כ סקסית חדשה בבאר שבע - דף 2 - סקס אדיר

סקסית חדשה בבאר שבע

11
ממש מצטער בשביל כל אלו שניסו. זה באמת פיספוס שלה ושלנו...אולי תפסתי אותה ממש בהתחלה, שזה נדיר בד"כ אני מפספס את החדשות הטובות.
אולי שמחתי מוקדם מידי והתלהבתי מכמות המודעות כאן בב"ש.
לא ברור לאן היא נעלמה, אני גם לא מתכוון לבדוק. רוצה להמשיך לבדוק את שאר המודעות.
אולי באר שבע מתנהלת אחרת? מישהו יודע? אולי יש כאן קרטל שלא איפשר לה לעבוד?
מקווה שלא ואם יש אז נקווה שלא יפריעו לאחרות כאן.
אני ממש לא מבין במאחורי הקלעים כאן

סקסית חדשה בבאר שבע

12
הייתי אצלה לפני מספר ימים וכל מילה של הדיווח נכונה גם מבחינת המחיר וגם מבחינת מראה והיחס, דרך אגב ב300 שקלים תקבלו 2 מספרים משהו שנראה לי לא נכתב, אני גם יכול להגיד לכם שמקרה שלי הגעתי למקום התקשרתי ולא היה מענה לאחר כמה טלפונים שצלצלתי היא ענתה ביקשה שאחכה 3 דקות ובאמת כך היה חזרה אלי ונכנסתי והשאר כבר נאמר.

סקסית חדשה בבאר שבע

13
דרך אגב שמה הוא מאיה היא אומרת שהיא נמצאת שם עד 5 כל יום לפחות כך נאמר לי, העניין הוא שהדירה שהיא נמצאת בה היא לא שלה אלא של זוג חברים שלה כאשר רק החברה שלה יודעת על זה שהיא נמצאת שם במהלך היום, החבר לא יודע על כך וכנראה שבגלל זה יש לה בעיה לפעמים לענות

סקסית חדשה בבאר שבע

14
[QUOTE=beer- sheva sh]דרך אגב שמה הוא מאיה היא אומרת שהיא נמצאת שם עד 5 כל יום לפחות כך נאמר לי, העניין הוא שהדירה שהיא נמצאת בה היא לא שלה אלא של זוג חברים שלה כאשר רק החברה שלה יודעת על זה שהיא נמצאת שם במהלך היום, החבר לא יודע על כך וכנראה שבגלל זה יש לה בעיה לפעמים לענות[/QUOTE]

המינימום זה לענות לציבור חחחח , שתגיד לא ניתן ובזה יסתיים העניין מבולבל
שבוע הבא אני צריך להגיע לב"ש שוב ניתן לה עוד הזדמנות אדווח בנושא קריצה

סקסית חדשה בבאר שבע

15
אחיי לנשק אין מענה ולא נעליים ניסיתי שוב פעם אחר פעם יום אחר יום שום מענה הטלפון מנותק משהו מאוד מוזר שם. ואגב אין בבש שום קרטל שמתעסק בזה יש אולי כמה ערסים צעצוע שמשחקים אותה גנגסטרים חחח..

אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

סקסית חדשה בבאר שבע

16
[QUOTE=yosi]אחיי לנשק אין מענה ולא נעליים ניסיתי שוב פעם אחר פעם יום אחר יום שום מענה הטלפון מנותק משהו מאוד מוזר שם. ואגב אין בבש שום קרטל שמתעסק בזה יש אולי כמה ערסים צעצוע שמשחקים אותה גנגסטרים חחח..

[/QUOTE]

לא קרטל ולא נעלי לקוסט חחחח בבר זגורי צריך לעשות סדר באזור ? צחוקצחוק
בקיצור מסתברת כפיקציה הסקסקית הזאת

סקסית חדשה בבאר שבע

18
[QUOTE=gay77]היום הייתי אצל הגברת למי שרוצה לדעת היא ערבייה קוראת לעצמה מאיה עובדת כ 3 פעמים בשבוע בשעות לא קבועות לכן קשה להשיג אותה [/QUOTE]
התקשרתי היום כל היום פעם אחת היה צלצול אחר כך תפוס ושוב מנותק. יכול להיות שהיא עובדת עם עוד מספר או שיש לה לקוחות קבועים והיא לא מוכנה להסתכן.
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”