כ ג'ניפר אפריקאית יפה-הירקון - סקס אדיר

ג'ניפר אפריקאית יפה-הירקון

1
אתמול חשקה נפשי בעיסוי וחיפשתי באקספיינדר משהו באזור תל אביב,ראיתי מודעה עם ציון גבוה התמונה היתה נראית מושכת,ענתה פקידה ישראלית ומסרה שעובדת ג'ניפר אפריקאית יפה וצעירה.סיקרן אותי מאוד לראות אותה ונסעתי,כיוונה לחניה פרטית ברחוב הירקון,הרכב שלי גדול ולא ממש רציתי לנסות הכניסה קצת מסובכת...נסעתי לחניון של הילטון ממול והתקשרתי לפקידה.כיוונה אותי לדירה ,בניין מגורים רגיל,כניסה רגילה,וגניפר פתחה את הדלת.גובה 170 שחורה פנים יפות שפתיים גדולות ומגרות...וכשהלכה לחדר הסתכלתי לה על הישבן קטן וסקסי!!!!חדר הטיפול נעים מאוד מקלחת גדולה ויפה,יש מסך טלוויזיה עם מוזיקה,התחילה בעיסוי רגיל מאוד נעים ואחרי כרבע שעה החלה בבודי מסאז.העיסוי מקצועי וטוב השתדלה מאודד לבדוק איתי שהכל נעים ובסדר בודי מאוד מחרמן.ניסיתי לבדוק לגבי תוספות סירבה בחיוך,עלתה על המיטה עם הגב אליי,הישבן השחור היפה הזה מולי פשוט מראה יפה וגמרתי....גניפר פשוט מתוקה חייכנית מאוד העלות 250 שקל ל-40 דקות אני הייתי 35 דקות ובגדול חוויה מאוד מאוד נעימה לאוהבי השחורות.הבנתי שיש בנות נוספות אבל לא ראיתי יש עוד דלת שהיתה סגורה. לא יודע לשים קישור הטלפון באקס פיינדר 054-4670758
הכסף שלי לא זבל,אשים אותו רק על מי ששווה אותו

6
[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=Max_Nissim]בחורה אתיופית? דוברת עברית?[/QUOTE]

בוודאי.

רוב האתיופיות הצעירות נולדו כאן בארץ והן דוברות עברית כשפת אם.

יש אתיופיות במשרדי ממשלה, קצינות בצהל, ואפילו שופטת - כולן מדברות עברית צחה.
[/QUOTE]

אתה כתבת "אפריקאית"... וזה לא חייבת להיות אתיופית, לכן שאלתי.

7
חברים רשמתי שהיא אפריקאית כי זה מה שהפקידה אמרה לי וכשהגעתי היא אכן לא נראית אתיופית לא יודע איך להסביר את זה.גם לא סודנית או אריתראית יותר לכיוון של מדינות אפריקה האחרות אבל יפה ורזה ומדברת עברית שוטף...בכל מקרה מי שאוהב שחורות רזות יפות יהנה איתה מאוד יש לה גוף מדהים
הכסף שלי לא זבל,אשים אותו רק על מי ששווה אותו
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”