כ בנגקוק - דף 2 - סקס אדיר

בנגקוק

12
הקוסאן מזוהה כמקום של ישראליים
לפני 20 שנה הרחוב היה פחות פופולרי
והיו פחות אנשים ודי הרבה ישראליים
היום המקום הומה אדם
הייתי ממליץ לך יום אחד בקוואסן

בנגקוק

14
סופר לה טיב: יוזר חסר תכלית. אתה נכנס בערך לכל שרשור ומבלבל את המוח ללא שמץ אינפורמציה. כלום. לא זכור לי מתי הפעם האחרונה שקראתי דיווח שלך.
לא נאה לך? אל תיכנס לקרוא.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

בנגקוק

16
סתם רחוק של תרמילאים וחנויות...
לא מעניין יותר מלטייל ולמצוא דברים בעברית
לזונות האיזור של נענע מומלץ ויש שם מלון ידידותי לבנות
ובו מועדונים וממול כל המתחם
בתאילנד כמו רוסיה ואוקראינה כל בחורה היא זונה פוטנציאלית ולכן אין טעם לחפש רגילות...
גם בישראל זה ככה אבל יותר יקר ראו ע"ע שוגר דדי

בנגקוק

18
[QUOTE=1478nanush]יש גם אינסומניה בבנגקוק לא רק בפטאיה זה ברחוב סוקומוויטנסוי 12. מלון מומלץ בבנגקוק the dawin זה ברחוב סוקומוויט סוי 4 ליד נאנה פלאזה[/QUOTE]

האזור של הפעילות

בנגקוק

19
יש לי עוד שאלות על תאילנד:
נאמר פה שהבנות צריכות להציג תעודת זהות בכניסה למלון. קודם כל, למה? כדי להוכיח שהן נשים במקור? האם זה בכל מלון? ואיך זה הולך? זה ידוע מראש? הרי זה נראה לי קצת מעליב לומר למישהי: תקשיבי, אני חושש שאחרי שנעלה לחדר ונתחיל להתחרמן, פתאום תשלפי לי שטרונגול !
שמעתי גם שיש מקומות בהם לא ניתן להביא חברות לחדר. וזה עלול להיות בעייתי, כי אני רוצה להביא הרבה חברות אני משער שבבנגקוק ופאטיה לא תהיה בעיה, אז אני שואל על פוקט, קוסמוי וקופנגן.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

בנגקוק

20
[QUOTE=החפוז המכני]יש לי עוד שאלות על תאילנד:

נאמר פה שהבנות צריכות להציג תעודת זהות בכניסה למלון. קודם כל, למה? כדי להוכיח שהן נשים במקור? האם זה בכל מלון? ואיך זה הולך? זה ידוע מראש? הרי זה נראה לי קצת מעליב לומר למישהי: תקשיבי, אני חושש שאחרי שנעלה לחדר ונתחיל להתחרמן, פתאום תשלפי לי שטרונגול !

שמעתי גם שיש מקומות בהם לא ניתן להביא חברות לחדר. וזה עלול להיות בעייתי, כי אני רוצה להביא הרבה חברות אני משער שבבנגקוק ופאטיה לא תהיה בעיה, אז אני שואל על פוקט, קוסמוי וקופנגן.[/QUOTE]

הבנות צריכות להציג ת.ז בכניסה מסיבה אחת עיקרית, כדי שלא תיעלם לך, יכול להיות שתשלם לה והיא תברח, יכול להיות שהיא תיקח לך איזה משהו יקר מהחדר ותברח, ככה יש להם את ה ID או לפעמים רק את הצילום ID שלה ועם זה ניתן להגיש תלונה אח"כ או פשוט לא לתת לה את ID עד שאתה לא מאשר להם לתת לה, כנראה שרק הכאב ראש של להוציא חדש לא שווה את הלברוח לך אחרי ששילמת, בקיצור זה בעיקר בעיקר מסיבה בטיחותית.

לגבי ליידי בוי, הם לא ממש מחוייבים להגיד לך אבל אצלי למשל היה איזה פקיד קבלה גבר בן גבר אומר לי שמע אחי זאת ליידי בוי, וזה אחרי ששאלתי אותה, בקיצור העפתי אותה קיבינימאט, מאז למדתי לזהות אותן, התנהגות קולות וכאלו.
אגב יש מלונות שלא רוצים לקבל ID של ליידיבוי, כי יש להן שם של בעייתיות והמלון לא רוצה בלאגן ככה שאם תרצה להכניס ליידי בוי חלילה זה יהיה צריך להיות על אחריותך בלבד ללא שום צד של המלון.

דבר אחרון לבקש מבחורה לדעת מה היא בוודאות זה דבר שחשוב מאוד שתעשה, הן לא נעלבות כי הן נשאלות בנושא על בסיס יומי, אתה תמיד יכול לצאת מזה בסוף עם מחמאה שהיא יפה ובדר"כ ליידיבוי ממש יפות או שטות כזאת הן קונות את זה.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”