כ נושא שמאוד מטריד אותי...! - דף 2 - סקס אדיר

נושא שמאוד מטריד אותי...!

11
[QUOTE=Snoop_Dogg]
[QUOTE=nentendo]אני שם לב לאחרונה שהרבה מתלוננים על המחיר.

אין אפשרות לשלוט במשהו שאתם צורכים. על כל גבר שחושב מהראש יש 20 שחושבים מהזין.
קוקסינליות מתפרנסות מזנות , הן מקריבות הרבה יותר מכסף בכדי לספק את הצרכים שלנו.
לכן לדעתי כל התגובות והתלונות מגוחכות ולא לעניין,
כאחד שהיה כסטוץ יותר מפעם אחת עם ״ המומלצות ״ שלך, אני טוען שאלו סכומים הגיוניים להתחשב
בעובדה שאתה צורך את זה אחת ל ..

ודיי לרמת הגנון של , ״ בגללך ״ , ״ פראייר ״ , ״ אנשים כמוך ״ . תתבגרו ותפסיקו לריב עם עצמכם
אתם צורכים מין ויש לזה מחיר. אתם יכולים לזיין את אותן קוקסינליות ברחוב ולשלם 100 ש״ח
בלבד. לנוחות יש מחיר.
[/QUOTE]
סורי, אבל אתה כותב שטויות בלי טיפת הבנה.. 
אלו סכומים הגיוניים ?  אם ככה למה לא לקחו אותם מאז ומתמיד ? 
באמת נראה לך הגיוני ששעת עבודה שלה היא פי 2-3 על שלי ? 
בתור אחד שהיה הרבה יותר מפעם אחת עם הבנות כסטוץ, וגם מכיר את כל הידידים שלהם.. 
אני יכול להגיד לך שהן ממש לא מקריבות יותר מדי, הם נהנות מכל רגע וצוחקות  על כולם
כמה פעמים אתה היית בחו"ל בשנה האחרונה ? לך תבדוק את רמת החיים שלהן...
הם פשוט זיהו כאן אנשים שמפחדים להתווכח..  בין אם זה על מחיר, ובין אם זה על שירות..
מספיק לקרוא את הדיווחים כאן בשביל להבין...
למה אני לא חוויתי נפילות ? 
בוא ואספר לך על שתי קוקסינליות שניסו לתקתק אותי... 
בשני המקרים דרשתי את הכסף בחזרה, הן צחקו עליי בפרצוף, הרתיח אותי אבל נשארתי קול, 
הסברתי להן בפשטות שאם אני לא מקבל את הכסף אני יורד למטה ומתקשר למשטרה ומספר להם שהן וחברים שלהם שדדו אותי ועלו למעלה עם הכסף... ברגע שהיא הבינה את ההשלכות של זה (ומי שיחשוב קצת יבין מה ההשלכות של זה..) - אחת מהן מהר מאוד החזירה את הכסף, השניה התחרטה והביאה לי את הפינוק של החיים 
[/QUOTE]

תגיד לי אתה עושה מעצמך צחוק?
אתה שם לב מה אתה שואל?

נענה לך כמו ילד בכיתה א׳ אולי גם אתה תבין מה שאחרים כנראה הבינו ממזמן.

א׳ - כן כפי שכתבתי נראה לי הגיוני. הגיוני מאוד.
ב׳ - מחיר נועד להשתנות אתה יודע? , גם הקוטג כבר לא עולה שקל תשעים.
ג׳ - שעת עבודה של זונה במיוחד אם היא קוקסינלית צריכה להיות משמעותית גבוהה משלך, כי אורך חיי העבודה שלה קצר כמעט בפי 2 משלך.

כמה הייתי בחו״ל ומה רמת החיים של כל אחד מאיתנו לא משרתת את הפורום הזה,
כן הן חיות טוב ״ על הנייר ״ אבל ההסתכלות שלך מאוד צרה. החיים זה לא כסף.
אתה לא צורך כסף כתירוץ להנאה בחיים. הסיכוי שיהיה להן בן זוג ( במיוחד שהן מתבגרות ), ילדים, משפחה , חברים הן הקריבו כל דבר בסיסי שקיים בעולם הזה בשביל לפתוח לך את הרגליים ואתה מדבר איתי כל כסף?
כמה טיפש אתה יכול להיות מר. מכיר?
אתה יודע מה אורך חיים של קוקסינלית לעומת ״אדם נורמטיבי״?
בדקת פעם כמה משפחות כן תומכות בתהליך שלהן?
פעם עמדת בצומת בשביל להרוויח 100 שקל?
ניתוחים, מחלות, מחלות נפשיות, התמכרויות וכ״ו
ואתה מדבר איתי על פי 2 או 3 מהשכר השעתי שלך?

רובן עובדות בצומת, אתם יכולים לקבל טעימה ב 100 שקל. יש אלטרנטיבה.

12
nentendo
תפסיק לבלבל במח.

הרבה מהן נראות טוב ממש כמו בחורות רגילות. הן אוהבות כסף, חלקן אוהבות את הסם .

שום דבר לא מונע מהן למצוא עבודה ולעבוד בתור מה שהיא.

הבעיה פה היא במישהיא שהכניסה לגיטימציה לעסוק בזנות לפני 10-12 שנה, שזה לגיטימי לממן ניתוחים ושינויים באמצעות זנות ולא באמצעים מקובלים.. ומאז" הכל פורח וצומח".

13
כמה קשקשת בחיי. לא יודע למה אבל הפוסט הזה מזכיר לי את הסיפור הבא:
זוג גברים נפגשים.
אחד שואל את השני: "מה שלומך, מה חדש?"
הוא עונה לו : "הכל בסדר, פתחתי עסק חדש"
"איזה עסק?"
"בית זונות"
"יפה, ומה המחירים?"
"ביד 50. בפה 100. בתחת 200"
"רגע, רגע, רגיל? בכוס?"
"עסק חדש. אני בינתיים עובד לבד"

אם משהו חושב שהן מרויחות יותר מידי --יש לו אופציה...

14
[QUOTE=nentendo] [QUOTE=Snoop_Dogg]

[QUOTE=nentendo]אני שם לב לאחרונה שהרבה מתלוננים על המחיר.

אין אפשרות לשלוט במשהו שאתם צורכים. על כל גבר שחושב מהראש יש 20 שחושבים מהזין.

קוקסינליות מתפרנסות מזנות , הן מקריבות הרבה יותר מכסף בכדי לספק את הצרכים שלנו.

לכן לדעתי כל התגובות והתלונות מגוחכות ולא לעניין,

כאחד שהיה כסטוץ יותר מפעם אחת עם ״ המומלצות ״ שלך, אני טוען שאלו סכומים הגיוניים להתחשב

בעובדה שאתה צורך את זה אחת ל ..

ודיי לרמת הגנון של , ״ בגללך ״ , ״ פראייר ״ , ״ אנשים כמוך ״ . תתבגרו ותפסיקו לריב עם עצמכם

אתם צורכים מין ויש לזה מחיר. אתם יכולים לזיין את אותן קוקסינליות ברחוב ולשלם 100 ש״ח

בלבד. לנוחות יש מחיר.

[/QUOTE]

סורי, אבל אתה כותב שטויות בלי טיפת הבנה..
אלו סכומים הגיוניים ? אם ככה למה לא לקחו אותם מאז ומתמיד ?
באמת נראה לך הגיוני ששעת עבודה שלה היא פי 2-3 על שלי ?
בתור אחד שהיה הרבה יותר מפעם אחת עם הבנות כסטוץ, וגם מכיר את כל הידידים שלהם..
אני יכול להגיד לך שהן ממש לא מקריבות יותר מדי, הם נהנות מכל רגע וצוחקות על כולם
כמה פעמים אתה היית בחו"ל בשנה האחרונה ? לך תבדוק את רמת החיים שלהן...
הם פשוט זיהו כאן אנשים שמפחדים להתווכח.. בין אם זה על מחיר, ובין אם זה על שירות..
מספיק לקרוא את הדיווחים כאן בשביל להבין...
למה אני לא חוויתי נפילות ?
בוא ואספר לך על שתי קוקסינליות שניסו לתקתק אותי...
בשני המקרים דרשתי את הכסף בחזרה, הן צחקו עליי בפרצוף, הרתיח אותי אבל נשארתי קול,
הסברתי להן בפשטות שאם אני לא מקבל את הכסף אני יורד למטה ומתקשר למשטרה ומספר להם שהן וחברים שלהם שדדו אותי ועלו למעלה עם הכסף... ברגע שהיא הבינה את ההשלכות של זה (ומי שיחשוב קצת יבין מה ההשלכות של זה..) - אחת מהן מהר מאוד החזירה את הכסף, השניה התחרטה והביאה לי את הפינוק של החיים
[/QUOTE]

תגיד לי אתה עושה מעצמך צחוק?

אתה שם לב מה אתה שואל?

נענה לך כמו ילד בכיתה א׳ אולי גם אתה תבין מה שאחרים כנראה הבינו ממזמן.

א׳ - כן כפי שכתבתי נראה לי הגיוני. הגיוני מאוד.

ב׳ - מחיר נועד להשתנות אתה יודע? , גם הקוטג כבר לא עולה שקל תשעים.

ג׳ - שעת עבודה של זונה במיוחד אם היא קוקסינלית צריכה להיות משמעותית גבוהה משלך, כי אורך חיי העבודה שלה קצר כמעט בפי 2 משלך.

כמה הייתי בחו״ל ומה רמת החיים של כל אחד מאיתנו לא משרתת את הפורום הזה,

כן הן חיות טוב ״ על הנייר ״ אבל ההסתכלות שלך מאוד צרה. החיים זה לא כסף.

אתה לא צורך כסף כתירוץ להנאה בחיים. הסיכוי שיהיה להן בן זוג ( במיוחד שהן מתבגרות ), ילדים, משפחה , חברים הן הקריבו כל דבר בסיסי שקיים בעולם הזה בשביל לפתוח לך את הרגליים ואתה מדבר איתי כל כסף?

כמה טיפש אתה יכול להיות מר. מכיר?

אתה יודע מה אורך חיים של קוקסינלית לעומת ״אדם נורמטיבי״?

בדקת פעם כמה משפחות כן תומכות בתהליך שלהן?

פעם עמדת בצומת בשביל להרוויח 100 שקל?

ניתוחים, מחלות, מחלות נפשיות, התמכרויות וכ״ו

ואתה מדבר איתי על פי 2 או 3 מהשכר השעתי שלך?

רובן עובדות בצומת, אתם יכולים לקבל טעימה ב 100 שקל. יש אלטרנטיבה.

[/QUOTE]

1. נראה לך הגיוני ? אז לי לא נראה ככה.. מצד שני, אני בטוח שיש הרבה הבדלים ביני לבינך ברמת החיים
2. אני כלכלן די בכיר בתחומי, מחיר לא נועד להשתנות אלא אם עלו מחיר חומרי הגלם לייצור. מחיר עולה שלא תלוי בגורמים אחרים נוסע מסיבה אחת - פראיירים.
3. שעת עבודה שלה ממש לא אמורה להיות פי 2 על שלי.. היא ככה כי יש הרבה פראיירים, בתחום שאני נמצא בו יש פחות פראיירים. זה ההבדל.

כמה פעמים היית בחו"ל ומה רמת החיים שלך - לא סתם שאלתי - יש סיבה כנראה שאתה עני ....

ליבי ליבי איתם... עצוב שאדם כמוך שבספק אם מרוויח מינימום לשעה, מצליח למצוא חמלה כלפי קוקס שעושה 4-5K ביום

תאמין לי שנתיים בתחום הן עושות כסף כמו שאתה לא תעשה כל החיים

פראיירים לא מתים....

15
[QUOTE=אקסטרים]אני ישלם למה שבא לי גם אם מדובר בנער רחוב

אם בא לי על הבן אדם והוא מציע את עצמו בסכום מסויים ולא מתאים לי שלום ולהתראות אני לא ישב ויתמקח על מחירים שאדם מוכר את גופו

וימשיך לפנטז על הבאטים בתאילנד

מתאים כן לא מתאים לי לא בן אדם מוכר את עצמו ולא מוכר חולצה בחנות בגדים

אולי גם בגלל האישיות הכובשת שלי כמעט ומעולם לא תקתקו אותי :-) [/QUOTE]

אם אתה לא מרגיש בנוח להתמקח בחיים, כנראה שבאמת יש לך אישיות כובשת :)
אני מתווכח על כל דבר, ובסופו של דבר שנינו נקבל אותו דבר, רק אני בפחות כסף

ואני לא מפנטז על באטים, אני נמצא שם לפחות פעמיים בשנה.. זה כבר הפך לשטר רשמי בארנק שלי :)

16
[QUOTE=ron1976]לא ברור איך הגעתם לסכומים הללו...גם עבור אלו היקרות שלוקחות 400 לשעה רווח של 4000 שח ליום מייצג לפחות 10 מפגשים .בפועל רובן רוב הזמן לא זמינות , לא בטלפון ולא באטרף.אני בספק אם הם נפגשות עם יותר מ5 ביום וגם זה בספק .אל תקחו את הפורום הזה בתור דוגמא כי כאן מרוכזים אלו שצורכים זאת באופן הרבה יותר גדול מהשאר.[/QUOTE]

קודם כל 400 לשעה הפך להיות סטנדרט, זה לפחות 400
דבר שני, תשמע סיפורים כאן.. הן מתקתקות גם בבית לקוחות רבע שעה
תוך כמה שעות הן סוגרות את הסכום הזה בלי למצמץ..

מה שמצחיק הוא, שבדיוק כמו במחאה החברתית - מי שמסכים לשלם את המחירים הגבוהים אלו דווקא אלו שאין להם.

17
מר שגל, אם הלגיטימיות ניתנה רק לפני עשור בערך, איך זה שלפני 20 שנה כל תל ברוך והבורסה היו מוצפים בבחורינות? רק שואל.. תפסיק לייחס לה כוחות על, אתה עושה ממנה קצת יותר ממה שהיא.

המחיר בעבר היה 300. בעבר לא התעניינתי בתוספות, אז גם לא היה עניין סביב זה מבחינה כספית, וחלקן גמרו בלי תוספת תשלום או חרטוטים מהסוג הזה.
קחו בחשבון דבר אחד - גם אם בחורינה גמרה, היא תקבל לקוח אחריכם. ה-100 שקלים האלה לא "יפצו" אותה על אובדן לקוח כביכול, בגלל שהיא לא יכולה לגמור שוב. מקסימום תתקתק אותו או שנקרא על זה דיווח בסגנון של "אמרה שהיא אקטיבית, בפועל בקושי עמד לה"...
אני מתמקח, בנחמדות. מי שלא זורמת או שאני מרגיש שהיא תתקתק אותי בגלל זה, מאחל לה המשך לילה טוב וזורם הלאה. מבין את הקושי לא לחשוב עם הזין אצל חלקכם, גם אני בצעירותי זרמתי לפעמים לסיטואציות שהיום אין סיכוי שתמצאו אותי בהן, אבל ככה לומדים.. דרך הכיס.

18
דרך אגב חישוב הרווח לשעה רלוונטי גם לנשים רגילות שעוסקות בזנות.וכאן יש מחירים גבוהים בהרבה בחלק מהמיקרים.
דווקא מבחינה כלכלית תחשוב כמה כסף עלה להן להיראות כמו בחורות-זה עשרות אלפי דולרים...לעומת זונה רגילה.
אבל שוב , אין להן אלפי לקוחות שעומדים בתור...בפועל כמה
באמת נמשכים לקוקס? ברור שבפורום שעוסק בזה יהיו הרבה אבל לדוגמא בכל כתבה על תאלין מהאח הגדול בודדים כותבים בתגובות שהיא כוסית וזה והרוב המוחלט כמה זה דוחה וכ"ו...

20
יש כאן יותר מידי אמפתיה ונסיונות הגנה נואשים,

הקוקס שמרוויחות טוב, ויש לא מעט כאלו, רואים את זה בפייסבוק שלהן, טיולים לחו"ל, מסעדות יקרות, קונות מותגים,

אז היום הן בגילאי ה-20 בערך, ועוד כמה שנים הן כבר יהיו שחוקות פיזית וגמורות נשפשית ומנטלית,

וגם אם הן יעשו ניתוח לשינוי מין, איזה חיים אלו?

נניח ניקח דוגמה תיאורטית, בן אדם ממוצע משקיע במקום עבודה נורמאלי אחרי שכבר התיישב בדעתו, בממוצע 20-25 שנה, מגיל 28 עד גיל 50 בערך, זו התקופה שהוא בד"כ מסוגל להשקיע את מירב המאמצים,
אחרי זה הוא פשוט נשחק,

כל אחד ואחד מכם חוזר בסוף לאישה לילדים, למשפחה,
אין לקוקס האלו כלום, רובן המשפחות שלהן נידו והחרימו אותן, אז הן חיות בקהילה של גייז וטראנס, והחיי לילה שלהן במועדונים והעובדה שהן נראות כוסיות וכולן מזילים עליהן ריר גורמתלהן להרגשה הכי עילאית, אבל בסופו של דבר חיים זבל, לעמוד באיזור הכי מסריח בת"א כדי שגברים חרמנים יעלו אותך לאוטו ויתייחסו אלייך כמו חפץ בסופו של דבר, זה לא משהו נורמאלי, ואם מתרגלים לזה מה שבסופו של דבר קורה, זה פשוט דופק את השכל לכל החיים, ונעזוב את הסיכון העצום שלהן לקבל מחלות .

כמה שהדירה שהיא תגור בה תהיה יקרה מפוארת ומאובזרת, וכמה שהיא תשקיע באיפור ובניתוחים, בסופו של דבר היא מתוסבכת, כי היא משהו שהיא לא, ולא משנה מה היא תעשה היא במלכודת תמידית, אז הסכומי כסף הגדולים שהיא עושה גורמים לה להדחיק את כל הקשיים, במשפחה, מצבי רוח קיצוניים בגלל שינויים בהורמונים, (תדמינו אישה בהריון מתחרפנת, היא מתחרפנת 9 חודשים, והקוקס נמצאת בסיכוי להתחרפנות בכל יום ויום),

יש קוקס מוכרת מאוד וותיקה מאוד בתחום, שהיתה גובה מחירים מאוד גבוהים שעוד דווחו פה, וכיום בקושי 200 שקל היא תקבל, אז אל תתרגשו מהן יותר מידי, זו נקודת השפל של כל קוקס, שכל אחת ואחת דוהרת לכיוונה, אם לא היום אז מחר, או בעוד 15 שנה,

היא מנסה לפצות על החוסר הזה בכסף, קניות, טיולים, מאה אלף חרמנים שמסתכלים עליה ומאוננים עליה כל יום, אלפי עוקבים בפייסבוק, וכל מיני אפסים שמתחננים לצומי בפייסבוק כמו "מאמי שלי " " חולה עלייך חיים" "מחר בקלרה" מחרתיים בטיזנאמו" בסופו של דבר כל החיים שלהן מתרכזים ב"חמישי שמייח" באיזה מועדון מסריח בת"א , שאחר כך מעלים תמונות סלפי וצומי לאנטרנט

בסופו של דבר רובכם אנשים נורמטיבים עם משפחות ועבודה מסודרת , שפשוט אוהבים ריגושים מהצד, וקצת לגוון, אבל לקוקס אין שום דבר , יש לה חיים ריקים, כל השואו והפאן והפוזה הכל נהיה כלום ושום דבר שהיא רואה זוג נורמאלי ברחוב עם עגלה של תינוק. כי זה בחיים לא יהיה לאף אחת מהן.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”