כ המלכה קריסטין- חוויה חיובית! - סקס אדיר

המלכה קריסטין- חוויה חיובית!

1
אז אחרי שלא עזרו לי כאן יותר מדי, ומלכות הסאדו הפכו למצרך נדיר ( פשוט לא עונות...) החלטתי לשכב על הגדר, ולקבוע עם קריסטין.

קודם כל- אמת בפרסום, קריסטין גבוהה , באמת 180( לפני עקבים) , לא מבוגרת מדי ( לדעתי בשנות ה 20 המאוחרות) ובאמת לוקחת את העבודה ברצינות, גוף מדהים בנוי היטב, ללא טיפת שומן מיותרת, פנים נאות.

גם אני הכנתי שעורי בית, שלחתי לה בכתב תיאור מפורט של הסשן, ( לא פשוט- רציתי משחק תפקידים וכתבתי לה ממש תסריט להצגה) היא למדה אותו היטב, והכל התנהל בדיוק כמו שרציתי , עם טיפונת הוראות בימוי שלי במהלך הסשן. התרשמתי שהיא באמת בחורה אינטליגנטית, וגם בעלת אינטליגנציה נפשית גבוהה, ובאמת מצליחה להתחבר למחשבות הכמוסות של מי שאיתה.

היא נותנת שעה מלאה -60 דקות, למרות שהייתי חרמן מאוד במהלך כל הסשן, היא לא ניצלה את המצב כדי לתקתק ( למרות שהיתה יכולה ממש בקלות...)

סמול טוק אחרי - היא אמרה שתמיד היא לוקחת את העניין ברצינות, אם מישהו סתם ירצה להגיע, בלי שהיא תבין מראש מה הוא רוצה, היא לא תקבל אותו, חשוב לה מאוד , שכל מי שייצא ממנה, ייצא מרוצה.( למרות שהיא הודתה שזה מאוד אינדיבידואלי, ולמרות הרצון הטוב, ויש כאלה שהיא לא מצליחה להתחבר אליהם ו/או הם לא מצליחים להתחבר אליה.)

ה"אבל "הוא המחיר , היא יקרה!

אני מתבייש לכתוב את המחיר, כי אתחיל לקבל נזיפות מחברי הפורום, ש "בגלל אנשים כמוך הן מרשות לעצמן", אבל היא לא הייתה מוכנה להתפשר, אני ממש רציתי, ובדיעבד קיבלתי תמורה מלאה לכסף.

לסיכום- הבילוי איתה לא יכול להיות על בסיס תדיר מאוד, בגלל המחיר, אבל מבחינתי, שווה לחסוך כדי להיות איתה ,בבחינת: טוב סשן אחד מעולה ביד, משניים מעפנים על העץ..

טלפון יינתן בפרטי לכל המעוניין- אפשר גם לחפש אותה באינטרנט " המלכה קריסטין "- אם הגעתם למישהי שהיא 1.80 גובה , זו היא...

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”