא חתמת

לי על ערבות, רק כל הזמן המשכת לצחוק, תגידי מה יהיה הסוף אני כבר לא יכול יותר.

את כבר בת ארבעים, ואני תחמישים סוגר, רוזה רוזה רוזה את אהובה שלי" ...... Heart

Roza 33 tel aviv יש לפנות אליה ישירות בתנ"ך אין לי מספר טלפון* Tongue

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

122

...אם אשתך יפה- השגח על חברך, אם אשתך טיפשה- השגח עליה, אם אשתך חכמה-השגח על עצמך...

...להתכופף בשביל כסף זה בסדר, אבל לא להשתחוות...

...מידת האישה בסקס אינה בהכרח חשובה כמו מידת הסקס באישה...

"החיים ילדתי זה סיפור רציני, לפעמים אני מת מפחד מהצל של עצמי מכל מה שסביבי".

הימים מתקצרים והלילות מתארכים, וכבר כתבתי הרבה מילים על נשים.

אך החסרתי מילים על זונות, ועל התשוקות האסורות שמוליכות אותנו לדירות המחולקות.

אש התמיד בוערת בליבנו, צלקות גסות בנשמתנו מוליכות אותנו שוב ושוב אל מקומות שלא ציפינו.

תמיד יש באמתחתנו תקווה לאהבה, ולעיתים אף ישנה אישה אהובה, שבביתנו לנו ממתינה.

ולמרות זאת, מדי ערב חוזרת ועולה בתוכנו תחושה מנוכרת של רצון עז לעוד גברת.

"יש לפעמים רגעים ונדמה הנה האור בקצה ופתאום זה חושך".

שעת בין הערביים,ממתין לרדת החשכה, מסתתר מפני אלומת האור כלוחם במקום מסתור.

נוטש את ביתי ואת חדרי, יוצא בגפי לעוד מסע יומי ומפגש חשאי עם אישה בחלוק משי.

ניגש לדירת הקדשה הניצבת לבדה, עצובה והלומה בחלוק תחתונים וחזייה לגופה.

על פניה חיוך של מבוכה, רגע מקפיא, שיחה קצרה על חיים אהבה והפשרה מהירה.

מחבק ומסתיר בצל כנפי מפני רוחות הרשע, מחמיא ליופייה, ממתיק מרירותה.

חיוך עולה על שפתותיה, אור דולק בעיניה, שמחה חוזרת לנשמתה, חש את רסיסי ליבה מתנפצים.

והרסיסים פוגעים,רסיסי אהבה זמניים, מוקצבים בזמנים על ידי מספר שקלים...

בליבנו שקר של שמחה, ריקנות לשעה קלה, מעשה אהבה בחסות שטרות המדינה....

"וגם את כמו כולם שאיבדו את דרכם, תחפשי איזה אור בחושך, תתבגרי תשתני הזדקני ותראי".

ואנכי,האם לנצח אמשיך ואסתובב, את כספי שוב אבזבז, שוב אתאכזב, שוב מותיר שוקולד ועוזב.

ליבי כספת ללא קוד, ללא חור מנעול, משהו אטום, לא בעל מום, סתם לב ללא מאום ללא כלום.

אין לי מושג אם דרכי מוטעית, או דרך חסרת תבונה, פשוט קר וחשוך בנשמה, מחפש מעט נחמה.

"כל הנרות שהדלקנו בלילה לא יגרשו את החושך הקר הזה".

בכל אחד מאתנו יש את הרצון לצאת למסע הרפתקה לחיפוש אחר אהבה.

יש כאלה היוצאים אל המסע חדורי אמונה בשם האהבה, ויש כאלה הנכנס בהם פחד בשם החרדה.

ויש כאלה המסתובבים כחתולי רחוב, ברחוב הירקון ובן יהודה.

"כל הרוחות שנשבו כל הלילה לא יכבו את האור בקצה, לא יכבו את האור שעולה בבוקר".

יצאתי אל הרחוב, בעיני מבט מבעית, המחשבות רודפות אותי כרוח הרודפת שקית.

מחפש אנכי רק מעט חום ואהבה, והרוחות מנשבות ונושאות לעברי רק קור וחרדה.

התקשרתי למוקד הצלה ביקשתי אהבה לשעה....נשלחתי לבן יהודה בעיר הזימה.

קמילה מגיעה אלינו ממקום בו קור רוחות וסופות. הם בדיחה גרועה על טמפרטורות נמוכות.

165ס"מ, בת 23 שיער שחור חלק עד אחרי הכתפיים, גבות שחורות טבעיות, עיניים שחורות יפות.

שפתיים בשרניות, שיניים יפות לבנות ונקיות, פנים נאות בעלות מראה טטרי סקסי.

שדיים נאים בינוניים ורכים, פטמות בגוון חום כהה, בטן לא שטוחה, ישבן נאה לא חזק.

בית כנסת נאה וצר ללא משקופים, מרעום יפה אך הכניסה לזרים אסורה לחלוטין.

קעקוע של שמש על אמה יד ימין, קעקוע של ירח על אמה יד שמאל. ילדה נאה עדינה וחייכנית.

לא נפלתי... לא התעלפתי...ולא עשיתי קעקוע של כוכבים ליד הביצים....

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 400 ₪ ל 40 דקות....

מתנשקת ומתמסרת בנשיקה הצרפתית....

מציצה טובה ללא כיפה, אוהבת למצוץ ולא מתעייפת .....

כיבוס ביצים נחמד חסר מרכך כביסה......

כיבוס מרעום אין, (המכונה בתיקון).........

סקס טוב מאוד ! יודעת להזדיין, אוהבת להזדיין, בית כנסת צר, לא משתמשת בג'ל סיכוך.......

השפרצת טל ומטר פתחה מיד מטרייה ולא הסכימה לפנים או לשכנים, כיוונה את המטר לעבר השדיים.....

חסרונות:

לא זזה רוורס, לא ניתן להמטיר טל ומטר לשכנים, לא מכבסת מרעומים.

ילדה צעירה בעלת פנים נאות, הגוף לא מושלם בעיני, אך כלל לא רע.(זקוק למעט ספורט וחיטוב).

למרות עדינותה היא מאוד חזקה במיטה, החזיקה מעמד שעה מלאה הופתעתי לטובה.

אני לא בטוח שאחזור אליה, אך אני ממש לא מצטער שביקרתי אותה.....Embarrassed

לסיכום: אהבה/סקס:חשק בלתי נשלט להיות נחשק בצורה בלתי נשלטת....

אינני יכול לחיות ללא המגע, הטעם והריחות של האישה, גם אם נגזר עלי למות מבושה.Embarrassed

מוחנו מדהים ! עובד ללא הפסקה ביום ובלילה, מהיום בו אנו נולדים ועד הרגע בו אנו מתאהבים. חיוך

במהלך חיינו כל הנשים תכאבנה לנו , אנחנו רק צריכים למצוא את זאת ששווה לסבול עבורה. Ouch

משום שההרגשה הכי גרועה היא: לחיות עם אישה שהיא כל עולמך, ולדעת שאתה כלום בשבילה. מבולבל

אם אין לך אישה זאת לא בושה ללכת לזונה.........Tongue

קמילה : http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13281

תודה מיוחדת ליהודה פוליקר.........

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

123

...אם אני בוכה זה לא אומר שרע לי, אם אני צוחק זה לא אומר שטוב לי...

..האדם מבלה את חייו בתהיות על העבר, בקובלנות על ההווה, ובחרדות מפני העתיד ...

..לפעמים, כדי להשיג את הדבר שאתה הכי רוצה, אתה צריך לעשות את הדבר הכי לא רצוי מבחינתך..

..."דרך הנשר בשמיים,דרך נחש עלי צור, דרך אניה בלב ים, ודרך גבר בעלמה" (משלי ל')...

"עוד מעט כמעט אנו גוף אחד, את ידך נתת בידי שלי לעד, את לי עד שאני פוחד ולכן רועד גופי הלילה"

בצלם אלוהים ברא אלוהים את האדם... את האישה ברא מצלעו עזר כנגדו ...

וכך כרת אלוהים את ברית האהבה הראשונה בין הגבר לאישה !

האל ברא את העולם לפי סדר דרגות: הדומם/הצומח/החי/ האדם.....

הדומם- דומם ואינו משתנה, אינו זז ונשאר כפי שנברא !

הצומח- יש בו את כוח הגדילה, מפרה פירותיו משביע את האדם ואת החי.

החי- בעל יכולת לנוע לצוד להיות לעזר ואף למזון לאדם....

האדם- היצור הנעלה ביותר "נזר הבריאה ותפארתה" גבוה מעל כולם.

האל ברא את האדם בצלמו ובכך ייחד אותו מכל יתר הנבראים.

שמו של האדם 'אדם' משום : 'מן האדמה באת ואל האדמה תשוב'.

מיום בריאתו של האדם חייו נתונים במלחמה מתמדת בין הגוף לנשמה, הגוף חמרי הנשמה רוחנית !

ובמלחמה הזו אנו זקוקים לעזרת האישה, האישה מייצבת את הבית, האישה היא כוחו של הגבר והבית !

"יום יום וליל כל הזמן בנתיב אחד לא מסומן, יום יום וליל כל הזמן יחד ולבד לך לעצמי נאמן"

ניסיון עם נשים לא רוכשים ביום אחד! נשים אינן תוכנת מחשב, לא למדת אחת למדת את כולן !!

כל אישה היא עולם ומלואו, לכל אישה יש דרך מיוחדת לליבה, עליך למצוא את הנתיב הלא מסומן.

הדרך קשה וסבוכה רצופה מכשולים וקשיים, אך עם הזמן אנו מגלים צדדים יפים אחד על השנייה.

לעיתים מוותרים, לפעמים מתפשרים למען הזוגיות והביחד ,למען האהבה ולמען לא נישאר לבד/אחד.

"אט לאט נגלה מעט מי אני-מי את, ואולי נלמד לוותר, ולתת יותר עד שתיוותר רק אהבתנו".

גם אם כעסנו, רבנו או שתינו לשכרה, דיברנו בשפה נמוכה, גם אם לעיתים הלכנו לרעות או לזנות

בשדות או ב"בת-ים" אחרים, גם אם ברחנו למלון פאר, תמיד יהיו לנו את הגעגועים לאישה, לבית,

למיטה ולכרית הישנה. משום שבסופו של דבר יש בכולנו לב ונשמה.Heart

"עוד מעט יעלה האור ואני שיכור ורוצה אותך לזכור , עד ימי הסוף עד שנחלוף ותגווע הלמות התוף"

הגשם הראשון הגיע, החלטתי להישאר בביתי הצנוע, מביט אל הים הגועש, ואני רגוע ! Embarrassed

בחודשים האחרונים לקחתי את עצמי בידיים, בלי פסיכולוג בלי כדורי הרגעה, אני רגוע ! Embarrassed

ירדתי לחדר הכושר, לאחר אימון קשה ריח הזיעה גורם לי לגאווה, ואני רגוע ! Embarrassed

הערב החל לרדת מוקדם מהרגיל, הגשמים מכים בחלוני לא באופן רגיל, המזגן דולק, ואני רגוע ! Embarrassed

לפתע פתאום ללא התראה מוקדמת אני כבר לא רגוע !!! כועסOuchמבולבלDeadShocked

דחף מיני בלתי נשלט זורק אותי החוצה מביתי אל הגשמים, הברקים, אל הרחובות הריקים. מבולבל

ואני משוטט ומחפש אוצר בין הררי האשפה של רחובות הזימה. Dead

את המסע התחלתי אצל אלנה מעיר הזונות, ילדה נחמדה, ללא מיקום.

נערת ליווי בלילה מנחמת הבלים ביום תרתי משמע ! מבולבל

ביקשה 600 ₪. הסברתי שאין לי כל כך הרבה כסף ואני לא מהמליינים, רק מעט משוגע לפעמים. חיוך

אבל הבטחתי לה שאני אדם נקי ונחמד ויהיה לה כייף ביחד איתי, הסכימה ל400 ₪. מוחא כפייה

אלנה 172 ס"מ ,בת 30 שיער בלונדיני, בריאה לא שדופה ולא מקל מטאטא, אך איננה שמנה.

היא נחמדה ומנומסת, ברגע הראשון שראיתי אותה התלהבתי מאוד.Tongue במבט שני היא לא יפה ! מבולבל

היא סקסית, שדיים גדולים(סיליקון).שירות טוב, אך לא מכבסת לא תולה ,לא זזה רוורס. בכי

מוצצת באהבה, מזדיינת בשמחה וברינה, אך יש צורך לתפעל אותה. אני לא אחזור..... ....

אלנה תנ"ך הזונות הגויות: 1703913628

החזרתי את אלנה לרחוב על שם הנדיב הידוע.. והמשכתי לויקה ממש רחוב ליד בעיר הזונות...

ויקה היא תיירת עבודה בישראל, ביום מנקה בתים ומשרדים, בלילה מצחצחת מרעומים. חיוך

היא ללא מיקום, התמונות בתנ"ך משקפות את המציאות.

היא די מבוגרת די שמנה ולא הכי יפה בשכונה, אך היא אישה נחמדה.

אוהבת סקס, אוהבת כסף, אוהבת למצוץ וניתן להגיע איתה למקומות שבחורות צעירות אינן מכירות.Embarrassed

ביקשה 600 ₪, הסברתי שאני לא עשיר, אבל מאוד חמוד ויכול לכתוב לה שיר,הסכימה ל 400 ₪. Tongue

ויקה תנ"ך הזונות: 1696779102

אני לא אחזור...הורדתי אותה בביתה, והמשכתי לליקה מעיר הזונות שלושה רחובות מויקה.

ליקה בחורה מאוד נחמדה, בלונדינית 165 ס"מ, מדברת בנימוס ובעלת השכלה.

אך היא זונה לעת עתה במהותה ובנשמתה, רזה נחמדה אך כבר עשתה את שלה,היא בת 30 +

שני קעקועים נאים על גופה. שדיים קטנים, גוף סביר, בטן לא שטוחה.

מתנשקת מוצצת וזורמת. משתדלת מחבקת ואוהבת, בעזרת מילים ללא ארס, היא אף זזה רוורס.חיוך

מבקשת 500 ₪ היה לי מאוד נחמד בחברתה, אך אני לא חושב שאחזור אליה ....

ליקה תנ"ך הזונות: 1701624841 ללא מיקום !

השעה כבר מאוחרת ואני כבר לא חש ולא מרגיש דבר, הנשים חיבקוני וליטפוני אך אני שוב לבדי. מבולבל

לסיכום:

אתם יכולים לפנות לכל הנשים שציינתי באופן ישיר בתנ"ך, מבלי להזכיר פורום או שמות !!!כועסכועסכועס

"אני מחפש קשר דיסקרטי אני יכול לעזור לך ב 100 דולר" Embarrassed

כולן צדיקות, כולן זונות, כולן מחפשות שטרות עם דיוקנים של יהודים חשובים...

אין צורך לפחד מנשים וזונות, בין אם מחפשים אתם אהבה או זונה לשעה.

ובכלל, מה יש לכם לפחד מיצור שעולה על שולחן בראותו מקק או שרקן.

אני עושה ממקקים מרק עדשים בלילות קרים. כבדו את הנשים, ואולי תקבלו הנחה במחירים.Star

לסיום בנימה אישית:

גם אחרי מותנו יהיו עוד אנשים בעולם, מישהו יאהב מישהו, ומישהו ישנא מישהו.

כולנו קצת לא נורמליים !חיוך כולנו לא מושלמים !Ouch העולם שבו אנו חיים לא מושלם ! Dead

אך זה מה שיפה בעולמנו ובחיינו, חוסר הדיוק בשלמותנו הוא השלמות של אהבתנו.....

אני עדיין לבד משום שהפכתי לבררן, סוג של "זקן טרחן".Ouch

אך בסוף אמצא את המשוגעת שתחלוק את חייה עם משוגע כמוני, אני רק לא מקנא בשכנים דלת מוליShocked

תודה מיוחדת לאהוד מנור ז"ל ........

124

...אם נשים היו אלכוהול הייתי כל יום שיכור...

...סקס הוא שיר ללא לחן, המנגינה מתנגנת מעצמה והלב רוקד בתשוקה לצליליה...

...אם סקס הוא שיגעון, חסר פה מעט טירוף...חיוך

מכירים את הימים שאתם קמים בבוקר ומגרדת לכם כף היד ? Shocked

מכירים את האנשים שאומרים לכם שזה סימן: "שאתם אמורים לקבל היום כסף". Tongue

ואם מגדרת לי הביצה אני אמור לקבל היום מציצה ! Embarrassed

אז קמתי הבוקר עם חשק מוגבר, עיניים אדומות, ביצים נפוחות ומגרדות... Dead

לבשתי חולצה נפל הכפתור, לקחתי את התיק נפלה הידית, כבר חששתי ללכת לשירותים.מבולבל

הבטתי במראה עם עין עצלה, אין בביתי אישה או השראה, אז יצאתי החוצה לפגוש אותן בשכונה...Embarrassed

פתחתי את הספרים הקדושים, ויצאתי למשימה בעורף תל אביב לחיפוש נשים.

יצאתי לדרך ארלוזורוב, נפגשתי עם הגברת בונני מתנ"ך הזונות. היא נראית כאילו נולדה זונה.Shocked

כאילו יצאה מרחם אמה בנעלי עקב חוטיני וחצאית מיני. כאילו איבדה את בתוליה באינקובטור. Shocked

היא בחורה חיובית עם מבטא מוסקבאי מצחיק, היא שמחה ומחייכת ואז הגבה מיד מתעוותת. Ouch

היא דומה לבובת ברבי ישנה ובלויה שנשכחה שנים בשמש החמה, כמו פיצה שנדרסה.מבולבל

כאילו איזה פרופסור פסיכופת אסף את כל הקונדומים המשומשים של בת ים,ויצר מהם בת אדם. חיוך

כולה סיליקון, פלסטיקה, הזרקות, חומרי טעם וריח, צבעים וחומרים כימיים,ואין ספור כימיקלים.

ויתרתי על בוני והמשכתי לתיירת בלונדינית וחדשה מדיזינגוף, עם מבטא מצחיק ובולבול בין הרגליים.Embarrassed

בתמונות ששלחה לי נראתה מצוין, למרות הזין הקטן. פגשתי אותה בכניסה לבניין. Embarrassed

היא/הוא לא יפה במציאות, נראית כאילו התחשמלה בגיל שלוש.מבולבל

רק נפגשנו מיד אמרה לי: "אתה אוהב למצוץ ? כועס אתה רוצה שאני אזיין אותך בתחת? כועס

אמרתי: מגרדת לי הביצה ! חיוך גדול לא הלשון והתחת. אני רוצה שאת תמצצי לי ואני אזיין אותך בתחת. כועס

אמרה לי: "בסדר תן לי 600 ₪ , אמרתי: בסדר המתיני רגע אני הולך להביא את הגרזן מתא המטען. כועס

המשכתי לדרכי והותרתי לבד את הגבר/אישה רוסי/צ'צ'ני עם הזין. Embarrassed

המשכתי לבן יהודה הלכתי לפגוש את ננסי שכנתה של אדלין.

ננסי מגיעה אלינו ממקום בו מזיינים אותך בתחת, לוקחים לך את הארנק,ואם יש לך מזל אתה נשאר חי.

160 ס"מ, בת 21 שנים, יודעת מעט אנגלית והמון שפת הזונות רוסית.שיער שחור חלק וארוך.

גבות שחורות טבעיות, עיניים שחורות ויפות, שפתיים בשרניות(מוזרקות).שיניים לבנות ונקיות.

שדיה כשני אגסים רכים נוטים לצדדים. עגיל לטבורה, בטנה לא שטוחה,גוון עור כהה/שחום.

רגליה קצרות, ישבנה נאה ועגול, בית כנסת עם משקופים עבים ופתח צר,מרעום נחמד.

לא נפלתי...לא התעלפתי... ולא התגעגעתי לזין הקטן של הרוסי/צ'צ'ני מתחת לבניין. כועס

יתרונות וביצועים:

מתנשקת באהבה....

מציצה טובה ללא כיפה, עם עידוד נכון משתדלת להכניס עמוק.

כיבוס ביצים נחמד חסר מרכך כביסה.

כיבוס מרעום נחמד חסר דובדבן לקישוט...

זיון טוב ילדה ממושמעת עושה את הוראות ההנהלה, משתדלת ומתאמצת לרצות.

השפרצת טל ומטר לפניה ללא מטרייה.....

ניסינו נסיעה ברוורס המרעום מאוד קטן ועקשן עדיף לוותר...

לסיכום ננסי: ילדה חמודה לא תתאים לקבלני שיפוצים ! ילדה עדינה מתוקה ונחמדה.

משתדלת לרצות ולהיות נחמדה... אבל היום אני לא באתי לנחמדות באתי לשבור קירות. חיוך

אני לא אחזור...אך היא לא מוגדרת כנפילה טוטאלית !

נסעתי לביתי בזמן שהרוסי/צ'צ'ני שולח לי תמונות ארוטיות בעירום, מיד הבחנתי שהוא לא נימול. Shocked

עצרתי לרגע ושקלתי את צעדיי...האם לחזור עם הגרזן למול את הגוי/ה ??? חיוך

לפתע ניגש אלי בחור צעיר, ביקש את רשותי להדביק מדבקה על הרכב: "בשר זה רצח"

חייכתי ועניתי בחיוב, נזכרתי שמגרדת לי הבטן בגדול, ברמזור הראשון עשיתי פרסה ל'איציק הגדול' Tongue

ננסי :

125

...יש לי טלפון ואין לי עם מי לדבר, יש לי עט ואין לי למי לכתוב, יש לי זין ואין לי את מי לזיין...

...חמישים וחמש זה הגיל בו הראש סוף סוף מתחבר, אבל הגוף מתחיל להתפרק...

...השנים הקשות בחיים הם אלה בין גיל עשרים לגיל שמונים...

...בתוך כל זקן ישנו ילד שתוהה מה קרה ???...Shocked

...זיקנה היא לא מקום לאנשים חלשים...

"כבר הרבה יותר מפעם אני חשבתי לעזוב ולנטוש את הרחוב שעשה לי כל כך טוב"

נגמרה לי הדרך עברתי לשביל, נגמר לי הלילה הבוקר התחיל, חלפה לה שעה התחילה חדשה.

נגמר החלום התעוררתי למציאות, הסתיימה לה שנה התחילה שנה חדשה....מבולבל

חלפה יותר משנה מאז הלכה לה אהובתי האחרונה לדרכה בערבות שדות החיטה של אוקראינה ...

ליבי החלים קמעה, נפשי חזקה ומוכנה למסע חדש אל עבר חיפוש אהבה... Embarrassed

חזרתי לגור בביתי הישן והאהוב, הזיכרונות פוערים בי פצע, אך השלווה בביתי הישן משרה בי רוגע.

"כי העיר הזאת קטנה לשנינו והיא מלאת כאב, תמיד נרצה להתאהב בדבר האמיתי ולא אחד בשני"

אנכי שוב מחפש אהבה ! ארגזי הכלים נמכרו ביד שתיים, כלי המלחמה הוחזרו לצבא ולמדינה.

יצאתי שוב למסע חיפוש האהבה, המסע הוא חלק מחיי, איש החול אנכי תרתי משמע !

קשה מאוד המשימה למצוא את שאהבה נפשנו לאחר שנים בהם זנינו, פשענו,ובגדנו בנשמתנו.Ouch

כבר לא צעיר אנכי, מזדקן אך משתבח, רוצה תמיד לנצח, מבקש לי אישה משובחת מקודמתה....

אל יחשוב איש שאנכי יפה או מיליונר ! אני סתם איש מבוגר ושמח שחי באושר ועושר. Tongue

"אז עדיף להישאר ולהחזיק ידיים, כי סופות חזקות מתקרבות ובאות ויורדות עלינו עדיין"

אינני מחפש את הילדה היפה בשכונה, אינני אוהב נשים המעבירות חצי מזמנן בטיפוח פניהן.כועס

מועמדות עוברות בדיקות קפדניות ומבחנים פסיכומטריים בישיבה, על ידי איש זקן בעל שיער שיבה.

נבדקות כאתרוג בחג הסוכות, כביעור חמץ בחג הפסח, כעוגת גבינה בחג השבועות.

כטירון גולני במסדר המפקד, כשד הבוחן כליות, כחפוזי בדירות המחולקות.קריצה

אינני מתפשר על אישה שתיבחר להיות לי לחברה/אישה שעמה אני מבלה ומנעים את זמני וזמנה.

עליה להיות אינטליגנטית, עליה להיות יפה חיצונית ללא תוספות צבעים,כימיקלים, וסיליקונים.

רכה מבפנים, מנחמת מבחוץ. ומשרה רוגע בכל רגע ורגע.Embarrassed

עליה לדעת להכין מטעמים במטבחה, עליה להתמזג באהבה לתוך המשפחה.

וחובה עליה להיות בחדר השינה הזונה הגדולה והטובה ביותר בשכונה !!! Star

"אני לא יכול לחשוב שאת של מישהו אחר שאוהב הרבה יותר, בלילות את לצידו תמיד תרצי בטובתו"

החיפושים החלו בארצנו הקדושה, אך אם לא תימצא הצדיקה, אחצה את הים ואת היבשת למענה.

אין גיל ומרחק לאהבה, נסעתי השבוע לקרית שמונה לפגוש את אנה, בכדי לגלות שהילדה שמנה.מבולבל

עברתי דרך חיפה בכדי להבין שהגברת ורה על עצמה עפה. ואת נטשה נטשתי מבלי להוציא מילה.Sleepy

קשה להכיר בחורה טובה והגונה, ארגזי התפוחים מלאים תולעים המרקיבים את הטובים והרעים. Ouch

בדרכי חזרה לעיר הלבנה, עברתי דרך עיר הפשיעה נתניה, בכדי לבדוק מה הסיפור של סווטלנה. מבולבל

"אז אצלי הכל בסדר עד שאני נשבר וכלום ממני לא נשאר, מדמם על הרצפה מרסיסים של אהבה"

מיואש ומותש ירדתי לחוף הים, תהיתי מעט על מר גורלי, שאלתי שאלות את אלוהי הבודדים והגלים.מבולבל

והגלים הלכו ושבו בלי תשובה, חזרו ובאו שוב ושוב, ללא תשובה ללא מענה ואני שוב לבד מתענה ! Ouch

פתחתי את התנ"ך, את התהילים, ואת כל הספרים הקדושים, עברתי מדירה לדירה ולא מצאתי את

שאהבה נפשי וחשק זייני, נפתחו הדלתות וראיתי רק 'פרות' , אמרתי ביי ונתתי שוקולד מריר פרה. מבולבל

הערב ירד והאיבר עלה, בחוסר חשק הלכתי לאדלין ללא שוקולד, ללא חיוך וחסר כל אדרנלין. Ouch

אדלין מגיעה אלינו מארץ בה קומבינות בעירייה פשיעה ועוני, הם בנתניה בדיחה ולעג לרש ולעני.

מדינה בה ראש העיר לא בבית האסורים בשל קבלת תשלומים מעבריינים, אלא הוא העבריין הראשי. Star

אדלין מתגוררת ברחוב על שם מחייה השפה העברית, (אילו רק ידע אליעזר כמה מקבלות שם גזר !).Shocked

את הדלת פותחת ילדה צחה טהורה ותמה, 170 ס"מ בת 22 מדברת מעט אנגלית והמון רוסית.

שיער בלונדיני/שטני חלק וארוך, גבות טבעיות,ריסים טבעיים ויפים,עיניים מדהימות אפורות וכובשות Embarrassed

שפתיים בשרניות, שיניים לבנות נקיות ויפות, שדיים יפים וגדולים מידה DD נפולים מכורח משקלם. חיוך

בטן שטוחה, רגליים יפות, ישבן נאה ביותר, בית כנסת קדוש וצר, מרעום חלום ! Tongue

גוון עור בהיר לבן וטהור. קעקוע ענק של פרח עם זרועות על כל הגב. ילדה טבעית ומתוקה !

למראה התמים הנקי והטבעי של הילדה אדלין, נפלתי...התעלפתי...וברכתי ברכת הגומל...Star

אדלין: בת השכן (ילדה יפה)...בת הגנן (ילדה פרח)...בת הכוורן (ילדה דבש)...בת הזונה (ילדה זונה).מוחא כפייה

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 400 ₪ ל 40 דקות ....

מתנשקת באהבה ובמסירות עילאית, ומחייכת......חיוך גדול

מציצה ללא כיפה רטובה עמוקה משתדלת ומתאבד נשמעת להוראות, ומחייכת....חיוך גדול

כיבוס ביצים מעולה כולל כיבוס , ייבוש, הרתחה, גיהוץ, וקולב מתנה,ומחייכת.... חיוך גדול

כיבוס מרעום מצוין !!! כמו בחלום כולל כיבוס, ייבוש, ודובדבן לקישוט,ומחייכת.... חיוך גדול

סקס מצוין !!! כחומר ביד היוצר, כבימאי המביים סרט מצויר, כצייר המצייר ציור, ומחייכת ....חיוך גדול

נסיעה ברוורס כמו בסרט פשע של שנות השמונים, כולל חרקות ושבירת פגושים,ומחייכת.... חיוך גדול

השפרצת טל ומטר על כל הפנים ללא תזוזה מצידה, החדרת מי הקדוש ללוע,ומחייכת....חיוך גדול

חסרונות:

ילדה יפה ומתוקה, לא המראה הזנותי של הערסית של הכיתה. ומחייכת...חיוך גדול

יותר הילדה היפה והאשכנזייה בכיתה, זאת שרוצים להביא לאמא הביתה לחתונה. ואמא מחייכת.חיוך גדול

נסיעה ברוורס תדלוק 100 ₪ אוקטן 69 נטול עופרת.

אדלין אמרה את המילה: "לא" רק להחדרת אצבעות לבית הכנסת, לדעתי צודקת מקום קדוש "אסור" !!!

לסיכום: יופי הוא דבר יחסי בהתאם למצבנו הנפשי....

כאשר אישה שוברת את ליבנו אין הבדל וחשיבות אם הייתה יפה או מכוערת !

לא מחפשים לוויתן בשלוליות ברחובות, ולא מחפשים אהבה בדירות מחולקות...

גברים רבים רואים באהבה אוקיינוס עמוק, חלקם מפליגים בהנאה ורובם מביטים אל הים מהצוק.

המסע לחיפוש אהבה הוא מסע קשה וארוך, אין מדליה למגיע ראשון ואף לא פרס תנחומים לאחרון.

אך כשמצאת את אהובתך כבר זכית במדליה עבור הצטיינותך במציאת בת זוגך.

אדלין היא בייגלה טרי ופריך אם שוב לי הזדמן, אני אחזור אותה לזיין....Heart

אדלין ......

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11614

תודה מיוחדת לדניאל סלומון......Embarrassed

126
[QUOTE=איצטגנין]
אשי,
לא רואים, כמובן, מה הוא כתב - כי זה נמחק.
תמיד, כשהשעו מישהו מהפורום, הסיבה היתה מוצקה ומוצדקת.
הוא כבר הוחזר, ואין טעם לספקולציות (כי הן מביאות למסקנות שגויות)
אבל יש, לדעתי, מקום לפרסום הסיבות להשעייה ע"י הנהלת הפורום למען "יראו ויידעו".
[/QUOTE]

...אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו...

רבי ישראל ליפקין אמר: "כל עוד הנר דולק אפשר לתקן"...

יש שעה ואדם נמשך לרעהו ורוצה לגלות לו את כל נשמתו ולשפוך לפניו את כל יגונו ולהשיח את

שמחתו חלומותיו ותקוותיו, אבל ישנה שעה ואדם רוצה להתבודד ולהצטנף דום יחד עם יגונו הגדול. מבולבל

חלפה ועברה כמעט שנה מאז אנכי מסייע לאדמין הצדיק ולחברי הפורום בסידור וניהול הפורום.

אני נכנס לפחות עשר פעמים ביממה לפורום, בודק ומאשר דיווחים, ועונה תמיד להודעות פרטיות.

לא קיים אפילו חבר פורום אחד מתוך כל ה20.000 חברים שלא עניתי לו בתיבה הפרטית.

אני עושה זאת בשקט מבלי להתלהם ומבלי לאיים, מבלי לדרוש כבוד תהילה או דבר בתמורה.

להזכירכם, אינני עובד ואין לי שום קשר עסקי בשום צורה כזו או אחרת לאתר: "סקס אדיר" או לפורום.

העיסוקים והעסקים שלי שונים ורחוקים כשמיים מארץ מהתחומים והעיסוקים הכתובים בפורום.

זה נכון שאני מאוד אוהב את הפורום, הכתיבה כאן מרגיעה ומשחררת אותי ואת נפשי הפצועה. Ouch

ובכלל, באיזה עוד מקום אני יכול לכתוב באופן חופשי את אשר על ליבי ונפשי.

לעצם העניין: " השעיית פטיש חשמלי"

זו איננה הפעם הראשונה שהחבר: "פטיש חשמלי" כותב עלי דברי שקר:

*הוא כתב שאני יחצ"ן של התאגידים.

*הוא כתב שיש לי יוזרים נוספים בפורום, ואני כותב ביוזרים נוספים מחמאות לעצמי.מבולבל

*הוא כתב שאני שקרן ואני מחלק דרגות ליוזרים הנוספים שלי. מבולבל

*הוא כתב עוד ועוד המון שקרים........ותמיד כתבתי לו בתיבה הפרטית והוכחתי לו שכתב שקרים !!!

לבסוף הוא תמיד התנצל ואני כהרגלי סלחתי והמשכנו הלאה....

אך לפני ימים אחדים הוא כתב בבימה המרכזית שאני קורא את ההודעות הפרטיות שלכם. Shocked

לא את ההודעות שאתם שולחים אלי, אלא את ההודעות שאתם שולחים לחברים אחרים בפורום.

מיד מחקתי את ההודעה השקרית ! ובאותו היום מספר שעות לאחר שמחקתי את ההודעה שלו.

הוא כתב שוב את אותה הודעה שקרית, ואף הדגיש את הכעס שלו בצבע אדום.

חברים יקרים, אין לי שום אפשרות לקרוא את ההודעות שלכם, וגם אילו היה,אין לי עניין לקרוא אותן.

יש גבול לכל תעלול ולכל שקר ! ובכלל נמאסו עלי דברי השקר הנכתבים לעיתים על ידי חברים.

"פטיש חשמלי" הוחזר לפורום לאחר שהוסבר לו מאחד מחברי ההנהלה שכתב דברי שטות ושקר.

והוא שלח דרכו את התנצלותו שוב. ואני כהרגלי סלחתי והמשכנו הלאה עד הפעם הבאה....

נ.ב

זאת לא הפעם הראשונה: תזכורת רק לפני מספר חודשים....

[QUOTE=roni golan] [QUOTE=פטישחשמלי]
Backtalker= א.א
שזה ידוע. כבר מי
מעניק דרגות לעצמוצחוק
[/QUOTE]

ערב טוב פטיש חשמלי/מסור חשמלי/אלכסנדר/אלכסנדר 1/ אלכסנדר2/אלכסנדר3/אלכסנדר 4/ וכו'..

על ראש הגנב בוער הכובע...ורק האל באמת יודע כמה יוזרים נוספים יש לך בפורום.

הנך בור ועם הארץ, חסר תקנה ,אילני סרק- קולם הולך..........................

הרצון והדחף להכפיש חבר בוער בעצמותיך הרקובות, נאקות קולך כחמור השדה, מילותיך טיפשיות.

הצנע לכת והנמך קולך, כי המאוס בקולות הוא קולם הרם של חמורים כמוך!!!

להבא קשוט עצמך ואחר כך קשוט אחרים...

הנה הוכחה קטנה לטמטום שלך:

[QUOTE=rd06]
טוב לאחר שקיבלתי אור ירוק מהאדמין !
אני בטוח שלא היה לאף אחד ספק... המנצח החודש הוא :
backtalker
אחרי שנים של "צלילה" (רשום משנת 2010 ) החודש הוא הבריק והאמת היא שגם קצת לפני
אף אחד לא קופח ואני בטוח שהיו עוד ראויים אך הוא באמת בלט !
במהלך היום יבוא על שכרו ....מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה
[/QUOTE]

מוחות בינוניים בדרך כלל מבטלים כל דבר שנשגב מהבנתם.מבולבל

בזאת אני סיימתי את טיעוני....תודה

שבת שלום...בדגש על השלום !!!

[/QUOTE]

127

שמעו סיפור קצר על מנה שווארמה, פחית קולה, ודיוקן של משורר בשם אלתרמן..........

עזבו כרגע מסיפורים שירים ומחזות זמר.... מבולבל

רוצים אישה גדולה תרתי משמע.....Tongue

רוצים חזה ענקקקק... גדולללל... עם פטמות כפתורי רדיו ישן....חיוך

רוצים אישה שיודעת לעשות אהבה....אך רוצה לאכול שווארמה לפני מעשה הזימה...Embarrassed

רוצים מציצה ששוברת כל חציצה... Shocked

מציצה עד לחניקה יריקה רעשים של דלת חורקת, של מנעול שנפרץ בידי פורץ מיומן. Shocked

ס' מגיעה אלינו ממקום בו האל נטש,מבולבל הבעל חלש, מבולבל והגריבנה חלשה כמו גומיית חזייה של זקנה.מבולבל

כבדו את הגברת בקפה עם מאפה, או שווארמה בלאפה (היא הייתה רעבה). Shocked

כתבו בצורה מכובדת ומכבדת, אל תזכירו את המילה: "כסף" במפורש,כתבו: "מתנה"

אל תתנו בסוף המפגש כסף בידה, הכניסו לתיקה או לדש שמלתה....Cool

ס' מעריצה את נתן אלתרמן, עבור דיוקן אחד שלו ומנה שווארמה היא נשארת לכל הלילה... Tongue

בהצלחה ..... Star

פרטים נוספים בחנות השווארמה מתחת לבלטה.(תיבה פרטית).קריצה

128

...חולים הם אנשים שסובלים מחוסר אהבה, מה שהם זקוקים לו מהרופא הוא אהבה...

... אדם מאושר הוא זה אשר רכש לו ניסיון חיים,ובאמצעותו למד לא להיכנע לפגעי החיים...

...הסמים החוקיים היחידים הם החלומות שלנו...

אמי שתיבדל לחיים ארוכים מספרת, שעוד משחר ילדותי, עוד בטרם למדתי לצעוד על שתי רגלי,

הייתי ילד מאוד היפראקטיבי, הייתי מפרק צעצועים, שובר כל דבר שהיה מגיע לידי, Shocked

דלתות של ארונות מטבח, עגלות של תינוקות, ופעם אף פירקתי לאחותי את עבודת גמר בית הספר,חיוך

אך יותר מכל אהבתי בובות,Embarrassed ובמיוחד בובות ברבי בלונדיניות, שברתי ופירקתי את כל הבובות של

חמשת אחיותיי,Embarrassed פירקתי להן את הראש, תלשתי להן את הידיים, ואת הרגליים לעסתי בפי. Tongue

אבי עליו השלום היה מביט בי בכעס, והיה שואל: "בני מדוע אתה עושה זאת"? כועס

ואני הייתי מביט אליו ואומר: 'אבא אלו בלונדיניות גויות זה מותר'. Embarrassed

אבי היה מביט אלי ואומר: "אתה צדיק רב גדול נולד בישראל". Star

עברו הימים חלפו השנים, צדיק גדול אני ממש לא, אבל עד היום אני מפרק בובות ברבי. Tongue

וכל יום עם רדת הליל מחפש את בובת הברבי הבאה בתור, והיום מצאתי את הברבי שלי מילנה. Tongue

יצאתי היום לעיר הברביות, בכדי לפגוש את בובת הברבי שלי ברחוב בלפור.(דירה מדהימה ויפה ).מוחא כפייה

מילנה הברבית, מגיעה אלינו מרוסיה מהעיר זלנוגרד, מדריכת פיטנס בחדר כושר גדול.Tongue

170 ס"מ, בת 36 שזופה סקסית עם נעלי עקב מעור של נחש רוסי, יודעת אנגלית והמון רוסית. Star

שיער בלונדיני חלק עד אחרי הכתפיים (צבוע), גבות מקועקעות, עיניים כחולות ועמוקות כמו אוקיינוס, חיוך

ריסים ארוכים ומלאכותיים, שפתיים בשרניות ועבות,(מוזרקות), שיניים לבנות, יפות נקיות ובריאות. חיוך גדול

שדיים גדולים עומדים יפה כשני עופרים,(סיליקון) בטן סקסית, גוף סקסי, תחת סקסי, בית כנסת קדוש,

מרעום פצצתי, רגליים יפות, אצבעות ידיים ארוכות ויפות, אכלתי אותן אחת אחת כולל אצבעות רגליים.

בחורה נקייה מריחה טוב, כוס טעים, מרעום בטעם בננה, כפות רגליים בטעם מנטה, כמו חנות גלידה

הברבי שלי. נזם סקסי באף, עגיל בטבור. תחתון וחזייה תואמים. Tongue

נפלתי, התעלפתי, קמתי והתחלתי לשבור את כל הבית,Shocked זיינתי אותה בסלון, במטבח, בשירותים,

במקלחת, על מכונת הכביסה בזמן תהליך הסחיטה, על אדן החלון, ועל השידה במסדרון.Tongueחיוך

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 300 שח ל 30 דקות...

מתנשקת במסירות ובאהבה....

מציצה מצוינת כולל שבירת שקדים, כולל זיון פה....

ליקוק ביצים טוב, כולל כיבוס וייבוש...

זיון מעולה, יודעת ואוהבת להזדיין, קונטרה דוגי תחת מדהים, עם אצבע במרעום.... Embarrassed

השפרצה לתוך הלוע בכמויות מכובדות, ולאחר מכן שאריות מפל הזרע על שדיה השזופות... Embarrassed

חסרונות:

לא ילדה צעירה, לא יפה בפנים, אך הגוף ביחד עם החזה והתחת, מראה סקסי ומלבב, Tongue אילו היא

יוצאת בערב בשמלה קצרה ונעלי עקב לטיילת הזונות בעיר הזונות, ערסים ידקרו אחד את השני

סתם ככה רק בכדי לשבור קריז. כועס

לא אוהבת ללקק מרעומים, אין טעם ללחוץ עליה.

לא זזה רוורס, אך מקבלת באהבה אצבע אחת בתוך המרעום. Embarrassed

אוהבת שמלקקים לה את בית הכנסת, אוהבת שמנשקים לה את המזוזות, אוהבת הכנסת נרות לבית

הכנסת, Tongueהברבי פשוט מתחרפנת לגמרי כשיורדים לה, מראה מלבב.....חיוך

לסיכום: הייתי הלקוח הראשון שלה בארץ הקודש, לפני שיצאתי היא ביקשה לדעת רק דבר אחד:

"תאמר לי רוני כל הישראלים משוגעים כמוך"? חיוךEmbarrassedTongue

עניתי לה: לא יקירתי אני אדם חולה, והיום במקרה שכחתי לקחת כדור, אני מבקש את סליחתך.Embarrassed

גילוי נאות: את מספר הטלפון של מילנה קיבלתי מאחד מחברי הפורום הגדול והאדיר הזה. (תודה לך).

מספר הטלפון של מילנה יחולק לכל חברי הפורום ללא הבדל דת/מין/גזע/דרגה....

לסיום: לילה טוב זונות, מי הבאה בתור.?..Tongue בוקר טוב זונות מי הבאה בתור... ? Tongue

ברבי אני אחזור אלייך.......Heart

129

...אלכוהול אינו מטביע דאגה, אלא רק משקה אותה וגורם לה שתצמח במסירות...

...שפיכה אינה מספקת חרמנות, אלא רק משקה אותה וגורמת לה שתצמח במסירות...

...מותר למעוד ולהיכשל, גם לסוס יש ארבע רגליים וגם הוא מועד...

...אין תרופה לאהבה, רק לאהוב יותר...

עוד בהיותי ילד נזקקתי לאהבה, ככל שגדלתי בערה בי התשוקה.... Embarrassed

איני זקוק ליין בכדי להעיר את הזין, איני זקוק לכדורים בכדי להחיות את המתים.

מספיקות לי כמה מילים עם נשים, ואני שוב מלאך בין עננים, Embarrassed או שד בין הסדינים....חיוך

אני אוהב את קריס את ויקה ליזה ולודה, אני אוהב את כל הילודה הנשית מרוסיה הגדולה. Embarrassed

אני מאהב, אני מתאהב, אני שובר את הלב ושוב מתאהב, ושוב איני יכול להירדם....מבולבל

אני חולם בלילות על נשים וזונות, אני מתעורר בבוקר ורץ כילד אבוד ברחובות...Ouch

אני חי ונושם נשים וזונות, משאלתי האחרונה להיקבר בפות. Embarrassed

הייתי דתי כמעט יצאתי מדעתי, הפכתי חילוני, וכעת אני סתם איש מבוגר ודי חולני...

אני שחרר, אני מוזר, אני נווד במדבר, אני לא פרח אני קוץ של דרדר.

אני אוהב פרחים ונשים, רק לא מבין מדוע אוהב זונות יותר מנשים רגילות.מבולבל

יצאתי מביתי עם מעט מזומן בכיס, הלכתי לבקר ילדה מקסימה בשם קריס.Embarrassed

יש פעמים שאינני שוכח נשים, ולא מעניין אותי מה אומרים עליהן אחרים.

אמרו עליה שהיא לא יפה, אמרו עליה שהיא פשוטה, אמרו עליה שהיא רזה.

גם אני טוען שהיא רזה, שהיא לא יפה, שהיא די פשוטה......

אבל היא זונה בדיוק כמו שכתוב בתורה... Star

מתנשקת במסירות ובאהבה.... Embarrassed

מציצה ללא כיפה כולל שבירת שקדים, פירוק והרכבת גרונות.... Tongue

כיבוס ביצים מהסרטים, כולל כיבוס, ייבוש, גיהוץ, קיפול, ועלי גפן ממולאים מתנה....Tongue

כיבוס מרעום כולל כיבוס ייבוש עמילן ודובדבן לקישוט מתנה.... Tongue

זיון כחומר ביד היוצר, כמאפה ביד האופה, כריבה באקדח הזרקה, כסביבון בחג החנוכה. חיוך

השפרצת טל ומטר לפנים לריסים לתריסים ולגבות, כולל בליעת ראיות ובידוי ראיות.Shocked

לסיכום : זונות באות...זונות הולכות...זונות חוזרות...ועולם כמנהגו נוהג....

קריס חזרה.... מקבלת בדירה נאה ברחוב בן יהודה.....

קריס :

130

מתורגמן לזיין המתחיל:

תנ"ך- סקס אדיר.

תנ"ך הזונות הגויות- ממבה.

תנ"ך הברית החדשה- ישראקום.

בית כנסת- כוס.

מרעום- פי הטבעת.

כיבוס- ליקוק וצחצוח ביצים וחורים.

טל ומטר- השפרצת זרע.

נסיעה ברוורס- סקס אנאלי

לא נפלתי...לא התעלפתי- לא התרשמתי לטובה מהמראה החיצוני של הצדיקה.

צדיקה-זונה.

איגור- סרסור.

תאגיד- קבוצה המאגדת מספר זונות באמצעות פקידה בהנהלת איגור.

קצת על הזונות/זנות:

כיצד פועלת השיטה? איך הדבר מתחיל ? מהיכן זה מתחיל ?

ראשית בואו נבין את התהליך מתחילתו, בחורה לא נוחתת מהשמיים והופכת להיות זונה,

לפני שבחורה מחליטה לעבוד בזנות עובר בראשה תהליך ארוך וקשה, ההחלטה הסופית לעבוד

בזנות, מגיעה לרוב ממצוקה כלכלית חברתית, מחוסר ביטחון, ומעצלנות של הבנות בעבודות רגילות.

בדרך כלל הן אינן מיד מתחילות לעבוד כזונות, הן מכירות גבר נשוי או עשיר, הקונה להן מתנות.

שיטה ידועה ביותר בברית המועצות לשעבר, ולאחר שהוא זורק אותן, מתחילות המחשבות ללכת

לעבוד בזנות, לרוב השמועה עוברת מפה לאוזן, אחת מספרת לשנייה על העבודה החדשה כזונה.

עליכם להבין מדינה כמו אוקראינה היא מדינה מרוסקת כלכלית, המצב הכלכלי חברתי שם הוא בין

הגרועים בעולם המערבי והלא מערבי. המשכורות הממוצעות שם נעות בין 100ל300 דולר בחודש.

בנוסף יש מודעות באינטרנט ובעיתונים מקומיים על משרדים המחפשים נשים לעבודה בליווי בשכר

של 10.000 עד 30.000דולר בחודש ! מה שלא תמיד נכון במקרה של בנות המגיעות לישראל.

הנשים מברית המועצות מגיעות לכל נקודה בעולם בכדי לעבוד בזנות, וכמובן גם לישראל.

ובואו נאמר את האמת לישראל מגיעות הרמה הנחותה ביותר של נשים. צריך רק לטוס פעם אחת

לאוקראינה בכדי להבין שלעיתים מגיעות לישראל זונות רחוב, ולא נשים באמת יפות וברמה גבוהה.

הנשים היפות יותר טסות למקומות שווים יותר, כגון: מדינות המפרץ/צרפת/מיאמי/ וכו'....

תאגידים גדולים:

מדובר בנשים צעירות בגילאי 20-30 שנים, בדרך כלל מגיעות לכאן בפעם הראשונה לעבוד בזנות.

התאגידים הם הביטחון של הבנות המגיעות לישראל, הדירה כבר מוכנה, יש פרסום בסקס אדיר.

יש פקידה המנווטת את הלקוחות בתיאום עם הזונה, יש שמירה, ויש אפילו רופא בתאגידים.

הבנות מקבלות יום אחד חופש בשבוע, וכמובן שלושה עד ארבעה ימי חופשה בעת קבלת המחזור.

חלוקת הכסף מתחלקת שווה בשווה בין הזונה לבין התאגיד, הזונה לא משתתפת במימון

השכירות/חשמל/ מים/ארנונה/ הזונה קונה מכספה קונדומים/סבונים/אוכל/סיגריות וכו'....

הטיפים ותוספות עבור חריגים, כגון נסיעה ברוורס וכו' עוברים ישירות אל הזונה בלבד !!!

תאגידים קטנים:

בשנים האחרונות קמו תאגידים נוספים, העובדים בשיטה אחרת מהתאגיד הגדול, הבנות מגיעות

לישראל, ומקבלות דירה בלבד, הפרסום נעשה דרך אתרי הכרויות כגון:תנ"ך הזונות/הברית החדשה

הבחורה עצמה עונה לטלפון ולהודעות ווטצאפ, ומנווטת בעצמה את הלקוחות לדירתה.

אין חלוקת כסף בינה לבין התאגיד,היא משלמת בין 100/150 דולרים ליממה, עבור הדירה והשמירה.

כל שאר הכסף שהיא עושה הוא שלה.

צדיקות פרטיות ליווי:

צדיקות העובדות בליווי בשעות הלילה, ובשעות היום מקבלות לקוחות באופן פרטי.

בדרך כלל כמחצית הסכום אותו הן מקבלות בליווי, אך עבור הזונה היא מקבלת את מלוא הסכום

עבור הפגישה הפרטית משום שהיא אינה צריכה לחלוק עם הבוס את שקיבלה באופן פרטי.

צדיקות פרטיות זן חדש:

לאחרונה הגיע זן חדש של צדיקות לארץ הקודש, תיירות המגיעות לכאן לנוח, או להתארח אצל משפחה.

או משכירות דירה בת"א או בת ים, באמצעות אתרים באינטרנט, ומקבלות לקוחות באמצעות:

תנ"ך הזונות, והברית החדשה, אלו הצדיקות המועדפות עלי, משום שאני לוקח אותן לבילוי ולזיון.

ללא הגבלת זמן. וללא הרבה מזומן.

אלו היו שלושים שניות על זונות, ועל תרגום מילים קשות.

בהזדמנות זאת אברך את כל החברים החדשים המצטרפים לישיבה: "פורום סקס אדיר".

אני עצמי חדש הרבה יותר מרובכם בפורום, גם לי יש פחדים, וחששות רבים.

אך אני מלא בחלומות להגשים, ואני לא אנוח ולא אשקוט עד שאהפוך כל חוויה לפוסט. Tongue

זכרו ! החוק שלנו בפורום: לעזור אחד לשני, להקשיב לאחר בעת צרה, ולמסור טלפון של זונה.

נסיים בהמנון עליו גדלתי וחונכתי: מילים בן הרב חנוך לוין ז"ל :"ציפור המכנסיים הקטנה":

פעם בעודני ילד, גיליתי במכנסי כפתור, כאשר פתחתי אותו, ראיתי תחתיו ציפור,

ציפור קטנה ורטובת מקור, "ילד" היא אמרה לי "אני אביא לך את האושר הגדול"

אחר כך נעשיתי נער, וליטפתי בלילות את הציפור, היא פרשה כנף כל הלילה,רוטטת מכוח עצור.

כל תקוותי תליתי בציפור, "נער" היא אמרה לי "אני אביא לך את האושר הגדול"

בא היום נעשיתי גבר, ויצאתי בלילות עם הציפור, והייתי מוצא לה טרף, פה חור וגם שם איזה חור,

והיא ניקרה ללא כל מעצור, "גבר" היא אמרה לי "אני אביא לך את האושר הגדול"

השנים חלפו הזדקנתי, נעשתה קצת עייפה הציפור, פה ושם היה כבר צורך להושיט לה יד ולעזור.

ולפעמים היא נמנמה בחור, "חבר" היא אמרה לי "תעיר אותי כשיבוא האושר הגדול"

עכשיו הכל עבר, ובמכנסי עוד רועדת ציפור, ציפור קטנה ומצומקת, כל הלילה רועדת מקור.

ועוד טיפה תלויה בקצה המקור, "סבא" היא לוחשת לי"טעיתי אתה יכול לסגור את הכפתור"

חזור אל “סיפורי הרב”