כ אירמה בתה של טאיסה,(מגדת העתידות) - דף 5 - סקס אדיר

אירמה בתה של טאיסה,(מגדת העתידות)

45
פקדתי את מעונה של הגברת,

נתחיל מהטובחיוך
שרותית, ליברלית מציצה סבבה עם הרבה רוק (גם יורקת על הזיין ומוצצת, יורקת ומוצצת, שזה מחרמן לאללה), אפשר הכל מכל-כל : אנאלי, גמירה בפה חופשי, חיפושי נפט ויהלומים במרעום, פוליש לביצים ולמגדל הקידוח.
כמו ששנו רבותנו : העלמה שולטת בהלכות כיבוס, מירוק, יבוש, גיהוץ ותליה על קולב.Tongue

דוברת אנגלית ברמה טובה מאוד, אפשר לתקשר ולא רק בפנטומימה.מוחא כפייה

דירה נחמדה (קומה רביעית בלי מעליתShocked).

פנים נאות מאוד.חיוך גדול

כסף בקשה בסוף.Star

ונעבור לחלק הפחות טוב :

שמנה.Sleepy
לא יצאה מתחרות השמנה והיפה אלא שמנה לא סקסית.
גוף לא מושך פלוס צלקת לא נעימה בבטן.
לא אהבתי. אם הייתי טיפונת פחות חרמן לא הייתי מצליח להתקשות.בכי

אמנם התעקשה שאתקלח עד שהסניפה אותי (אהבה מאוד את הבושםקריצה) ליקקה את פיטמותיי והעבירה אותי במבחן השף (כלומר ויתרה על המקלחת שלפני) - אבל היא מנגד לא התקלחה לא לפני ולא אחריDead. שלא יצא לשון הרע - היא מריחה מצויין ואני מאוד רגיש לריחות, כך שיתכן והיתה נקיה לפניי והתקלחה אחרי שהלכתי.

גולת הכותרת של סעיף זה בביקורת היא האנרגיה.
הבחורה אמנם נותנת עבודה במיטה אבל מחוצה לה היא מאוד נבולה.מבולבל
עם כניסתי אמרה לי "זאת אני ואת מה שיש לי להציע אתה יודע. אם טוב תשאר אם לא תלך" - מה זה הגישה הזאת. כאמור אם הייתי בא בסבבה ולא אש הייתי עושה יו-טרן.Ouch
אחרי שגמרתי התקלחתי ויצאתי לעשן על הספה ביחד איתה, ניסיתי לגלגל שיחה (ואני די נחמד ושולט בשפה האנגלית). הייתה יבשה, לא חיונית, לא לבבית ולא כייפית. נתנה לי הרגשה של "יאללה תעוף" אצבע למטה וזה מה שעשיתי (אחרי תשלום האתנן כמובן).
לי, באופן אישי, יחס כזה מכניס בי מעט מלנכוליותStern Smile.

ממליץ לאוהבי השמנות. קבלני הריסות ופינוי מבנים שרק עבודה יש להם בראש ולא כל כך אכפת להם מהמפונים.

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

47
[QUOTE=סופר לה טיב]"עם כניסתי אמרה לי "זאת אני ואת מה שיש לי להציע אתה יודע. אם טוב תשאר אם
לא תלך" - מה זה הגישה הזאת. כאמור אם הייתי בא בסבבה ולא אש הייתי עושה
יו-טרן.Ouch"

לי אין בעיה עם השורה הזאת, להיפך.

היא לא תעשה לך הצגות אם תלך, כי היא מבינה שיש לך אופציה כזו, ואני לא מקצין ומדבר על סגירת הדלת ובקשת דמי ביטול...

היא מבינה שהיא לא נראית כמו נערת החלומות האידיאלית, וחוץ מזה שזה כנראה נכון, זה אמור לגרום לה להשתדל יותר במתן השירות.

זו גישה הוגנת וישירה, בלי נסיון למכור לך מה שאין לה או שהיא לא מסוגלת לתת.

[/QUOTE]

זה לא השיר
זאת המנגינה

תחשוב על כוסית חתולית ששואלת בלחש "רוצה לזיין אותי ?"Tongue
ומנגד תחשוב על כוסית בת-ימית ערסית שחורדינית ששואלת בקול חרוך מעשן סיגריות "רוצה לזיין אותי ?!"כועס

מי תגדיל לך את נפח הזיין ?

חוצמיזה לא ביקרתי את הגברת לחומרה, סה"כ היא חיה במיטה. אמרתי רק שלנפש העדינה שלי זה היה קצת טוו-מאץ'צחוק
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

49
שלום חברים. כבר שבוע שאני מנסה לתאם עם אירמה ביקור. בדרך כלל אין תשובה בטלפון וגם בוואצאפ קוראת ולא עונה.
היום בשעה 10 בבוקר ענתה לי וביקשה לכתוב לה באנגלית. אין בעיה שאלתי מתי אפשר להגיע וציינתי שיש לי שעה נסיעה עד אליה
אירמה חזרה אלי שבשעה 14 יהיה מצויין אישרתי לה שאגיע ונתראה ב 2. יצאתי לדרך כבר באחת בצהריים וכשהגעתי אליה בשעה
שנקבעה ראיתי הודעה שלה שנשלחה 20 דקות מוקדם יותר שהיא במחזור ואוכל לקבל רק מציצות וסקס אנלי...טוב זה מה יש בסדר
שלחתי לה הודעה שהגעתי למקום.ואז היא עונה לי שהבינה שאני לא בא. כתבתי לה שנסעתי שעה והסתפק במה שיש ובמחיר מלא.
אז היא כותבת לי שהיא מצטערת אבל יש לה ארוחת ערב ולא תוכל לקבל אותי. (והשעה רק 2 בצהריים)חוצפה והברזה מארץ ההברזות.
אני אליה כבר לא אגיע..ובכל זאת הגעתי לעיר הזונות והדירות המחולקות והפסדתי כבר כמה שעות עבודה לפחות נפקוד איזו
עולה חדשה מאוקרינה..מייד התקשרתי וקבעתי עם דיאנה. צעירה בלונדינית וליברלית. דיווח ינתן בנפרד.תהנו ותדווחו

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”