ללא קשר לדיון הזה אני יודע בוודאות מלפחות 2 טראנסיות שהן מארחות (אני איתן בקשר טוב ולפעמים נפגש איתן ללא תשלום) זה שאין להן הרבה לקוחות כמו בעבר והן הרבה פעמים לחוצות לכסף. להמון אנשים אין כסף לשלם והם עושים חושבים אלף פעם לפני שהם מחליטים להוציא 300-400 שקל מהכיס. והן נראות מעולה ונותנות שירות מעולה! אז לא ברור לי איך עדיין רובן לוקחות מחירים כאלה גבוהים...אולי הן מפחדות שהן יפתחו פתח להוזלת מחירים? אין לי מושג, האמת אני אנסה להשיג תשובה כנה מהן כאשר יצא לי לדבר על זה איתן שוב.
נושא שמאוד מטריד אותי...!
32גולדסטאר היקר,
ללא קשר לדיון הפילוסופי, אם יש כפי שאמרת שתים שאתה מכיר, שנראות מעולה ונותנות שירות מעולה כדבריך, אולי תשתף אותנו במי הן? המוצר הזה קשה מאוד להשגה ללא קשר לשאלה אם בתשלום או לא...
33[QUOTE=balon14]גולדסטאר היקר,
ללא קשר לדיון הפילוסופי, אם יש כפי שאמרת שתים שאתה מכיר, שנראות מעולה ונותנות שירות מעולה כדבריך, אולי תשתף אותנו במי הן? המוצר הזה קשה מאוד להשגה ללא קשר לשאלה אם בתשלום או לא...
[/QUOTE]
אני אשמח, אבל נשבעתי לא לדבר פה עליהן בפורום ואני מכבד את הבקשה שלהן. מה שכן כתבו עליהן לא פעם ברחבי הפורום (ביקורות רעות וטובות)...
34ככלל אצבע אלו שמקבלות ביקורות טובות לרוב לא יאכזבו (תמיד יש את האפשרות שנפלת על יום לא טוב).
אלו שמקבלות ביקורות רעות לרוב לא יפתיעו לטובה
(תמיד יש את האפשרות שהן יידלקו עליך ויזרמו איתך לסקס שלא קשור בכלום לשירות שהן רגילות לתת)
יש דברים שמעבר לסטטיסטיקה והביקורות כגון כימיה שנוצרת ומצב הרוח הנתון של המארחת. לא כולן מארחות במצבים אופטימלים וזה ניכר במראה בשירות ולרוב בזמינות (תגיד לך לבוא אבל היא בכלל אצל חברה שלה מרחק חצי שעה ותנסה לעכב אותך בחוץ).
אני אישית בעבר הייתי אצל מישהי שקיבלתי אצלה שירות טוב פעם אחר פעם וכל השאר התלוננו עליה שהיא מתקתקת.
מה שכן פחות יצא לי להיתקל במישהי שנתנה לי שירות גרוע ולכל השאר שירות טוב.
כיום רוב הטרנסיות (אפילו החדשות והמתלבשות) יודעות מי אני מה אני ואיך אני נראה ושאני עובר בהר ציון או בפלד אפילו אומרות לי
אהה הנה רבנדל... או בכינוי רבנוול
חלקן אף הגדילו לעשות ולהחרים אותי מראש (מעניין למה)

אני חושב שבאיזשהו מקום הרבה פעמים זכיתי מן ההפקר כי ידעו מי אני (אפילו אם הן לא הודו בזה) ופחדו לתת לי שירות גרוע כי הן הבינו את ההשלכות שיהייה לכך בפורום.
כשאני מגיע למישהי חדשה אני משתדל לבוא נקי ככה שלא תדע מי אני ואני אקבל "את מה שמגיע לי" בתור לקוח סטנדרטי
וזה הרבה פעמים עלה לי ביוקר.
אני חושב שמי שנותנת שירות טוב ומבקשת שלא לרשום עליה צריך לכבד את הבקשה שלה ולא לרשום עליה אף לא בפרטי.
(אז מיותר לבקש). היא יצאה איתך בסדר ונתנה לך מה שרובן לא נותנת אז אני חושב שמן הראוי לתת כבוד בחזרה.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת
35[QUOTE=ravnadal]ככלל אצבע אלו שמקבלות ביקורות טובות לרוב לא יאכזבו (תמיד יש את האפשרות שנפלת על יום לא טוב).
אלו שמקבלות ביקורות רעות לרוב לא יפתיעו לטובה
(תמיד יש את האפשרות שהן יידלקו עליך ויזרמו איתך לסקס שלא קשור בכלום לשירות שהן רגילות לתת)
יש דברים שמעבר לסטטיסטיקה והביקורות כגון כימיה שנוצרת ומצב הרוח הנתון של המארחת. לא כולן מארחות במצבים אופטימלים וזה ניכר במראה בשירות ולרוב בזמינות (תגיד לך לבוא אבל היא בכלל אצל חברה שלה מרחק חצי שעה ותנסה לעכב אותך בחוץ).
אני אישית בעבר הייתי אצל מישהי שקיבלתי אצלה שירות טוב פעם אחר פעם וכל השאר התלוננו עליה שהיא מתקתקת.
מה שכן פחות יצא לי להיתקל במישהי שנתנה לי שירות גרוע ולכל השאר שירות טוב.
כיום רוב הטרנסיות (אפילו החדשות והמתלבשות) יודעות מי אני מה אני ואיך אני נראה ושאני עובר בהר ציון או בפלד אפילו אומרות לי
אהה הנה רבנדל... או בכינוי רבנוול
חלקן אף הגדילו לעשות ולהחרים אותי מראש (מעניין למה)

אני חושב שבאיזשהו מקום הרבה פעמים זכיתי מן ההפקר כי ידעו מי אני (אפילו אם הן לא הודו בזה) ופחדו לתת לי שירות גרוע כי הן הבינו את ההשלכות שיהייה לכך בפורום.
כשאני מגיע למישהי חדשה אני משתדל לבוא נקי ככה שלא תדע מי אני ואני אקבל "את מה שמגיע לי" בתור לקוח סטנדרטי
וזה הרבה פעמים עלה לי ביוקר.
אני חושב שמי שנותנת שירות טוב ומבקשת שלא לרשום עליה צריך לכבד את הבקשה שלה ולא לרשום עליה אף לא בפרטי.
(אז מיותר לבקש). היא יצאה איתך בסדר ונתנה לך מה שרובן לא נותנת אז אני חושב שמן הראוי לתת כבוד בחזרה.
[/QUOTE]
אמן!!
וללא כל קשר אני באמת חושב (וגם מזכיר את זה לא פעם בדיווחים שלי), שהכימיה נותנת משקל מאוד מאוד חשוב במפגש. אין ספק שאם מישהו מגיע לאירוח והוא לטעמה של המארחת אז הוא יקבל שירות יותר טוב, צריך תמיד להביא את זה בחשבון. אבל...וזה אבל גדול, אם תגיעו אסתטיים ונקיים, הסיכוי לקבל שירות טוב יגדל בהרבה. מה שכן יש כאלה שבחרו מראש לתת שירות גרוע, ואת הנתון הזה אפשרי לדעת לפי הדיווחים של הוותיקים פה ולא כמו שטענו בשרשור אחר שסתם מכפישים....אין עשן בלי אש.
רבדנדל (או רבנוול
) - אנא תמשיך לתרום פה לפורום, למדתי ממך בתחילת דרכי (לפני כמה שנים טובות...אנחנו מזדקנים) הרבה מאוד.