[QUOTE=Tittyphile]לפני שבוע סוף סוף הזדמן לי לפקוד את מעונה של לינדה בפעם השניה.
הגעתי לדירתה, ואחרי מקלחת טובה בה שטפתי מעליי את כל הגועל של חום קיץ תל אביבי לח, ביקשתי כמו בפעם הקודמת לגשת "ישר לעניינים", כמו שאומרים.
התחלתי לשחק באוצרות הטבע המפנקים שלה עם הידיים והלשון. אחרי שפינקה אותי מספר דקות במציצה נעימה הגיעה תורי לפנק אותה וכך עשיתי בעבודת לשון ואצבע על הכוס הנעים והטעים שלה בתאווה רבה.
לאחר מכן שוב פינקה את הזין עם פיה ושדיה וכשהרגשתי שהוא מספיק קשה הגיעה הזמן לגשת למנה העיקרית. שמה עליו גומי לבקשתי ועברנו לזיון כיפי במיסיונרית תוך שהיא צובטת לי את הפטמות וגונחת מהנאה, שני דברים שמאוד הוסיף לחוויה. אחרי מספר דקות עברה לרכיבה תוך כדי שאני לש ללא הפסקה את השדיים הרכים והנעימים שלה.
הורדתי את הקונדום, לינדה שימנה קצת את ה-funbags שלה ושמתי ביניהם את הזין למבטחים תוך כדי שאני משחק לה עם הפטמות והכוס עם אצבעותיי. לאחר מספר דקות כבר לא יכולתי יותר אז ביקשתי ממנה לפתוח את הפה והיא קיבלה לתוכו ועל לשונה בהנאה רבה את כל קילוחי הזרע שהשפרצתי. אחרי שהביעה את התרשמותה מהכמות הלכה להתקלח. שאלתי אותה אם נהנתה ואמרה שהיא גמרה פעמיים, פעם אחת בירידה ופעם שנייה בזיון.
אחרי שנתנה לי מסאז' לקינוח במשך כ-20 דקות, התקלחתי שוב ויצאתי ממעונה עם חיוך רחב על הפנים.
אפשר לומר, לטוב ולרע(בעיקר לטוב, כמובן), שהפגישה הזאת איתה היתה פחות או יותר כמו הקודמת, ואני בהחלט מתכנן לפקוד שוב את מעונה בטווח החצי שנה הקרובה.
[/QUOTE]
"בטווח חצי שנה הקרובה"
אתה ממתין שיאשרו לך את המשכנתה?