כ באר שבע מתפתחת - סקס אדיר

באר שבע מתפתחת

1
טוב אז הצצתי היום בקטגוריית "מפגשים אצלי" באתר באזור באר שבע והופתעתי לגלות לא פחות מ12 מודעות מה שמעיד שמשהו סוף סוף מתפתח בבאר שבע אחרי שנים של יובש. רציתי שננסה כולם לתת מעט מידע על כל אחת מהמודעות, לעשות סדר ולדעת מה כדאי, עלות מול איכות וכו'. אני יתן מהניסיון שלי עם חלק מהמודעות בתקווה שגם אתם תשתפו.

לגבי "חדש!חדש! יפייפה - בחורה באזור שנות ה30 הראשונות מקבלת בשכונה ד' התעריף הוא 250 לפעם אחת הכל כלול, בחורה נחמדה יחס טוב, שיער שחור גוף בינוני, לא רזה לא שמנה חזה בינוני. התחלנו את האקט מוצצת בלי ואת האמת שהמציצה הכי טובה שנתנו לי פשוט שואבת אותו, לאחר כמה דקות של שאיבה עברנו לאקט כמה תנוחות וגמירה בדוגי. 20 דקות ברוטו הייתי בחוץ. אני אציין כי מהבנתי עובדות במקום 2 בחורות לכן יש מצב שאם תלכו תקבלו משהו אחר שימו לב*

"כל סוגי המסאג'ים" - מדובר בבחורה בשם לנה מקבלת בשכונה ג', לנה בחורה באזור גיל ה50 שדובר עליה רבות בפורום הזה לכן איני מרגיש צורך להרחיב, למי שמתענין תעשו חיפוש בפורום, עלות הינה 200 שקל הכל כלול הייתי אצלה לפני כשנה לא יודע מה קורה עכשיו.

"סקסית חדשה בבאר שבע" - מדובר בבחורה בשם מאיה ערבייה באזור גיל 25, בחורה יפה רזה בלונדינית חזה ענקק מקבלת בשכונה א' מבקשת 200 שקל למספר ו300 ל2 מספרים, יחס מעולה אשת שיחה לא מלחיצה, הבעיה איתה שהרבה פעמים לא עונה או שעונה אומרת להגיע ואז לא עונה צריך להיות איתה חד וזריז.

"חושנית חדשה בב"ש" - לא דגמתי בעצמי אבל יש עליה דיווחים בפורום תעשו חיפוש תמצאו..

זהו בנוגע לשאר הבנות אשמח אם תשתפו כי יש המון בנות חדשות ואם לא נשתף אז נאלץ לבדוק כל אחת על בשרינו ויהיה סיכוי הרבה יותר גבוה לנפילות.

באר שבע מתפתחת

4
ביקרתי לפני מספר ימים אצל הבחורה המפרסמת פה באתר כ"חושנית חדשה בב"ש", מבחינת מראה חיצוני פנים לא משהו בכלל גוף סביר פלוס לא רזה לא שמנה יש לה כמה קעקועים, ביקשה 250 לפעם אחת ו300 לפעמיים אבל שימו לב ישנו עוקץ.. החלטתי להתפנק עד הסוף ולקחת את המסלול של הפעמיים, התחלנו בביצוע האקט מדברת מלא שטויות לי זה לא עשה את זה מוציא אותך מהכיף של האקט.. בכל מקרה לאחר כ10 דקות בידיעה שהולכת להיות פעם שנייה גמרתי, שלחה אותי להתקלח, לאחר מכן שכבתי על המיטה בידיעה ששילמתי עבור פעמיים ופתאום היא אומרת לי נו תתלבש מה אתה עושה, הסברתי לה ששילמתי עבור פעמיים והיא התנהגה כאילו שכחה בכלל מיזה ופתאום התחילה לצעוק עלי "לא אני לא יכולה יש לי עוד לקוחות"(בזמן האקט הטלפון צלצל הרבה), אני כמובן אמרתי לה שזה לא מעניין אותי שילמתי עבור פעמיים והיא שוב החלה לצעוק "אני לא צריכה אותך פה תעוף מפה", כמובן שלא וויתרתי ובסוף החזירה לי את ה50 שקלים ושילמתי 250 בדיעבד..העניין הוא לא על ה50 שקלים עקרונית ניסתה לשחק אותה וגם אמרה לי "מה נתת לי 300 לא 250 אתה בטוח?"..בקיצור קחו בחשבון שהיא עוקצת וסתם אומרת שיש פעמיים מנסה להוציא יותר כסף עבור פעם אחת.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”