כ ג'ניפר אפריקאית יפה-הירקון - דף 2 - סקס אדיר

ג'ניפר אפריקאית יפה-הירקון

11
זכרתי שראיתי בעבר דיווח על המקום. ולא דיווח מחמיא במיוחד. חשבתי ללכת לבדוק, כי אתיופית / אפריקאית זה תמיד מדליק. אותי.
צילצלתי, פקידה, אמרה בחורה אחת בת 28 אוקראינית בלונדה יפה חזה גדול. אכן חזה גדול ומאוקראינה. זהו.יש שתי בחורות. אני ראיתי רק אחת (לא הוצע לי לבחור). כבר הגעתי אז לא הלכתי (וגם עד שמצאתי חניה בירקון...).
לא אחזור (אפילו לא לאתיופית).
לא משהו. מדברת הרבה. המון. לא מורידה תחתונים. הרפיה אחת. אין מעבר לזה כלום. לפחות לא עם זו שפגשתי. ניקה שמה.

מה שכן, חיפשתי עכשיו, מצאתי את זה (זה אותו המקום):

15
לא יודע מי זאת ניקה,אני דיווחתי על גניפר.מניח שהמראה הוא מתאים למי שאוהב שחורות אני מצאתי אותה מאוד יפה ומושכת מה גם שהגוף שלה רזה ולדעתי פשוט פגז.לגבי שאר הבנות אין לי מושג הייתי שם רק פעם אחת.לגבי המחיר אכן 250 זה מעט גבוה יש מסאגים ב 220
הכסף שלי לא זבל,אשים אותו רק על מי ששווה אותו

17
בקשר לאופק שדיברו עליה בלינק , הבחורה פשוט תקתקנית, וביננו נראת פשוט רע , ואוכלת את הראש בשאלות כל הטיפול.
ממש לא ממליץ, מאז ששלי חזה ענק לא עובדת שם אני כבר לא הולך לשם.

[QUOTE=8ציץ] זכרתי שראיתי בעבר דיווח על המקום. ולא דיווח מחמיא במיוחד. חשבתי ללכת לבדוק, כי אתיופית / אפריקאית זה תמיד מדליק. אותי.
צילצלתי, פקידה, אמרה בחורה אחת בת 28 אוקראינית בלונדה יפה חזה גדול. אכן חזה גדול ומאוקראינה. זהו.יש שתי בחורות. אני ראיתי רק אחת (לא הוצע לי לבחור). כבר הגעתי אז לא הלכתי (וגם עד שמצאתי חניה בירקון...).
לא אחזור (אפילו לא לאתיופית).
לא משהו. מדברת הרבה. המון. לא מורידה תחתונים. הרפיה אחת. אין מעבר לזה כלום. לפחות לא עם זו שפגשתי. ניקה שמה.
מה שכן, חיפשתי עכשיו, מצאתי את זה (זה אותו המקום):
[/QUOTE]

18
דגמתי בירקון את צליל וגם את מיטל המהממת.
צליל:
עבדה בעבר בשם מיכאלה ברמת גן.
היא נראת סבבה,ציצים יפים,תחת יפה,פנים סבירות
אבל הטיפול שלה חלש מאוד,היא גרועה במסא'ג וגם
ב הרפיה,אני לא התחברתי אליה,אף על פי שהיא נראת טוב
לא אהבתי את הטיפול שלה.
מיטל:
בחורה פצצה ,לטעמי נראת טוב,לא הכי יפה בפנים,אבל
יש לה גוף כמו שאני אוהב,רזה קטנה ציצים גדולים
סיליקון,ותחת מהמם ובולט ויש לה קעקוע של נשיקה
על התחת,כול היום לנשק לה את התחת.
הבחורה סופר חמודה,היא לא רואה אף אחת מהבנות
של ביאליק רמת גן.
ההרפיה שלה מצויינת ,היא ליברלית,אפשר קצת לנשק ,ללטף
את הכוס ואת המרעום,אין לחץ או טיקטוק,
בחורה יודעת לגעת.
לדעתי בסוף שנות ה 20,
בקיצור כמו שאני אוהב ,250 ואני גומר פעמיים,
היא היחידה שאני מצליח לגמור פעמיים ואין תוספת
הטיפול עד 40 אין לחץ,מקלחת סבבה בחדר של מיטל
אבל מקלחת מאוד קטנה בחדר של צליל.
בקיצור ממליץ ,תהנו ותהיו נחמדים.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

20
התקשרתי היום מיטל לא עובדת המליצה על מישהי חדשה בשם איימי.הגעתי הבחורה שמנה עם קעקועים מניח שיהיו מי שיאהבו את זה אני לא בעניין...ראיתי את מורן והיא ממש מצאה חן בעיניי אבל מישהו כבר קבע לפניי והייתי צריך לחזור לעבודה.מבאס.הדיווח של שקע ותקע על מיטל ממש מגרה אחכה לה למחר
הכסף שלי לא זבל,אשים אותו רק על מי ששווה אותו
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”