כ סקסית חדשה בבאר שבע - דף 3 - סקס אדיר

סקסית חדשה בבאר שבע

21
שעה 15:19 דקות. חייגתי,ענתה וקיבלתי פרטים לאן להגיע.
כמובן שלא אגיע....הלוואי שהייתי יכול עכשיו.
לא יודע למה אתם לא מצליחים. אני לא מזוהה אצלה.
ותוך כדי כתיבה התקשרתי גם מהטלפון האמיתי שלי ושוב קיבלתי פרטים.
yosi נסה ממספר אחר אולי

סקסית חדשה בבאר שבע

24
[QUOTE=עושה הכל]שעה 15:19 דקות. חייגתי,ענתה וקיבלתי פרטים לאן להגיע.
כמובן שלא אגיע....הלוואי שהייתי יכול עכשיו.
לא יודע למה אתם לא מצליחים. אני לא מזוהה אצלה.
ותוך כדי כתיבה התקשרתי גם מהטלפון האמיתי שלי ושוב קיבלתי פרטים.
yosi נסה ממספר אחר אולי

[/QUOTE]
ניסיתי גם מחסוי וגם מטלפון אחר המספר לא זמין. לא מבין את האופן או שיטת העבודה. אם כבר הלכה שילמה ופירסמה באתר מה הקטע עכשיו ?
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

סקסית חדשה בבאר שבע

25
טוב אז הצלחתי לתפוס את הבחורה היום.
היה לי 40 דקות פנויות, התקשרתי, הייתה פנויה וכיוונה אותי לרחוב בשכונה א'.

פותחת את הדלת בחורה שחומה, חזה גדול(לא סיליקון), שיער שחור, פטמות גדולות(גיליתי אח"כ), תחת יפה ועסיסי(מתאמנת), רזה עם טיפה בטן שעבר כמה הריונות. איך שהתחילה לדבר הבנתי שהיא ערביה, מבטא מורגש.
הועברו 200 שקלים, מתפשטים, יורדת למציצה בלי. לא שואבת חזק ובקושי מכניסה אותו לפה. מלקקת בעדינות את הביצים וגם בקושי שואבת אותם לפיה.
מצצה 2 דקות ושמה קונדום, עלתה עליי ורכבה, גניחות מזויפות, הרגשתי שזה הולך להיות תקתוק של החיים, עברנו לדוגי, מפמפם עוד כמה דקות קצרות. התחילה להתעצבן שאני לא גומר והאיצה בי לגמור. עברנו למיסיונרית, כמה פמפומים וגמירה.

נראה לי הייתי בפנים 15-20 דקות במקסימום.

לסיכום:
לדעתי לא שווה את המחיר אלא אם כן בא לכם על תקתוק זריז.
אמרה שעובדת פעם בשבוע ולכן לא זמינה בכלל.

סקסית חדשה בבאר שבע

26
טוב אז לאחר כמה וכמה נסיונות הצלחתי לתפוס אותה בטלפון ולקבוע. התיצבתי למקום היא כיוונה אותי איך להגיע. נכנסתי לבניין ישן כניסה צדדית דרך שביל זה נמצא בקומה ראשונה די דיסקרטי אפשר להגיד. אז ככה הבחורה בלונדינית שיער ארוך חזה טבעי גדול גוף חטוב ישבן יפה חטוב וסקסי. הבחורה אכן ערביה ככל הנראה מצפון קוראת לעצמה לין ,לפי טענתה לא נמצאת כאן כל יום רק לפעמים וסיבה לטענתה למה הטלפון לא זמין כי היא לא מקבלת הרבה לקוחות ויש לה עוד מספר שמחלקת ללקוחות קבועים ואמינים.
סך הכל היה נחמד מציצה לא מקונדמת נותנת 69 לרדת לה מריחה טוב נקיה. זיון לא רע בשפע תנוחות יודעת את העבודה לא טירונית ממש לא. בהחלט יודעת לנגוח וללבות את האווירה .
סך הכל יצאתי מרוצה בחורה כוסית בסביבות גיל 25-29 פנים סבירות מאוד נחמדה ושירותית לדעתי לאחינו מדרום זאת מציאה לאלו שיצליחו לקבוע איתה אגב הטלפון הפרטי גם כבר לא זמין אצלה חחח..
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”