כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 61 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

603
איבשוקה כפרה עליך איזה פינוק הענקת לי ביום חמישי שעבר!!! זה היה פינוק לא נורמלי את וגם החברה שלך פשוט תודה תודה תודה.. אין עליך בעולם!!! שתמיד מגיע דרבי אני מזמין מקום הגעתי לשם די באיחור התקשרתי לאיב רק לבדוק אם זה בסדר אמרה לי סבבה רק תודיע שאתה למטה.. הגעתי התקשרתי צעקה עלי, תעלה כבר חרמנית לציפורניים שלך, אמרתי בכל ענות חלושה כמעט חנוק מבושה אני עולה... עליתי במעלית.. לאט לאט היא עולה.. מזכיר את המעליות של פעם לא היו זזות!

הגעתי איב פותחת לי אני כמובן מתנפל אליה מסכנה צריך חיבוק דחוף... היא כמובן אומרת yellow לסגור את הדלת אמרתי לה התגעגעתי אליך תני לי שניה איתך ככה לא אכפת לי מהשכנים אמרה לי תן לי רק לסגור את הדלת שיחררת אותה סגרה את הדלת ואז אמרתי לה, תסתובבי היא הבינה כבר יש ציפורניים הפנתה את גבה אלי, אמרה לי יאללה אתה יודע מה לעשות, אני כמובן לא הקשבתי לה, נתתי לה מין פליק בתחת הגדול שלה. היא הייתה בהלם טיפה אבל יודעת שזה בצחוק.... אמרתי לה אפשר לשבת ולהכיר את הבחורה השניה... אמרה עוד שניה קודם כל טיפול ציפורניים טיפה אמרתי אחרי הסקס היא לא הסכימה, אז העברתי את ציפורניים ככה חלש היא הבינה אמרה סבבה אחרי הסקס... ישר הלכתי להתקלח אחרי זה היכרות עם חברה שלה.

חזרתי אמרתי שלום לחברה שלה.

מראה: לא גבוה
שיער קצר
פנים נאות
שדיים קטנים, יפים עומדים
תחת קטן משגע
וכוס אוף הכוס משהו מיוחד במינו!!!

חברה ביצוע מציצה:
התחילה במציצה די טובה כמעט לקחה את הכל אבל כנראה שיש לי כלי מאוד גדול...
אחרי זה איבושקה נתנה את הטון כמעט גמרתי לה בפה אמרתי לה, את מטורפת... היא אמר לי אני יודעת וקריצה לי;).

חברה ביצוע זיון:
עלתה עלי נתנה עבודה אבל עדיין היה חסר משהו ניסיתי גם דוגי לא הלך.. היא היתה דווקא בסדר זיינתי חזק לא אמרה כלום איב הבינה אותי כבר לא צריך להגיד לה כלום.. היא רק מחכה שאני רק אסתכל עליה.. אמרה עכשיו תורי. אמרתי לאיב לאט, לאט, את יודעת כמו שדיברנו לפני איב... אני לא בכושר כמו פעם.. אמרה יודעת זוכרת מותק שלי...

רק שאני רואה את התחת שלה עומד ומזיין את הזין שלי פשוט לא יאמן איך היא עושה את זה הכי טוב מכולן!!!! פשוט יודעת איפה ללחוץ לא לדאוג אחרי כמה פמפומים טובים פשוט כבר לא יכלתי להתרכז ואז בום נשפך כמה עשרות ילדים לעולם... איזה כיף שיש איתך!!!

תודה איב חולה עליך ומה שיש לך מאחורה!!!!

1:0 מכבי יש אלוהים יש את איב!!!! מס אחת שלי!!!

נ.ב זאת רק דעתי עליה לא מייחצן אותה פשוט יש כימיה טובה....

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

604
שלום לכולם ולאיב במיוחד,
השאלה שלי מופנת לאיב בלבד אך כולכם מוזמנים להגיב.
אז ככה, עובד איתי בחור, כבן +/-30 , וכנראה חסר ניסיון עם נשים. למה אני חושב ככה, כי בתור קולקטיב גברי בלבד, או דנים די הרבה גם בשים וחולקים את חוויותינו ביננו. לא מזמן יצא לי לדבר איתו שיחה די פתוחה שבין השורות הבנתי כי הבחר חסר ביטחון במעט ולא בעל ניסיון רב אם בכלל עם נשים. תוך כדי השיחה הבתי שהבחור לא יתנגד לביקור אצל אישה גם תמורת כסף.
רציתי לשאול את איב האם היא תיהיה מוכנה לקבל אותו ולהתהג איתו יפה לפני שאני מביא לו את הטלפון שלה?
ואתם חברי הפורום היקרים, אולי יש לכם דעה אחרת? מישהי שתתאים יותר לאחד שרק מתחיל לצעוד בעולן האהבה?

606
נתתי צאנס נוסף ואללה כנראה שתקוע לי עדיין ימיה מדיזינגוף.
היא נעימה וסבלנית אבל הגיל והמשקל עשו את סימניו מצטער
יש כאלו שמזדקנות יפה ונשארות סקסיות ומעניננות אצל איב זה פחות אבל אני בטוח שהקבועים שלה נהנים מאד מהיחס אז תמשיכי ככה הכל טוב

609
[QUOTE=Michael]שלום לכולם ולאיב במיוחד,
השאלה שלי מופנת לאיב בלבד אך כולכם מוזמנים להגיב.
אז ככה, עובד איתי בחור, כבן +/-30 , וכנראה חסר ניסיון עם נשים. למה אני חושב ככה, כי בתור קולקטיב גברי בלבד, או דנים די הרבה גם בשים וחולקים את חוויותינו ביננו. לא מזמן יצא לי לדבר איתו שיחה די פתוחה שבין השורות הבנתי כי הבחר חסר ביטחון במעט ולא בעל ניסיון רב אם בכלל עם נשים. תוך כדי השיחה הבתי שהבחור לא יתנגד לביקור אצל אישה גם תמורת כסף.
רציתי לשאול את איב האם היא תיהיה מוכנה לקבל אותו ולהתהג איתו יפה לפני שאני מביא לו את הטלפון שלה?
ואתם חברי הפורום היקרים, אולי יש לכם דעה אחרת? מישהי שתתאים יותר לאחד שרק מתחיל לצעוד בעולן האהבה?

[/QUOTE]
אל תכניס אותו לזה.
שיזמין כרטיס טיסה לתאילנד לחודש,הוא יהיה קינג.

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”