כ אשקלון ותל אביב - דיווח - דף 2 - סקס אדיר

אשקלון ותל אביב - דיווח

11
אז אני אסביר שוב כי כנראה יש כאן קצת קושי בהבנה.
ברור שאפשר לחפש מישהי במודעות באתר ואז פשוט ללכת אליה אם היא מוצאת חן. הבעיה היא שזה מה שעשיתי ובינתיים נפלתי. השאלה שלי מכוונת למה שהרבה פה מציינים כתאגיד של יוליה למשל. אני מנסה להבין האם זה משהו ארצי? משהו מקומי? האם הדרך לדעת אם בחורה שייכת לתאגיד הוא פשוט לשאול אותה? האם יש סימן לזה שבחורה שייכת לתאגיד במודעה שלה?
ולמה אני שואל - כי בדרך כלל משבחים פה את בנות התאגיד, בעוד שבינתיים הבנות שהייתי איתן היו לא להיט בלשון המעטה.

אני לא מבין למה צריך לבזבז כל כך הרבה מלל במקום לענות לשאלה פשוטה.
לגיטימי גם לסתום את הפה במקום לענות בציניות.

אשקלון ותל אביב - דיווח

12
[QUOTE=Yoyael]אז אני אסביר שוב כי כנראה יש כאן קצת קושי בהבנה.

ברור שאפשר לחפש מישהי במודעות באתר ואז פשוט ללכת אליה אם היא מוצאת חן. הבעיה היא שזה מה שעשיתי ובינתיים נפלתי. השאלה שלי מכוונת למה שהרבה פה מציינים כתאגיד של יוליה למשל. אני מנסה להבין האם זה משהו ארצי? משהו מקומי? האם הדרך לדעת אם בחורה שייכת לתאגיד הוא פשוט לשאול אותה? האם יש סימן לזה שבחורה שייכת לתאגיד במודעה שלה?

ולמה אני שואל - כי בדרך כלל משבחים פה את בנות התאגיד, בעוד שבינתיים הבנות שהייתי איתן היו לא להיט בלשון המעטה.

אני לא מבין למה צריך לבזבז כל כך הרבה מלל במקום לענות לשאלה פשוטה.

לגיטימי גם לסתום את הפה במקום לענות בציניות.[/QUOTE]

המסקנה שלי למילה תאגיד שעולה פה , זה שיש איזהו מישהו מביא בנות מרוסיה לכאן במטרה שתעבוד , וזה רוב הבנות שנמצאות בדירה לבד אוו עם עוד חברה לכמה שבועות/חודשים ולרוב לא מדברת כלכך אנגלית.. (לפעמיםם המזעיר של התאגיד מנהל את הפגישות והוא איש הקשר לתיאוום הפגישה לפי הלוז של הגברת)
המחיר לפעמים מגיע מאד גבוהה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”