שלום חברים
בטח לא בדיוק ברור לכם למה נושא נקרא כך ?
טוב , מספר הכל
אז תחילת שבוע קראתי את המודעה של קוקסינלית הזאת http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13278
בתמונות נראה מצויין ולעומת שלא היה דיווח ואני פחדן על נפילות החלטתי לבדוק את הגברת
התכתבנו בWATSAP . בהתחלה רצתה 600 ש"ח אבל לאחר NON STOP בקשות מהצד שלי להורדת מחירים הסכימה ב-500 ש"ח שזה גם גבוע מאוד וזה מה שכתבתי לה איך ענתה - תבוא ותבין גם שאלתי לגבי נשיקות ומציצה ללא - אין שום בעיה
טוב הסכמתי ותיאמתי לערב . ביקשתי שתלבש ביגוד של אחד התמונות שהיא מפרסמת - הסכימה
הגעתי וראיתי קוקס ענקית ( כמו קומנדו רוסי ) אבל יפה ומתופחת ברמות בלונדינית עם צמה - נראת באמת סוף הדרך
רוצה לציין שראיתי את המודעה שלה גם באתר רוסי ושם היא כתבה משהו כזה : אזיין לך את הצורה ...
OK נכנסתי , התקלחתי - יצאתי חיכתה לי בליבוש כמו שביקשתי והיא באמת יפה
רציתי לקחת את העניינים לידיים שלי איך היא אומרת לי תשכב
עולה אלי עם "מי זאת הזנזונת פה ? תענה לי מהר ! "
אני לא בקטע של שליטה אבל כשראיתי את הזיין היפה הזה לידי אז אמרתי אני .
התחלנו במציצות ונשיקות . לא חשבתי להיות פסיבי ( גם לא הייתי אף פעם , היה לי 2 ניסיונות אבל הרגשתי כאבים והפסקתי ) אבל פתום אני רואה את עצמי שוכב על הגב ופותח רגליים . בקיצור חברים אני אומר לה בעדינות היא עונה ( ברוסית ) אקרה לך את הצורה אבל בצחוק
היא נכנסה והיה כל כך טוב ולא כאב שתוך 3 דקות גמרתי כמו משוגע
תחשבו על קוקס יפה מול העיניים שלכם עם חזה יפה בלונדינית מזיינת אותכם , תוך כדי מלטפת את הרגליים וזיין . זה היה מדהים
הייתי יכול להגיד שזה היה 100% עם לא הייתה משגעת עם השליטה הזאת : זנזונת, אפרק אותך , תגיד אני מוצץ זיין וכי דומה
סיכמתי איתה שאבוא שבוע הבא לזיין אותה וביקשתי להפסיק עם השליטה הזאת כי זה לא עושה לי את זה
חייכה ואמרה שבסוף כולם עושים מה שהיא רוצה
יתרונות : יפה , זיין יפה , מקום נקי
חיסרונות : קטע של שליטה , היה מהר כי חצי שעה
קומנדו רוסי
3גם אני פגשתי את העלמה - מסכים עם כמעט כל מה שנכתב. אני לא הייתי קורה לפוסט "קומנדו"...
התמונות בהחלט שלה - אם כי עברו ריטוש. היא יפה גם במציאות אבל לא כמו בתמונות.
היא אכן מתקתקת את הפגישה אבל באופן מפתיע - לא באופן שלילי... פעם שהיא הבינה שאין לי הרבה ניסיון בתחום (היה לה פרצוף של "הנה הגיע עוד אחד שרוצה לנסות משהו חדש..."), היא לקחה את המושכות והובילה את הסשן.
30 דקות והייתי בחוץ. לא מתחרט. לא אחזור.
היא בארץ עד 20 לינואר. מהרו לפני שייגמר.
קומנדו רוסי
4אכן מדובר בבחורה יפה תמונות אמיתיות אבל יש משהו מוזר בפנים (בכל זאת יפה מאוד)
סקס עוצמתי דומיננטי כאב לי בחדירה והיה ניראה שלה יותר חשוב לחדור מלי להחדר
זיון אגרסיבי עם ליקוק רקטום מפתיע לפני
30 דדק ובחוץ
נחמד לאוהבי האקטיביות הדומיננטיות
לא אחזור
קומנדו רוסי
5מזה מתקתקת באופן מפתיע? שילמת לה 600 שקל על חצי שעה?
אתה בחרת לסיים או שהיא סימנה ללך הדרך החוצה?
קומנדו רוסי
6גם אני הייתי אצלה..ניסתה לזיין אותי אבל לא נתנתי לה למרות שהיא התעקשה כאילו היא איזה גבר חרמן אבל לצערי הבנתי ממנה שהיא רק אקטיבית והיא לא מקבלת
יש מישהוא שהצליח לזיין אותה?
קומנדו רוסי
7אז ככה חברה ראיתי לפחות שלושה דיווחים עליה ולמרות שהייתי אצלה כבר אז החלטתי לקפוץ אליה עוד הפעם אחרי בערך 3 חודש מהפעם הראשונה שהייתי אצלה.
אז ככה זאת הבחורה או כמו שקראו לה פה באחד הדיווחים קומנדו רוסי
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13278
ונפגשו היום בבוקר בפעם השנייה.
בפעם הראשונה הייתה אי הבנה קטנה ביני לבינה בכך שחשבתי שהיא גם מקבלת אך הבנתי ממנה שהיא רק אקטיבית לאחר שהבאתי לה את הכסף ..אך בלי שום קשר אני נהנתי מאוד איתה והיו בינינו הכל חוץ מזיון ושעה וחצי של כיף חירמונים וגמירות שלי על הפנים שלה.
אבל זה לא הסיפור, הסיפור האמיתי הוא היום בבוקר שבו נפגשנו לאחר שאתמול בלילה היא הרגישה לא טוב אז העברנו את זה להיום עם הנחה של 100 שקל (במקום 600 אז 500)...הגעתי אליה היא זכרה אותי והאמת היא שהיא גם נמשכת אליי והחמיא לי שאני סקסי וחמוד וכו ... הגעתי אליה התחלנו חירמונים מציצות של גרון עמוק ונשיקות ואחר כך הייתי על הגב שלה בידיעה שאין סיכוי בחיים שהיא תיתן לי לזיין אותה למה על זיון היא לוקחת 1000 אז אמרתי אני יכניס אצבע נראה מה היא תגיד, גנחה ואמרה לי אל תפסיק ומפה לשם בשיא החרמנות לקחתי את הזין שלי והתחלתי לידחוף לה אותה לחור של התחת מבלי התנגדות, פה הבנתי שזה הסימן שלי והיא נהנת מזה אז המשכתי והתחלתי לדפוק אותה בדוגי ואז השתחתי אותה על הבטן והתחלתי לזיין אותה עד שהזין שלי לא יכל יותר וגמרתי.
נחים טיפה מדברים צוחקים והכל טוב ויפה ואז היא אומרת לי שהועד בית שלה צריך להגיע ( ולא היא לא ניסתה להעיף אותי עם התירוץ הזה) אז אמרתי לה תני 10 דקות אני יסיים עם הכל, היא אמרה סבבה והתחילה למצוץ לי חזק ועוד הפעם העברתי אותה לזיון..בקיצור עשיתי איתה את כל התנוחות כל דיבור מלוכלך ואצבעות בפה שלה ואז מאיזו שהיא סיבה כנראה הלחץ הזה שנכנס לי בראש לגמור מהר מנע ממני להתרכז ולגמור ולצערי ולצערה היינו איזה 10 15 דקות במלחמה איך להצליח לגרום לי לגמור פשוט ניסנו הכל סקס מציצות חניקות הכל עשיתי לה ופשוט לא הצלחתי...ופה מגיע הערכה הגדולה שלי אליה למה בחורה אחרת הייתה מעיפה אותי ממזמן מהבית שלה על זה שאני לא מצליח לגמור ואני מבזבז לה את הזמן או שהזמן כבר נגמר... אך לבסוף אחרי הרבה זיעה ויזע הצלחתי לגמור לה על הגוף והפנים (בזמן שהיא אומרת לי שהיא רוצה את הזרע שלי והיא אוהבת אותי ואת הגוף שלי חחח) הייתי אצלה לפחות איזה שעה שעה וחצי בלי לחץ אפילו נתנה לי להצטלם איתה אחרי שביקשתי תמונה ממנה ...אחלה בחורהקוקס פשוט הייתה שווה את הכסף בפעם הראשונה שלי שזה קרה לי ועוד נהנתי ועשיתי הכל מהכל .....
לצערנו הרב היא נוסעת מחר או מחרתיים אז תנסו להספיק להגיע אליה היא קסם של אדם הייתה לי ממש חוויה נהדרת איתה ולשנייה אני לא מצטער על הסכום כסף ששילמתי
קומנדו רוסי
8באמת הגשמת חלום, לשלם 500 ש"ח לאחת שאפילו לא מקבלת, נשמע כמו חלום רע במיוחד.
מה שהכי מצחיק בסיפור זה שאתה עדיין מתלהב מזה ששילמת "רק" 500.
קומנדו רוסי
9חוויה טובה. אך 600 זה יקר
אחות 1 : אבא אני לסבית .
אחות 2 : אבא אני לסבית .
אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!
אח : אני .
אחות 2 : אבא אני לסבית .
אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!
אח : אני .
קומנדו רוסי
10דווקא אני לא נפלתי ממנה בכלל היא כוסית אין ספק אבל מאד מאד מכנית.
הזין דק יחסית ולא כזה יפה בעין לטעמי.
איתי סגרה על 400 ש"ח היתה צריכה דחוף עבור משהו והייתי ראשון בצהריים
מציצה די חלשה שלה וביקשה שאזיין אותה טענה שהיא חרמנית.
אבל יש אבל גדול כנראה כאשר היא חרמנית הזיון עצמו חזק כי אחרי 10 דקות של חדירה ביקשה לשבת עליי !! זה די נדיר לדעתי עלתה וירדה כאילו יש לה כוס וכאילו שהזין שלי עובי 2 ס"מ
ואמרה לי כמה שניות אני גומרת !!! די הופתעתי האמת
ביקשה אם אפשר לגמור לי על הפנים אך סירבתי בנימוס.
התיזה על הבטן שלי ואז גמרתי.
נתתי לה את הכסף סהכ חוויה טובה אבל לא ב 600 ש"ח