כ עיסוי מקצועי + הרפיה, מחדשה בפתח תקווה - סקס אדיר

עיסוי מקצועי + הרפיה, מחדשה בפתח תקווה

1
חוזר לכאן, אחרי הפסקה ארוכה.
להנהלה, יש בהודעה זו סוג של יחצנות, אם אני חורג מכללי הפורום, תמחקו את ההודעה.
יש לי מעסה מקצועית קבועה, בגיל 50, מעט מלאה, פנים יפות לטעמי, חזה גדול.
שאני הולך אליה שעם הזמן ההכרות וכימיה עושה לי בסוף גם הרפיה.
בגלל מצב כלכלי שנקלעה אליו, שאלה אותי אם אני יכול לעזור לה בפרסום, אמרתי לה שאת מי שאני מכיר הם הולכים למעסות שעושות בסוף הרפיה, שתקה וראיתי אותה חושבת ומהרהרת....
בטיפול הבא, אמרה לי שהיא לא מתה לעשות הרפיות, אבל המצב הכלכלי דוחק אותה לשם. (היא בעלת משפחה והטיפול נעשה בביתה הפרטי.)
היא מתאימה קודם כל למי שמעל גיל 35, למי שקודם כל מחפש עיסוי מקצועי, רקמות עמוק, סוגי עיסויים משולבים, שיש בסופו הפי אנד בלבד. בלי הורדת חולצה, או לגעת מעל החולצה. היא יכולה להיות מתאימה ואפילו תשמח.
מי שמחפש עיסוי עם הרפיה פלוס.... היא לא הכתובת.
לכן, מי שעונה להגדרה זו יקבל ממני את הטלפון שלה בפרטי, כמובן.
תהיו עדינים, מכבדים ותהנו.

5
טוב חברים אחרי שקיבלתי תטלפון של הבחורה ביקרתי אצלה כמה פעמיים ובאמת עיסוי מושקע מכל הלב והרפיה בסוף גם בכיף וברוגע ולא מלחיצה בזמן בהרפיה שווה כל שקל כדי מאוד להגיע ואני גם יגיע הרבה תודה על הטלפון

7
תודה לחבר 'אוהב דגדגן' על המספר של הגברת,
יצא לי לפקוד את מעונה לאחרונה,
העיסוי מתקיים בבניין מגורים בפתח תקווה, בדירה שבו היא גרה עם בעלה והכלב (הם לא היו בבית שהגעתי),
על העיסוי עצמו אין מה להרחיב הוא מצוין מושקע חזק במידה הנכונה ובכללי היא שירותית,
הבעיה שלי איתה היה החוסר משיכה מינימלית, היא מבוגרת סביב גיל של 55 שיער בלונדיני קצר קוצני כזה,
היא רחבה מאוד והבגדים שהיא לובשת הם צבעוניים ולא מחמיאים לגופה - לא מושכת בכללי.
אני חייב לציין ש'אוהב דגדגן' הוא זה שגרם לה לעשות הפי הנד, לטענתה אז שאפו לך.
מהבחינה הזו היה בסדר גמור השפשוף היה טוב אבל אל תצפו שהיא תתן לכם לגעת בה או להתפשט - לא יקרה.
לסיכום:
עיסוי - 9
מראה -4
זמן - 9
עלות - 200250

רק אם אתם בקטע של עיסוי מקצועי שכולל גמירה בסופו, אם אתם אוהבים גם בודי או מישושים וכו' זה לא המקום.

9
תודה לחבר 'אוהב דגדגן' על המספר של הגברת,
יצא לי לפקוד את מעונה לאחרונה,
העיסוי מתקיים בבניין מגורים בפתח תקווה, בדירה שבו היא גרה עם בעלה והכלב (הם לא היו בבית שהגעתי, היו שם שסיימנו),
על העיסוי עצמו אין מה להרחיב הוא מצוין מושקע חזק במידה הנכונה ובכללי היא שירותית,
הבעיה שלי איתה היה החוסר משיכה מינימלית, היא מבוגרת סביב גיל של 55 שיער בלונדיני קצר קוצני כזה,
היא רחבה מאוד והבגדים שהיא לובשת הם צבעוניים ולא מחמיאים לגופה - לא מושכת בכללי.
אני חייב לציין ש'אוהב דגדגן' הוא זה שגרם לה לעשות הפי הנד, לטענתה אז שאפו לך.
מהבחינה הזו היה בסדר גמור השפשוף היה טוב אבל אל תצפו שהיא תתן לכם לגעת בה או להתפשט - לא יקרה.
לסיכום:
עיסוי - 9
מראה -4
זמן - 9
עלות - 200250

רק אם אתם בקטע של עיסוי מקצועי שכולל גמירה בסופו, אם אתם אוהבים גם בודי או מישושים וכו' זה לא המקום.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”