יוליה ( ק.אתא )
14זו אכן יוליה והיא נראית אפילו יותר טוב מתמיד גוף פצצה ופנים נאות שירות מעולה ומחיר הוגן
משעה 10-15 בימים א'-ה'
לגבי השותפה דינה אני לא הייתי הולך על זה ובמיוחד אחרי מה שנאמר פה
יוליה ( ק.אתא )
15http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13383
חברים זו המודעה וזה הטלפון בבקשה להפסיק לשלוח לי הודעות פרטיות עם בקשות למספר הכל ברור וגלוי באתר
יוליה ( ק.אתא )
16טוב אז יוליה לא היתה אתמול-לקחה יום חופש.ענתה לטלפון לינדה.היתה מאד סימפטית בשיחה אז הגעתי.קזחיט בת 40+ סגרנו פעמיים ב250 עד 40 דקות. בטן רופסת אבל רזה בסך הכל.חזה בינוני ונעים ופנים אסייתיות כיאה לקזחים.מה אני אגיד..זוועה.מציצה חלשה ביותר לא מכבסת ולא שוטפת ביצים. רעש בדירה מהבחורה השניה שעובדת שם ולא של גניחות אלה דיבורים וקללות בטלפון.ובנוסף אחריי 20 דקות דפיקה בדלת כך שכל החשק יורד בשניה.חברים נמאס להיות פראיירים.לא הולכים למקומות שמזלזלים בלקוחות ! ייתכן ויוליה נותנת שיורות מעולה,אז אם כבר לבקש רק אותה ולא לזגזג לאחרות.
דיווח מהימן בהחלט!
יוליה ( ק.אתא )
17לפני מספר ימים הייתי עם יוליה, אחרי כשלוש שנים, בסה"כ, היה לי כיף,
יוליה מאוד שירותית, למרות הגיל, קרובה לסגור את העשור הרביעי.
טוב שחזרה...
ysysys
יוליה ( ק.אתא )
18יש מישהו מהצדיקים שביקר בבית הכנסת הזה שיכול לתת תיאור חיצוני של הרבנית יוליה ושל שאר רבניות כדי שנדע לא להתבלבל ביניהם?
יוליה ( ק.אתא )
19יוליה בלונדינית כ-170 חטובה בגוף חזה גדול ויפה ועומד (סיליקון) מפנקת בכיף
השותפה - בת כ-45 נראית בסדר, לא יותר, שיער שטני. לא ניסיתי אותה.
יוליה תעבור לקריות בשבוע הבא ותסיים את השותפות עם הדיירת בקרית אליעזר
יוליה ( ק.אתא )
20לפני חודש גם ביקרתי שם לדעתי זאת שיטה שלהם
דינה אומרת שהיא נמצאת אתה מגיע אומרת היא עסוקה או לא נמצאת ובסוף בחוסר ברירה נכנסים
דינה אומרת שהיא נמצאת אתה מגיע אומרת היא עסוקה או לא נמצאת ובסוף בחוסר ברירה נכנסים
אני בחרתי לעזוב את המקום לאחר שנאמר לי שיוליה יצאה
לא ניסתי שוב ולפי ההתכתבות בפורום ניתן לראות דפוס חוזר