משהו טוב קורה בירושלים
1היי חברים, זו הפעם הראשונה שאני מעדכן פה באתר, אז אשמח לביקורת איך העדכון :) ראיתי פרסום באתר על דוגמנית בירושלים, ערבייה בת 20, מפנקת נותנת שירות מצויין, לא ממש האמנתי, כרגיל בת 20 בטח 35.. שירות טוב? בירושליים.. אבל מה חשבתי, שווה לנסות כבר הרבה זמן שאין תנועה בעיר הקודש.. התקשרתי למס' ענתה לי בחורה, מספרת לי על לין, דוגמנית בת 20 הכי יפה, והמחיר 400 ל40 דקות, נתנה לי את הכתובת, בדרך כלל אני לא מוציא הרבה כסף, לא בירושלים, אין בסחורה, אבל החלטתי לקחת את הסיכון, הגעתי למקום, פותחת לי את הדלת בחורה, ממש יפיפייה, שער שחור, פנים של בובה, חזה מדהים ( כנראה סיליקון אבל נראה ממש טבעי, היא בברור לא יותר מ25, לא האמנתי חשבתי שטעיתי בדירה.. אבל לא, היא חייכה והזמינה אותי להכנס פנימה, דירה יפה, חדר חמוד, כשהיא התפשטה ממש נכנסתי לשוק, גוף כזה לא רואים כל יום, גוף קטן וחלק, כוס מארץ האגדות, תחת יפייפה, והעיקר, והחלק הכי חשוב במחינתי, השירות, היא בחורה רגישה, נותנת את הזמן לא לוחצת, מדברת ופתוחה, מספרת לי שהיא לפעמים בבאר שבע לפעמים בירושליים, על הסקס עצמו אני לא אפרט פה יותר מידי.. אבל זה היה סקס עם כל התנוחות שרק חלמתי עליהם, היא זרמה עם הכל, פלוס מציצה בהתחלה, ממש נתנה את כולה עד הסוף המתוק :) אני ממליץ מאד! עוד לא פגשתי שירות ויופי כזה בירושלים, חברה תנצלו את המתנה הזו היא פה עד סוף השבוע כנראה, תהנו :)