כ אנסטסיה האתר הלבן - סקס אדיר

אנסטסיה האתר הלבן

2
אכן הייתי איתה - פעמיים.
בחורה מאוד נחמדה להערכתי בסביבות ה 30, מקבלת בבת ים - במעין "מלונית" דירה שמחולקת לחדרים להשכרה.
חזה בינוני, גוף נחמד, פנים סבירות - לא מלכת היופי, מתנשקת, gfe, מציצה ללא, ניתן לגמור בפה.
עלות לשעה 400 + 50 עבור החדר (משלמים לה 450 כולל החדר), ניתן לגמור פעמיים.
אנאלי בתוספת 100 ש"ח. התקשורת איתה באמצעות וואטסאפ, דייקנית, מגיעה בזמן, אין ברזים.
אישית מאוד נהניתי איתה ואמשיך לבקר אותה.

אנסטסיה האתר הלבן

5
ביליתי היום אצל אנסטסיה.. תענוג אמיתי!! סגרנו על שעה וחצי עם כל התוספות. אנסטסיה מזכירה את אליס שהיתה פה לפני מספר חודשים. לא יפיפיית השנה, אבל אשה בשלה עם אישיות כובשת ואהבה כנה לזיין ועושה את זה מכל הלב.

מראה:
נראית אי שם בשנות השלושים. גובה כ 1.65 שיער ג'ינג'י ארוך, רזה ועם שדיים בינוניות ודי מלאות. השדיים מעוטרות בשתי פטמות חצופות למדי שכיף ללקק ויש לה עגיל בפופיק שזכאי לסיבוב גם כן.

היתה כימיה טובה והרבה צחוקים, במקלחת חטפתי חוויה קפואהמבולבל, אך לאחר מכן היא חיממה אותי עד שהפשרתי. התחבקנו הרבה והתנשקנו צרפתיות מתוקות עד שהרגשתי שאני עם חברה וותיקה. חיוך
אנסטסיה יודעת למצוץ היטב וזה כולל ליקוקי ביצים (לא מתלהב). לא נראה לי שיש לה בעיה עם גמירות בפה או כל מקום אחר. אפשר לרדת לה בכיף ויש לה בית כנסת מתוק וריחני.
אנסטסיה מצויידת בליבידו מכובד למדי והמפגש כלל מספר גמירות שלה. סיבוב ראשון כלל רכיבה עלי וגמירה שלה. בסיבוב צד היא הפתיעה שלפה את השמוליק Shockedוהשחילה אותו בגרגרנות לטוסיק. פה היא גמרה עם הרבה ויברציות בעודי לש את שדיה חזקTongue. גמירה שלישית היתה בדוגי בעודי מחדיר אצבע עמוק לפי הטבעת שלהTongue. אל תשאלו אותי למה, אבל לא גמרתי, אולי כי התרגשתי קצת יותר מידי והפכתי לסנטימנטלי.

לסיכום, לא לחובבי הכוסיות. מי שאוהב נשים קצת מבוגרות עם חן אנושי שאוהבות סקס ימצא באנסטסיה עונג רב וסיפוק.

אנסטסיה האתר הלבן

7
כן,זו אותה אחת,
גם אני התבלבלתי ... היתה פה בעבר וחזרה עם מס' טלפון אחר
הייתי אצלה השבוע במלונית בבת ים
זונה מקצועית ,שרותית , כל תשומת הלב שלה מרוכזת בך (בעצם בי חיוך גדול)
מציצה ללא חציצה איכותית
כיבוס תליה וייבוש כהלכה של הוובוס
הלבשת קונדום עם הפה וקדימה לרכיבה
מורגשת היטב
אנלי במגוון תנוחות
שתי גמירות
אפשר לגמור בפה
סה"כ נעימה ושרותית דוברת מעט אנגלית ,אחת הנחמדות
אולי אחזור
אבל ..:
ייתכן ויש לה בעיה קלה של היגיינה - לא ראיתי אותה מתקלחת לפני ולא אחרי, אמרה שהתקלחה לפני שהגעתי
יש תחושה קלה של מיני תקתוקון ... באה לתת עבודה לתת לך לגמור ולהמשיך הלאה

אנסטסיה האתר הלבן

8
מצטרף להמלצות החברים.לדעתי 40+אך רק פנייה מסגירות זאת.גוף שמור ביותר וזוג שדיים טבעיות שהרבה בנות 20 היו רוצות.רימינג טוב כשאני יושב על פנייה ביוזמתה...סקס במגוון תנוחות ביוזמתה ואצבע שובבה ועקשנית מצאה את עצמה במרעום.עם אנסטסייה באים נטו לעבוד,נהנת גומרת ואוהבת את מה שעושה.ואכן פעם שניה שלה בארץ.תהנו

אנסטסיה האתר הלבן

9
ירון ירון , אתה בטוח שהיא עושה רימינג ? דיברתי איתה על זה בהתכתבות אמרה במפורש שלא עושה רימינג. חוץ מזה רשמה לי שהיא בת 30 ופה אתה אומר שהיא 40+.. זאת אותה בחורה בוודאות אנסטסיה מהלבן. החזה שלה בתמונות ששלחה נראה יפיפה.
אין על אנאלי
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”