הגעתי שלשום בבוקר לשדה התעופה בפרנקפורט. מיד שכרתי רכב ונסעתי להתמקם ללילה אחד למלון בדארמשטט, ממש ליד מועדון
sharks-fkk
בארבע אחר הצהריים אני מתייצב במועדון. לכניסה 65 יורו, והחגיגה מתחילה.
אני מתיישב ליד הבר, 50-70 בנות ערומות, רובן מרומניה, חלקן ניגשות אלי, בלי יותר מידי לחץ, אני מסביר שרק הגעתי ואני עדיין מתבשל. בשלב כלשהו ניגשת אלי בחורה, בין היפות במועדון, ממולדובה. אני עדיין לא ממש רוצה לזרום, אבל היא משכנעת אותי לבוא איתה לג'קוזי "רק לדבר". נכנסים לג'קוזי, מפה לשם ידיים נשלחות לכל מיני כיוונים, בשלב כלשהו מאוד אני מבין שנפלתי למלכודת, התכנית שלה זה לבלות איתי חצי שעה בג'קוזי, עוד חצי שעה בחדר - 100 יורו לשעה.
זה ממש לא היה בתכנית שלי, התכוונתי להסתפק בחצי שעה, אפילו רבע שעה, מה שהיה מאפשר לי 3-4 סיבובים עם בנות שונות באותו כסף. אבל היה מאוחר מידי כי על הזמן בג'קוזי הייתי כבר חייב לה, ועל החדר כבר לא היה טעם לוותר... בקיצור מלכודת, תזהרו מהזמנות ל-"בילוי שלפני הבילוי"
חוץ מזה שארקס הוא מועדון ברמה מאוד גבוהה, מכל הבחינות, אבל לי כבר לא היה חשק להמשיך שם, חתכתי אחרי שעתיים. במצב רוח אחר הייתי מבלה שם 6-7 שעות בלי להרגיש.
למחרת, dietzenbach fkk
גם מועדון מאותו סוג, אבל סיפור שונה לגמרי. הכל הרבה יותר קטן, לטוב ולרע.
עלות כניסה 40 יורו , מבחר קטן של הבנות 12-15 במשמרת ערב. באופן כללי בנות פחות יפות מ-sharks אבל 3-4 היו יפיפיות, ואני חיכיתי בסבלנות לתפוס את הכי יפה במועדון
לחיוב צריך להגיד שהמקום הרבה יותר אינטימי ונעים מהמעודונים הגדולים, עושים סקס על הספות בחוץ ליד כולם, יש חדרים אבל כמעט אף אחד לא נכנס אליהם.
חוץ מזה במעודון הזה שוכבים בלי קונדום (אבל לא אני, לא מעיז) נכנסתי לחדר עם רומניה הכי יפה שהיתה שם, חצי שעה - 30 יורו.
עזבתי אחרי סיבוב אחד, לי זה מספיק
והיום.... היום היה כנראה שיא הטיול - הלכתי למסיבה של zhuzha בעקבות הדיווחי של badbrain
אני עדיין לא נרגע ממה שהיה שם: מסיבת גנגבנג של הצוות של zhuzha
אני לא אחזור על הדיווח שהיה, אבל טכנית: נסעתי עם הרכב שעה וחצי דרומית לפרנקפורט. נכנסתי לדירה גדולה של מסיבות, 120 יורו, מקלחת ומצטרפים לפעילות
בכל חדר יש גאנגבאנג עם 1-2 בנות. הגעתי די בהתחלה שזה שיא העומס. היה תור של הרבה אנשים שלא הצליחו להגיע אל הבחורות שעל המיטות. חששתי שזה יצור בעיית הספקים, אבל מהר מאוד התורים השתחררו והבנות היו די זמינות.
בהתחלה גם חששתי מזה שהגעתי די מרוקן אחר המועדונים הקודמים, אכל זה רק היה לטובתי, החזקתי 6-7 מסרים עד שגמרתי בפעם הראשונה, כך שדי עברתי על כל הצוות. החדירות הן עם קונדום, אבל אוראלי הן עושות בלי (שוב, לא אני, לא נוגע בלי קונדום)
עד כאן התיאור הטכני, אבל כדי לתאר את החרמנות של הבנות והאינטנסיביות של הזיונים בגאנג-באנג, אני פשוט לא מוכשר מספיק להעלות על כתב, עשה את זה כבר badbrain בצורה מצויינת, אני מעיד שדייק בכל מילה.
וזהו, יש לי עוד שלושה ימים פה, אני עוד לא יודע מה אעשה בהמשך, אבל אני רוצה רק לדווח שהמלון שלי ליד החלונות האדומים בפרנקפורט, והפעילות שם בעונה הזאת של השנה: נפילה גמורה.
כנראה שרוב הבנות בחופשת חג מולד בארצות שלהן, בבבניינים של החלונות, אני מעריך שכ-5% אחוזים זמינות. משהו כמו דלת אחת מתוך 20 בכל קומה פתוחה. כאילו יום כיפור שם.
בעונה אחרת זה יכולות להיות שם מציאות של ממש, ב25-30 יורו לרבע שעה