כ מחפש שותפים לתאילנד - ארץ החטאים - דף 4 - סקס אדיר

מחפש שותפים לתאילנד - ארץ החטאים

33
אני עשיתי מנוי לחודש שהייתי בתאילנד. כולה 100 שקל החזיר מהר מאוד את ההשקעה.
שים לב שהבחורות שם מאוד פרקטיות אם אתה לא בפאטיה כרגע לא יתייחסו אליך ברצינות.
הן ישר שואלות באיזה מלון ומכוונות לפגישה מהר מאוד.
יש אפשרות לשנות את המיקום פיקטיבית כאילו אתה נמצא בפאטיה אבל זה לא יעזור לך
כי הן ישר יעלו על זה ואם זה לא "לעכשיו" הן יפסיקו להתכתב איתך.
זה שאתה בארץ ואתה רוצה להכין את הקרקע זה עושים יומיים שלוש לפני
אף אחת לא מתכוונת לבזבז זמן על מישהו שיבוא לשם רק עוד חודש.
ממליץ למר אליהו לעשות מנוי כי האטרקציות לא יספיקו לך לחודש. ככה אתה פותח לך עוד כיוונים
הרבה פעמים גם מצאתי בחורות עובדות שוות שפשוט פיספסתי בסיבובים שלי בבארים לדוגמא בסוי 7
יש גם את האפליקציה BADOO מבוססת מיקום שזה גם מקום שיש בחורות עובדות וגם סתם משועממות שמחפשות ריגושים.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

36
מזדהה חלקית.

בימים הראשונים שאתה דופק כל יום לא אכפת לך מכלום... אתה חרמן על ומחליף בחורות בקצב אגרסיבי.
אחרי כמה ימים כבר מתחיל להמאס לזיין (כן לא ידעתי שזה אפשרי בעצמי) ואתה מחפש קצת "מעבר" ופה נכנס האפקט של הרגש והחיפוש כבר מעבר ליופי חיצוני אלא יותר אופי קליל וזורם, מישהי שתרצה גם לטייל איתך לאכול איתך ולהאשר איתך מעבר לכמה שעות של סקס ולישון.
הדרך הכי יעילה לפתור את הנושא הזה הוא לעבור למקומות עם מסיבות שיש בהם תיירות (האיים למיניהם) ולנסות לצוד שם. במידה וחגגת שם כמה ימים ולא תפסת מישהי, לא נורא חוזרים לפטייה ומתחילים מחדש Sleepy

39
[QUOTE=החפוז המכני]לגבי תאיפרנדלי: המון בנות (בתקווה שהן אכן בנות ) שואלות אם יש לי ID LINE. מה זה ID LINE?[/QUOTE]

LINE זאת תוכנת המסרים הפופולארית בתאילנד, כמו וואטסאפ בשאר העולם.
מה שהתאילנדים אוהבים שם זה שאפשר לתת ID וככה לא חייב להביא את המספר לפי מה שהבנתי.

בכל אופן חובה להתקין לפני כי רוב האינטראקציה עם הבנות אחרי שכבר השגת אותן בטינדר/באדו/תאי פריינדלי מתרחשת בLINE.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”