כ נטלי סקס - סקס אדיר

נטלי סקס

2
אם כבר הזכרת את נטלי סקס אני רוצה לפרסם את האזהרה שלי שוב שנבלעה לתוך שרשור אחר
לפני מספר שבועות היא הוסיפה אותי ומאות לקוחות ששמרה את המספרים שלהם לתוך קבוצות וואטסאפ בשם ״צרכני מין לכלא״ ויצאה בגנות צרכני מין ואמרה משהו כמו ״בקרוב כולכם תיענשו בגלל החוק החדש נגד צרכנות מין״

נטלי סקס

4
[QUOTE=Yeroslav]הייתי לקוח של נטלי מספר שנים עד שלפני כחודשיים היא נעלמה מעל פני האדמה

האם מישהו היה אצלה מאז סוכות?[/QUOTE]

אם היית מדווח לנו פעם אחת במשך אותן שנים חבר....... אולי היה ביכולתינו לעזור לך..

נטלי סקס

5
נטלי מפלורנטין טוב שהחלפתי מספר כשהתקשרתי לפני כמה שנים
באמת מחקה את כול האתר שלה המטיפה הגדולה לסקס ופורקן הפכה עורה למרות שהתפרנסה יפה מאוד
בדירה פרטית ולפי הקריזה שלה! גם לא תמיד היתה זמינה למי שקבעה איתו...מה שנקרא לא אמינה גם בתור זונה.
ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.

נטלי סקס

6
לצערי לא הכרתי את הפורום הזה עד לפני מספר שבועות
בכל מקרה אשמח להמלצה על משהי עם שרות ויכולות דומות לזה של נטלי

בנתיים לא מצאתי תחליף דומה
דני דין הרואה ואיננו נראה

נטלי סקס

7
לפני מספר חודשים נפגשתי איתה והיא סיפרה לי שמישהו פרץ לה לטלפון והתקשר ללקוחות שלה, הוא גם פורסם הודעות בשמה שהיא ניאו נאצית או משהו כזה (מסתבר שהיא נכדה של ניצולי שואה)..
לדעתי אין צורך לדאוג, היא כבר תחזור
חנוכה שמח
מין זמין הכי מזמין !!

נטלי סקס

10
[QUOTE=PeepMan] להבנתי אסןר להזכירה בקונוטציות פרסומיות אבל פוסט אזהרה נגדה.. נוסף.. זו רק ברכה בהינתן כל הידוע מולה
[/QUOTE]

אני מסכים עם ההערה
אני לדוגמא בזמנו לא ידעתי על המקרה הפלילי ומאז שנודע לי הפסקתי לבקר את הגברת
אם מה שנאמר כאן לגביה (שנפרץ לה הסלולרי) נכון, אז חשוב לא למחוק את הדיון כדי שבמקרה שהגברת תחליט לחזור לעבוד אנשים יידעו להיזהר ממנה ומעצם העובדה שהיא שומרת מספרים של כל מי שאי פעם ביקר אצלה
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”