כ יאנה, 47, אשדוד - סקס אדיר

יאנה, 47, אשדוד

1
אין טעם כ"כ לבזבז זמן על תיאור חיצוני, יש כמה וכמה תמונות באתר.

היא מסוג ה"זונות הסמויות" האלה שנמצאות בכל רחבי ממבה, תחילה תקשקש שהיא רוצה בן זוג, אחר כך תגיע לפואנטה שהיא מעוניינת בתמיכה, למי שיש זמן וסבלנות להשקיע טיפה בהתכתבות, אולי אפשר גם לשאול ישירות וזהו.

מבקשת 200 ש"ח, לא ממוקמת, לי זה לא הפריע כי אני גר לבד ולקחתי אותה אליי, אבל תקחו בחשבון שאולי תצטרכו להשקיע עוד בצימר, ואז לא יודע אם המחיר משתלם בהשוואה למראה.

מוצצת טוב, ללא קונדום.
מתנשקת, זורמת לכל התנוחות, מזדיינת כמו מאהבת.

מכיוון שהייתה אצלי בדירה, אז בשלב מסוים, לאחר שלושה מספרים, שנינו נרדמנו ובבוקר החזרתי אותה לבית, לא ביקשה תוספת תשלום או משהו כזה על שהייתה כל הלילה.

מס' כרטיס בממבה- mb1634914034

או שפשוט תעשו חיפוש באשדוד עד שתגיעו ל- Yana Sanaeva

יאנה, 47, אשדוד

4
דיברתי עם הגברת, וכשהגיעה שאלת הכסף, טענה שרוצה 400.
שאלתי אותה אם אפשר פעם ראשונה ב200 (כי כביכול אני לא יודע אם היא שווה 400)
אז כל מה שהיא איחלה לי היה "בהצלחה" (בנימה של "להתראות")

חיה בסרט שמישהו יוציא עליה 400

יאנה, 47, אשדוד

8
[QUOTE=סטודנט]
אין טעם כ"כ לבזבז זמן על תיאור חיצוני, יש כמה וכמה תמונות באתר.

היא מסוג ה"זונות הסמויות" האלה שנמצאות בכל רחבי ממבה, תחילה תקשקש שהיא רוצה בן זוג, אחר כך תגיע לפואנטה שהיא מעוניינת בתמיכה, למי שיש זמן וסבלנות להשקיע טיפה בהתכתבות, אולי אפשר גם לשאול ישירות וזהו.

מבקשת 200 ש"ח, לא ממוקמת, לי זה לא הפריע כי אני גר לבד ולקחתי אותה אליי, אבל תקחו בחשבון שאולי תצטרכו להשקיע עוד בצימר, ואז לא יודע אם המחיר משתלם בהשוואה למראה.

מוצצת טוב, ללא קונדום.
מתנשקת, זורמת לכל התנוחות, מזדיינת כמו מאהבת.

מכיוון שהייתה אצלי בדירה, אז בשלב מסוים, לאחר שלושה מספרים, שנינו נרדמנו ובבוקר החזרתי אותה לבית, לא ביקשה תוספת תשלום או משהו כזה על שהייתה כל הלילה.

מס' כרטיס בממבה- mb1634914034

או שפשוט תעשו חיפוש באשדוד עד שתגיעו ל- Yana Sanaeva

[/QUOTE]

אתה יכול להעביר לי את הנייד שלה?
kamagra הג'ל שכובש את העולם- פרטים אצלי
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”