כ סוניה - סקס אדיר

סוניה

1
פרץ חרמנות תקף אותי וזמן חופשי התפנה ,בדקתי באתר הכתום וראיתי פרח חמוד בשם סוניה , ת"ז 1711598778 .
אין ביקורות על העלמה ,תיאום קל והגעתי אליה למלון בוטיק בר"ג , פתחה את הדלת עם חלוק - נשיקה וקצת סמול טוק והופ לאמבטיה. הרבה זמן לא קיבלתי כזו אמבטיה עם קרצוף בכל חור אפשרי ,נשיקות וליטופים ומים רותחים של מלון.
ביציאה לחדר, מציצה טובה בחצי קלאץ' ולא עד הסוף ,ללא ליקוק ביצים, רימינג וכו' ורגע לפני שעמדתי לגמור כאשר היא מוצצת שאני רוכן מעל הפנים שלה היא עוצרת ומבקשת לשים קונדום וקדימה לתוך התחת ...
נכנסה לתנוחת שש כאשר התחילה לדחוף לעצמה שתי אצבעות לתחת להרחיב את החור - לאחר דקה שרק מהמראה כמעט השפרצתי נכנסתי פנימה ופמפמתי אותה עוד כמה דקות כאשר לפני הגמירה יצאתי ,זרקתי את הקונדום ופרקתי את המטען לתוך הפה כאשר היא שואבת כל טיפה של חלבון.
שוב מקלחת זריזה ,נשיקה והביתה .

אז מה היה ?

מראה - כמו בת השכן 7/10
מציצה - 5/10
אנאלי - 7/10
9/10 GFE
שירות - 8/10
מחיר - 300 ש"ח ועוד 100 ש"ח טיפ ( על הדרך ביקשה שאקנה לה גם ג'ל כדי לחדור לתחת ) .

תהנו ושגלו -היא נמצאת בארץ עד אמצע ינואר.

אין תרנגול בלי כרבולת ואין גרוזיני בלי מכולת

סוניה

4
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=49787&KW=%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94&PID=380445&title=25-gef#380445 נקראת גם קירה, מחיר, זמן ומיקום מישתנים.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

סוניה

9
ראשית - אכן מדובר בקירה.
שנית - לא ברור לי התמחור של ה-300 אלא אם כן מדובר בדיל לחצי שעה. היא מבקשת 600 + 200 לאנאלי, אפשרי לסגור ב(קצת) פחות.
שלישית - הייתי די מזמן, ולא הספקתי לדווח :

מראה:
פנים נאות מאוד/יפות, פוני מדליק, בהירה, חזה קטן, אגן קצת רחב, כפות ידיים וכפות רגליים מושלמות...
התיאור "בת השכן" אכן הולם אותה מאוד.
מסביב:
בחורה סופר אינטלגנטית, דוברת אנגלית מצוינת, יש על מה ועם מי לדבר.
חביבה מאוד, לא מסתכלת על השעון (הייתי אצלה למעלה משעתיים), לא זונה בהתנהלות שלה.

ביצועים:
נפילה!
מישהו כתב עליה שהיא נותנת GFE מצוין, אני חייב לתקן ולומר שזה לא GFE.
היא פשוט בורחת למקומות שהיא חזקה בהם (דיבורים, ליטופים, קרצופים וכו') ומתחמקת מהמקומות שהיא חלשה בהם (סקס).
מציצה חלשה, זיון חלש נטול רטיבות, נטול קפאין, נטול גלוטן, נטול חיים ונטול אנרגיה מינית...
דווקא האנאלי היה יחסית בסדר.

מומלצת למי שרוצה להעביר זמן בשיחה עם בחורה יפה וחכמה,
לא לקבלני שיפוצים, לא ללוחמים באפטר, לא למי שמחפש (כמוני) זונה אמיתית.

סוניה

10
היי,אני כתבתי שהיה אחלה GFE
היא עדינה מאוד ומתנשקת , מלקקת ונתנה לי לפחות תחושה טובה.
המציצה לא הייתה משהו (כתבתי..) אבל האנאלי היה כיף ומחרמן , גמירה בתוך הפה ויניקה מושלמת ועוד קצת ליטופים...
הייתה רטובה בטירוף ולא יודע איזה סקס יבש אתה מדבר ( אבל לא זיינתי אותה - אלא רק בתחת )
סה"כ הייתי אצלה 45 דקות כולל המקלחת.

300 ש"ח והמלון עליה , נתתי עוד 100 טיפ.

אין תרנגול בלי כרבולת ואין גרוזיני בלי מכולת
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”