כ אשקלון ותל אביב - דיווח - סקס אדיר

אשקלון ותל אביב - דיווח

1
בחורה א׳:
מפרסמת פה באתר, ״סקסית חדשה״ באשקלון. פקידה לא נחמדה בכלל מפנה לאוסישקין. חיצונית אחד המקומות המפחידים שיצא לי להגיע אליהם, בפנים אווירה נעימה וחמימה. שתי בחורות אחת רזה שיער שחור אבל לא משהו בפנים השנייה, לא שמנה ולא רזה, שיער שטני עיניים כחולות - נכנסתי איתה. 200₪ למסאג׳ תוספת מאה לסקס אין חריגים. הייתי בדילמה אבל זרמתי. טעות טעות טעות.
תוך כדי שמתפשטת מסתבר שהיא בכלל הפקידה, מכאנית לגמרי ותקתקנית על. לא הפסיקה לחלק פקודות ״תשכב ככה, תעשה ככה, אל תזוז...״ באסה של החיים. אה וגם דיסקרטיות שואפת לאפס. אשכרה נכנס הבחור שחיכה בתור כשאני עדיין בפנים.

בחורה ב׳:
במיקום הותיק קרליבך 27. מקום מאוד נעים בפנים עם כניסה דיסקרטית. בחורה בשם סופי הציעה מציצה בלי גומי וסקס ב280₪, תוספת מאה למגירה בפה. זרמתי על התוספת והבחורה התחילה לעבור. לא עברו שלוש דקות והיא התחילה להביא לי ביד. שאלתי מה נסגר? אמרה שהתעייפה. אז עברנו לדורי ואחרי עוד 6-7 דקות השפרצה. התחילה לזרז אותי לצאת כי יש עוד לקוחות. יצאתי עם טעם רע מאוד. פעם אחרונה שאני הולך לשם.

קיצר אחרי איזה חמש אכזבות רצופות נראה לי אני פורש מהתחום :( למרות שרק לאחרונה התחלתי להתנסות

אשקלון ותל אביב - דיווח

4
אני לא מצליח להבין מה יש במקומות האלה..

למה ללא ללכת כבר לבחורה מהתאגדים או מאחד האתרים..
זה אותו מחיר.. 400 ש"ח לגמירה אחת.. והנאה הרבה יותר גדולה.. מאשר משהיא שמתקתקת אותך...
העיסוי? אני מאמין ומקווה שזה לא העניין..

אשקלון ותל אביב - דיווח

5
אני בכיף הייתי הולך לאחת הבנות מהתאגידים, אילו הייתי יודע מה זה התאגידים או איך אני מגיע אליהן. שאלתי פה בעבר ולא ענו, אז אני מאוד אשמח אם מישהו כאן ירים את הכפפה ויסביר את כל המבנה של התאגידים ואיל אני מגיע לבנות.

אשקלון ותל אביב - דיווח

7
[QUOTE=Yoyael]אני בכיף הייתי הולך לאחת הבנות מהתאגידים, אילו הייתי יודע מה זה התאגידים או איך אני מגיע אליהן. שאלתי פה בעבר ולא ענו, אז אני מאוד אשמח אם מישהו כאן ירים את הכפפה ויסביר את כל המבנה של התאגידים ואיל אני מגיע לבנות.[/QUOTE]

שמע כל העולם הזה הוא סימן שאלה גדול,
אבל מה אתה עושה עם זה? מחפש ולומד...

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=49041

אשקלון ותל אביב - דיווח

8
אני רציני לגמרי. אני חופר את הפורום כבר כמה זמן ולא מצאתי הסבר על איזה תאגידים יש, איך אני מגיע אליהם, ואיך אני מבדיל בין מודעה שהבחורה בה קשורה לתאגיד לבין כזו שלא.

אבל תראה איזה קטע. כבר התחברת, והשקעת בתגובה. במקום לתת תגובה סרקסטית שלא עוזרת לאף אחד מלבד לאגו שלך, יכולת לתת תשובה אמיתית. אבל בשביל מה?

לגבי הקישור שצורף כאן בתגובה מעל, כמובן שקראתי אותו, והוא מסביר אוב גם על איך לחפש באתרים נוספים. הוא גם מסביר מה זה תאגיד, אבל אני מעוניין לדעת *איזה* תאגידים יש ו*איך* אני מגיע אליהם.

אשקלון ותל אביב - דיווח

9
שתף אותנו וספר לנו מה זה משנה אם היא קשורה לתאגיד או לא? לגמרי מסכים..

אגב כלל אחד שאני משתמש בו - אם לבחורה יש ווצאפ היא עובדת באופון פרטי..
*אני מניח שמיד יש מישהו מאחוריה..
יש כמה תאגדים שהתחילו לעבוד עם ווצאפ ואז פתאום מקבלים תשובה בעברית..
אבל חוץ מפעם אחת (שאני יודע) דיברתי ישירות בווצאפ עם הבחורה..

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”