קירה היקירה מהדירה הקרירה שווה כל לירה...
12שלום חברים , אני לא יודע מה קורה פה בפורום אבל בזמן האחרון התחלתי לשים לב שרמת הסטנדרטים של חברי הפורום לגבי הבחורות ירדה פלאים , אנשים מתארים פה בנות עובדות שלא שוות 50 שח בחצר כפצצות על ושוות כל שקל וכו"
זה לא קרה רק בשרשור הזה ,זה קורה כבר הרבה זמן ,
ואל תגידו לי על טעם ועל ריח ! או שהבחורה פצצה או שלא !
בכל אופן קירה פתחה לי את הדלת , בלשון עדינה , עשיתי אחורה פנה ....הבחורה ממש אבל ממש לא , נראת גם כמו אחת שלקחה משהו ....
בקיצר , אני מקווה שיהיה שיפור פה בקרוב כי אני חווה יותר מידי נפילות אחרי שאני מאמץ פה המלצות .
קירה היקירה מהדירה הקרירה שווה כל לירה...
15אתחיל הזה שאני לא יודע למה קבעתי עם קירה, למרות החוות דעת הצוננות כלפיה,
קבעתי עם הפקידה כבר משעות הצהריים לשעות הערב מה שבדרך כלל אני לא עושה...
הגעתי לבניין בבת ים ברחוב ממש על החוף, בבניין הזה ביקרתי כבר כמה בנות... דיסקרטי הוא ממש לא!
עליתי לדירה בשעה שנקבעה, בדלת חיכתה לי קירה, מבנה גופה תואם לתמונות,אבל זאת לא נראה לי היא כי הנערה שאני פגשתי עם כמה קעקועים מקשטים את גופה, אבל בטוח שזאת הדירה, (אפילו אותם סדינים במיטה שזה קצת מטריד)
טוסיק קטן, מנוע מגולח וסימטרי, חזה נראה לי b עומד וצעיר... פנים נחמדות ״פשוטה״ או כמו שאוהבים לכתוב ״הבת של השכן״
היתה מאוד חייכנית ונעימה, דוברת מעט אנגלית שאלה לשלומי ואם קר בחוץ, (הדליקה מזגן חימום במלוא העוצמה)
שילמתי 400 ש״ח על 40 דק׳ הביאה לי מגבת ונכנסתי להתקלח, כשיצאתי היא אמרה שהיא נכנסת גם (לא יכלה לעשות זאת לפני שבאתי, סתם לבזבז זמן?) יאמר לזכותה שעשתה זאת מהר...
איך שיצאה משכה אותי מהסלון לחדר השינה, נצמדה אלי והתחילה לנשוף לי באוזן...
השכבתי אותה והתחלנו להתגופף היא היתה מאוד נמרצת... עצרתי אותה... וכרגלי לעשיתי לה מסאג׳ כדי לפתוח מבערים
בעוד אני יושב לה על הטוסיק... היה נראה שנעים לה ושהיא לא רגילה לזה...
שוב גיפופים ליקוקים והיא מתחילה למצוץ .... אני חייב להגיד שהמציצה היתה טובה! עצרתי אותה כי פחדתי לגמור מהמציצה!
הלבישה לי את הקונדום עם הפה, והיא התחילה לרכוב מעלי... עברנו למסיונרית... דוגי ... אויי איזה ישבן! היא הרגישה ממש צרה...
וואי וואי איזה חם היה בדירה! כמה הזענו! בדוגי זה הסתיים! נכנסתי להתקלח אמרה שהיא עוד שבוע פה... נתנה לי נשיקה על הלחי נפרדנו לשלום...
בקיצור, או שפגשתי קירה אחרת, או שהנערה למדה כמה דברים... אני נהנתי אבל לא אחזור... מיציתי...
פנים - 7 (אני אוהב את המראה הפשוט, לא למראה הזנותי)
גוף - 8 (הטוסיק קצת מוריד את הממוצע כי אני אוהב קצת יותר גדול, לי החזה הספיק)
יחס - 8 היתה נחמדה ושירותית.
חשוב לציין שהיא עדינה ושברירית לא מיועד לשיפוצניקים.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13476

קבעתי עם הפקידה כבר משעות הצהריים לשעות הערב מה שבדרך כלל אני לא עושה...
הגעתי לבניין בבת ים ברחוב ממש על החוף, בבניין הזה ביקרתי כבר כמה בנות... דיסקרטי הוא ממש לא!
עליתי לדירה בשעה שנקבעה, בדלת חיכתה לי קירה, מבנה גופה תואם לתמונות,אבל זאת לא נראה לי היא כי הנערה שאני פגשתי עם כמה קעקועים מקשטים את גופה, אבל בטוח שזאת הדירה, (אפילו אותם סדינים במיטה שזה קצת מטריד)
טוסיק קטן, מנוע מגולח וסימטרי, חזה נראה לי b עומד וצעיר... פנים נחמדות ״פשוטה״ או כמו שאוהבים לכתוב ״הבת של השכן״
היתה מאוד חייכנית ונעימה, דוברת מעט אנגלית שאלה לשלומי ואם קר בחוץ, (הדליקה מזגן חימום במלוא העוצמה)
שילמתי 400 ש״ח על 40 דק׳ הביאה לי מגבת ונכנסתי להתקלח, כשיצאתי היא אמרה שהיא נכנסת גם (לא יכלה לעשות זאת לפני שבאתי, סתם לבזבז זמן?) יאמר לזכותה שעשתה זאת מהר...
איך שיצאה משכה אותי מהסלון לחדר השינה, נצמדה אלי והתחילה לנשוף לי באוזן...
השכבתי אותה והתחלנו להתגופף היא היתה מאוד נמרצת... עצרתי אותה... וכרגלי לעשיתי לה מסאג׳ כדי לפתוח מבערים
בעוד אני יושב לה על הטוסיק... היה נראה שנעים לה ושהיא לא רגילה לזה...
שוב גיפופים ליקוקים והיא מתחילה למצוץ .... אני חייב להגיד שהמציצה היתה טובה! עצרתי אותה כי פחדתי לגמור מהמציצה!
הלבישה לי את הקונדום עם הפה, והיא התחילה לרכוב מעלי... עברנו למסיונרית... דוגי ... אויי איזה ישבן! היא הרגישה ממש צרה...
וואי וואי איזה חם היה בדירה! כמה הזענו! בדוגי זה הסתיים! נכנסתי להתקלח אמרה שהיא עוד שבוע פה... נתנה לי נשיקה על הלחי נפרדנו לשלום...
בקיצור, או שפגשתי קירה אחרת, או שהנערה למדה כמה דברים... אני נהנתי אבל לא אחזור... מיציתי...
פנים - 7 (אני אוהב את המראה הפשוט, לא למראה הזנותי)
גוף - 8 (הטוסיק קצת מוריד את הממוצע כי אני אוהב קצת יותר גדול, לי החזה הספיק)
יחס - 8 היתה נחמדה ושירותית.
חשוב לציין שהיא עדינה ושברירית לא מיועד לשיפוצניקים.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13476