אדל מתל אביב - אוקראינה הקלאסית
1אצל יוליה ראיתי בנות מכל הגדלים והסגנונות אבל אדל היא הראשונה שאני מגדיר כאוקראינית קלאסית. מה הכוונה... בת 24 עם פנים נאות עם הבובתיות האוקראינית.. שיער שחור ארוך ועיניים כהות. היא דקת גזרה עם אצבעות ידיים ארוכות ונשיות, כפות רגליים יפות משוחות בלק. יש לה חזה בינוני נשי אמיתי כמו שאני אוהב (שונא סיליקון יחיה). יש לה פטמות בהירות גדולות ובולטות, איבר מין הדוק וחלק וגוף אוקראיני רזה עם קימורים ותחת מעולה. אני חושב שלא ארחיב עוד על המראה כי לדעתי התמונות די מייצגות. בעיניי היא ההתגלמות של האוקראינית... לא המושלמת אבל בהחלט תצוגת תכלית של גנטיקה מצויינת.
נמצאת בדירה בשלום עליכם... מייד שנכנסתי הובלתי לחדר המבצעים. דירה נקייה, מגבות חדשות ונקיות ובחורה נקייה וחדשה:). אדל אוהבת סקס ולא הפציצה אותי בג'ל אלא רטובה טבעי. היתה מציצה סטנדרטית אבל היתה יכולת להעמיק וזה שידרג את המציצה. סקס במגוון תנוחות שגולת הכותרת היתה שעברתי לתנוחת הגמירה שלי.. חדירה לא אנאלית (אני אדגיש את המילה לא לכל הליצנים שימשיכו ויראו את המילה אנאלי ויחפרו על זה) מאחורה כאשר הבחורה שוכבת... היא מסתובבת ואומרת לי "אווו אני אוהבת"...היא אהבה... אני גמרתי... הכל דבש:).
לפני האקט השני עשתה לי קצת נעים עם הציפורניים ודיברנו. האנגלית סבירה לתקשורת. אדל חייכנית וחמודה. היות וידעה להלביש את הקונדום עם הפה הנחתי שמקצוענית אבל התעקשה שאוקראיניות עושות דברים כאלה במפגשים חברתיים עם בננה למשל... שוב הרהרתי על לעבור לאוקראינה:).
סיבוב שני בסקס... גם היא כמו מאשה עם מבנה שמתאים מאד לתנוחת החדירה מאחור בשכיבה של הבחורה... עוד גמירה מוצלחת.
לסיכום הבחורה היא בדיוק הגנטיקה האוקראינית... בחורה נאה, דקת גזרה עם גוף טוב. אני אחזור...
http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13304