Not to rain on your parade
אבל מעבר לחוויה של "האורגיה ההמונית" אני לא רואה בדיוק מה כל כך קוסם במפגשים האלו.
מבחינה כלכלית שילמתם 800-700 שקלים למפגש של שעתיים והרווחתם 3 בחורות במקום אחת ושעתיים במקום 1
אבל בפועל אתם מקבלים הרבה הרבה פחות ממה שתקבלו מסתם להזמין את אותה הנערה הספציפית שאהבתם אליכם הביתהלחדר במלון לשעה. הבחורות שם על תקן בובות מין, מזיינים אותם בתורות ואתם על הטיימר בדיוק כמו תיקתוקיה כי לא מתאים להתנחל ליותר מידי זמן. הבחורות נחרשת מתחילת הערב עד סופו כמו מכונות אתם מוגבלים ל5-7 דקות לאקט. אז על 3 זיונים קוויקי של סה"כ 15 דק' שילמתם 800. אלא אם אתם יכולים לגמור 5 ו 8 פעמים בשעתיים שזה בנינו לא ריאלי מגוחך וחסר טעם.
מה יעשה אדם כמוני שצריך במינימום שבמינימום 20-30 דק' בשביל לגמור ולפעמים מגיע לשעה+
איפה להתחרע על הגוף שלה? לחפון את חמוקיה? איפה האקט שנבנה לאט לאט עד הפיצוץ?
לא בא לגרוע מהחוויה עצמה ואין ספק שהיא ייחודית עקב הסיטואציה וכל המסביב אבל כעסקת מין בתשלום לטעמי היא לא משתלמת.
אני חושב שפורמט של ערב שלם (כלומר סוג של מסיבה) עם כמות גדולה יותר של בחורות וגברים יכול להיות הרבה יותר מעניין
לעשות מזה ערב מהנה בלי לחץ מ10 11 בלילה עד 4 או 5 בבוקר. מוזיקה אלכוהול ג'קוזי אווריה קצת נשנושים בקטנה. אפשר לשבת בכיף לדבר להעביר חוויות ולהנות מערב שטוף זימה וסקס, ולא להיות כמו סוסי מירוץ שמחכים ליריית הפתיחה.
תקראו לי חשדניסט אבל מדובר פה בסרסור לכל דבר ועניין שקיבל פס מההנהלה לפרסם את השירותים שלו פה.