כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 22 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

211
הייתי לפני שבוע אצל ליזה ונהניתי מאד!!! היא מאד יפה וסקסית-ממש לטעמי. מוצצת עד הסוף ולא מפסיקה באמצע כמו אחרות שלא יכולות למצוץ ליותר מ-2 דקות רצופות. קבלתי שתי מציצות ואם אני לא הייתי לחוץ לצאת לדרך, נראה לי שהיא הייתה מוכנה לפעם שלישית.
מומלצת!!!

212
ליזה ליזה ליזה אני מאוהב מאוהב מאוהב הייתי אצלה היום היה זיון מטורף ברמה גבוהה ומתי שלא הזדיינו לא הפסקנו להתפקע מצחוק היה לי ממש כיף איתה בכל רגע הבחורה היא פשוט מלאך הבאתי לנו בירות של קורונה ושוקולדים ליזה הןסיפה תותים והתפנקנו לנו ואז היא נתנה לי את המציצה של החיים שלי היא לא מתעייפת באמת שהיא משהו מיוחד היא חוייה בפני עצמה תודה רבה
לכבוד הרב על התגלית ולאוליגופול על המספר עשיתם לי את השנה וטוב על הנשמה ואני לא מגזים תודה וכל טוב מזיגי

215
לא הצלחתי למצוא את השרשור אז אני סומך על הנהלת הפורום שתקשר בהתאם.
ליזה ליזה ליזה... כמה דובר על היצירת מופת הזאת
לאחר כל הדיווחים ובמיוחד שהודיעו שהיא מתכננת לעזוב... עשיתי שמיניות באויר להגיע אליה בהקדם.
ראשית, לקח לי כמעט שבועיים לתאם איתה! - היא עונה ואף שלחה תמונות בווטסאפ אבל עמוסה בט י ר ו ף!
מראה: דוגמנית יפיפיה, כוסית רזה עם חזה מושלם ופיטמות מדהימות - ובית כנסת שמחייב תפילה 3 פעמים ביום :)
נכתב כ"כ הרבה על המציצות שלה שבאתי עם כאלו ציפיות ו.... מציצה טובה - היא בהחלט משקיעה אולם לא ראיתי זיקוקים.
משתדלת מאוד לרצות ובכלל לא לוחצת או מתקתקת - נהפוך הוא - בהחלט GFE.
אני רוב הזמן הרגשתי מעט כ...בפס ייצור, אולם כשנחנו קצת והתחלנו יותר לדבר... גיליתי בחורה מקסימה וצנועה שפשוט עוסקת במקצוע העתיק ללא רגשי נחיתות או תירוצים ושכחתי שמדור אחרי הכל בבן אדם!
לאחר השיחה הנעימה - פתאום הכל נהיה הן מצידה והן מצידי פשוט מדהים עוד יותר!
מסקנה: גם אלילת מעריצים משובחת היא בן אדם - נא להתנהג בהתאם ותקבלו מליזה בפרט ניסים ונפלאות!
תודה רוני גולן האדמור הגדול שסללת לנו את הדרך :)

נ.ב.
חלבונים: צריכה ופליטה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”