כ Lola מדייט69 - סקס אדיר

Lola מדייט69

1
שלום אני חדש בפורום ואמרתי לעצמי להפסיק לבקש רק ולהתחיל לתת קצת אז עם יש טעויות או משהוא בבקשה תתקנו אותי..
אז ככה,פגשתי את לולה 40.פתח תקווה(כינוי) מדייט 69.השיחה התחילה וישר אמרה עם אתה רציני תקבע פגישה,ואמרה שהיא עכשיו פנויה לפגישה והפגישה אצלה בבית והמחיר 800.(זאת אומרת שזה אצלה)אמרתי לה תמיד אני רציני( ככה זה כשהזין עומד).
אמרתי לה אי אפשר לקחת חתול בשק..אז שלחתי לה מספר ובוא אמרתי שתשלח כמה תמונות, הסכימה אבל אמרה בלי פנים ובלי עירום.אמרתי לה סבבה נראה מה יש לך שם.שלחה 2 תמונות ואמרה מעוניין או לא?.אמרתי אפשרי אבל המחיר יקר מידי...אמרה לי כמה אתה מוכן לשלם אמרתי 400.
אמרה לי עם אתה רציני עכשיו תבוא עם 600, אמרתי לה לא תודה יקר לי.וככה המשיך עם וויכוח קטן עד שהגענו למחיר של 500 לשעה וחצי.
אז לקחתי מונית,הייתי כמובן אחרי מקלחת טובה ונסעתי אליה.גרה באיזור עמישב (פתח תקווה)עליתי עליה קבלה אותי עם חיבוק ונשיקה ואמרה לי בוא לחדר נשכבנו אמרה לי תוריד את הבגדים נשארתי עירום והתיישבה לידי שאלה איך אני אוהב אמרתי איך שזורם לך ננסה אמרה סבבה נישקה אות לאט לאט עד שהגיע למטה והתחילה במציצה ללא חליפה המשיכה למצוץ עד שנעמד ואז הלבישה חליפה והתחילה לדהור המנהרה לחה וחמה ואמרה לי שגרמתי לה לגמור רק מהחדירה עברנו למסיונרי ומשם דוגי גמרתי נגבה הציע לי לעשן סיגריה לשתות משקה קר והתחלנו שיחה על המיטה ופתאום מקבלת צילצול והיא אומרת לי שהפגישה שלנו תתקצר בגלל שיש לה בעיה עם המשפחה אמרה לי לא להתבאס הזמן שנשאר זה הזמן שלך והבטיחה ביום ראשון שתדבר איתי ואמרה לי אני ימשיך לדבר איתה בוואצאפ ופה הסתיימה הפגישה.
אז לסיכום:
גיל40(נראת 46)
גוף סביר לא שמנה אלה רזה הציצי נופל
המנהרה לחה מאוד וחמה וצרה
GFE מאוד גבוה אוהבת להתנשק
לא הייתי חוזר אליה בשביל עוד 500 אבל נראה איך יסתדר איתה על הזמן שנשאר
ציון6/10

Lola מדייט69

5
אים קיבלתה שעה וחייבת לך חצי שעה[כמו בונוס] זה עדיין נשמע פיר אינף אבל אים אחרי חצי שעה או 40
הודיעה שהיא ממהרת "למשפוחה "אז היא תחמנית בת תחמנית שלא מכבדת סכום של 500 ש"ח .

ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.

Lola מדייט69

6
[QUOTE=Vladi1421]שלום אני חדש בפורום ואמרתי לעצמי להפסיק לבקש רק ולהתחיל לתת קצת אז עם יש טעויות או משהוא בבקשה תתקנו אותי..

אז ככה,פגשתי את לולה 40.פתח תקווה(כינוי) מדייט 69.השיחה התחילה וישר אמרה עם אתה רציני תקבע פגישה,ואמרה שהיא עכשיו פנויה לפגישה והפגישה אצלה בבית והמחיר 800.(זאת אומרת שזה אצלה)אמרתי לה תמיד אני רציני( ככה זה כשהזין עומד).

אמרתי לה אי אפשר לקחת חתול בשק..אז שלחתי לה מספר ובוא אמרתי שתשלח כמה תמונות, הסכימה אבל אמרה בלי פנים ובלי עירום.אמרתי לה סבבה נראה מה יש לך שם.שלחה 2 תמונות ואמרה מעוניין או לא?.אמרתי אפשרי אבל המחיר יקר מידי...אמרה לי כמה אתה מוכן לשלם אמרתי 400.

אמרה לי עם אתה רציני עכשיו תבוא עם 600, אמרתי לה לא תודה יקר לי.וככה המשיך עם וויכוח קטן עד שהגענו למחיר של 500 לשעה וחצי.

אז לקחתי מונית,הייתי כמובן אחרי מקלחת טובה ונסעתי אליה.גרה באיזור עמישב (פתח תקווה)עליתי עליה קבלה אותי עם חיבוק ונשיקה ואמרה לי בוא לחדר נשכבנו אמרה לי תוריד את הבגדים נשארתי עירום והתיישבה לידי שאלה איך אני אוהב אמרתי איך שזורם לך ננסה אמרה סבבה נישקה אות לאט לאט עד שהגיע למטה והתחילה במציצה ללא חליפה המשיכה למצוץ עד שנעמד ואז הלבישה חליפה והתחילה לדהור המנהרה לחה וחמה ואמרה לי שגרמתי לה לגמור רק מהחדירה עברנו למסיונרי ומשם דוגי גמרתי נגבה הציע לי לעשן סיגריה לשתות משקה קר והתחלנו שיחה על המיטה ופתאום מקבלת צילצול והיא אומרת לי שהפגישה שלנו תתקצר בגלל שיש לה בעיה עם המשפחה אמרה לי לא להתבאס הזמן שנשאר זה הזמן שלך והבטיחה ביום ראשון שתדבר איתי ואמרה לי אני ימשיך לדבר איתה בוואצאפ ופה הסתיימה הפגישה.

אז לסיכום:

גיל40(נראת 46)
גוף סביר לא שמנה אלה רזה הציצי נופל

המנהרה לחה מאוד וחמה וצרה

GFE מאוד גבוה אוהבת להתנשק

לא הייתי חוזר אליה בשביל עוד 500 אבל נראה איך יסתדר איתה על הזמן שנשאר

ציון6/10[/QUOTE]

אם אתה חושב שהיא תשלים את הזמן שנותר תשכח מזה אתה נשמע תמים מדי.
ואם היא בכל זאת תעמוד במילה זה יהיה חידוש לטובה זן נדיר בעולמנו.
בהצלחה.

Lola מדייט69

7
יש דיווחים עליה בשירשור המפלצתי של שוגרדדי כאן באתר...

אומרים שהיא מאוד לא מומלצת.

אני דיברתי איתה בשתי הזדמנויות ושלחה לי גם תמונות.

יחס של תקתקנית, מאוד גסה וחסרת סבלנות.

חבל על הזמן... על הכסף... ועל הרגשת התקתוק.

NEXT

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”