כ 2 חברות בבת ים, הזיון המושלם - דף 5 - סקס אדיר

2 חברות בבת ים, הזיון המושלם

43
צודק רוני
חצי שעה ב300 לאחת ו500 לשתיהן -לנשים בנות 40-50 זה על גבול המוגזם! בעיקר שהן ממש לא יפות והמלאה יותר לכיוון המכוערת. כן הרזה בת 40+ והשנייה לא יכולה להסתיר את גילה -כבת חמישים! - קמטים וצלוליטיס בשפע בישבן בירכיים ובבטן .
נכון יש מכוערות מהן ונכון שהביקור אינו נפילה אבל יש משהו אולי בגלל שהן שנים בעסק ועברו באין ספור מקומות יש משהו שחוק ועייף בפגישה מאד טכני מאד קר גם הכאילו סקס ביניהן מרגיש כמו הצגה בהבימה.
לי היתה חסרה תחושה של סקס סוער של חרמנות לפחות על פניו, והעסק דפק כמו מחשב - נשיקה פטמות מציצה והלאה והלאה העיקר שתגמור בעוד פחות מחצי שעה
לא הייתי אומר נפילה - ממש לא אבל חוויה קרה מכנית וצפוייה כמו הגשם בינואר
לדעתי המחיר הסביר במקרה הזה צריך להיות 200 עם אחת ו300 עם שתיהן יחד
עלי לציין למען ההגינות כי אני אישית לא הייתי בדירתן והדיווח שלי נשען על דיווחי שני חברים שהיו והמליצו לי להמנע

46
רימינג זה סקסי
כמובן שחשוב ביותר והכרחי להגיע לרימיניסטית לאחר מקלחת יסודית שכוללת קרצוף וצחצוח של כל האזורים אני מקפיד על החזקת הטלפון של האמבט זמן ממושך ס"מ ספורים מפי הטבעת, כך שזה כשלעצמו על גבול הרימינג וזאת לאחר שאני מסבן ומקרצף את האזור עם סבון איכותי בטעם וניחוח פסיפלורה
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

48

שלום, החלטתי להבהיר כמה דברים כי יש הרבה אי דיוקים, והאמת די נפגעתי.

אני משתדלת לרצות אבל יש כמה דברים שלא יקרו, כניסה אחורית ורימינג, לא אני ולא זארה ולכן לא ברור לי מאיפה מגיעים הדיווחים

האלה. פארגית אני לא בכי, וזה ברור לי אבל יש לי יתרונות אחרים כמו שרשמו חברי פורום שביקרו אצלי.

49
אני חולק על הרבה מכם. אני הייתי וקבלתי פינוק סוף. נכון שהיא לא מלכת יופי אבל יש לה בהחלט נתונים טובים מאוד. שדיים שצריך כף של d9 לתפוס . גוף שמור היטב . נכון..יש מעט צלוליטיס אצל סול... אז מה קרה... לא כל אחת צריכה להיות בר רפאלי ולאכול עשב חיטה כל היום מבולבל. מי שנכנס לא יצא מאוכזב. הם מפנקות מכל הלב והלב ר ח ב מאוד... כמו ואף יותר מהציצי. אני לא יחצן . אני פשוט הייתי חייב להגיב כדי להגן על שמן הטוב.
ועוד דבר אחד חשוב. תשתדלו לא לכתוב דברים פוגעניים בסופו של יום זה נשמות עם רגשות ולא רק כוס להשכרה...
זהו אחים שלי. תמשיכו להנות

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”