כ אנא, תנו לי מנה ואחזיר לכם קייטרינג! קייב ספונטני - דף 2 - סקס אדיר

אנא, תנו לי מנה ואחזיר לכם קייטרינג! קייב ספונטני

13
אוליגפול , גם כל אחד מקטלג את "הדוגמניות" שלו בצורה שהוא רואה אותן . ואני בטוח שאם אנחנו מדברים על אותן דוגמניות, אוקראיניות פצצות שאני ראיתי, אין מצב ל 100 שקל לשעה.

אני עם קופיקו בגדוללל, כל מה שהוא אמר 100% נכון , אין אין אין פצצות במחירים האלו , כנראה הבחורות שאוליגפול הביא פצצות בשבילו , אבל הן הרמה הבינונית בעיניינו .
המחירים של הכוסיות על מתחילים ב 100$ לשעה וצפונה !!!!

הללו חברים מה אתם חושבים שאתם בקייב לבד?! יש מאות אלפי חרמנים מכל אירופה, במיוחד איטליה וטורקיה ששולחים הודעות גם לכל הפצצות האלו , ואני מבטיח לכם הערבים והטורקים משלמים הרבה יותר מהישראלים , וכל בחורה פצצה מקבלת אולי 20-30 הודעות חדשות כל יום מגברים ( אני יודע כי ראיתי את החשבונות של כמה בחורות שהיו איתי , והייתי בשוק, מקבלות אפילו הודעות מגברים בגרמניה, פולין , כל יום ! )

ואני מסכים איתך שבן אדם שיודע להשיג זיון יהיה לו יותר קל בכל מקום זה בוודאות ומי שלא משיג בארץ גם בקייב לא ישיג, אבל אני אומר לך , כשהייתי גר בארץ , כן הבאתי בחורות , גם בקייב הבאתי בחורות רגילות, על הפצצות שילמתי תמיד כסף ( בדרך כזאת או אחרת , ) אם לא תביא מזומן ביד , אתה קונה לה בגדים מהאושן פלזה בסביבות ה 200$ , עד שהיא תסכים לחזור איתך הביתה זה שהיא יודעת שהיא מיצתה את כל הסכום שהיא יודעת שהיא שווה ! רק אז היא תפתח רגלייים !

בקיצור אוליגפול היקר, אתה כנראה מדבר על רמה אחרת של בחורת , או אולי פעם אחת התמזל מזלך ותפסת איזה פרגית חדשה שרק עברה לקייב , אבל זה ממש נדיר כי הן לומדות מהר מאוד את רזי המקצוע !

קופיקו צודק בכל מה שאומר !

14
חברים שאלה לי אליכם
בתור צעיר שמתעתד להגיע לעיר המובטחת
אני רוצה להנות לא רק במיטה אלא גם במקומות אחרים...
אני אוהב מועדונים ולכן שואל איפה ובאיזה ימים אתם ממליצים לקבוע את הטיסה שלי[מתכנן ל3-4 לילות] כך שזה ייפול בזמנים טובים מבחינת חיי לילה..

תודה!
החיים יפים

;)

15
אתה מבלבל את המוח ואני לא הולך להתייחס למה שאתה כותב מעבר להודעה הזו. הבנות שאני מגדיר כדוגמניות הן דוגמניות אמיתיות.... אני מאד בררן אני לא כוסמין.

בקייב יש אינסוף בנות ומה שאתה והחברים שלך לא מבינים זה שכולן זונות... כולןןןן. לכן אין בעיה למצוא ובסכומים שאמרתי.

רוב האנשים הם לא כמוני אני מודה... אני רואה את זה גם בארץ איך כל הפראיירים זורקים כסף סתם. אבל עדיין אפילו הפראיירים יכולים לסגור על פחות מ 400 שקל לכמה שעות טובות עם פצצת על חלל בקייב.

כמו שפה בארץ בחורה אומרת לעצמה שאם כבר משלמים לה 800 היא מוכנה להשקיע כמה שעות היות והסכום גדול אז בקייב הסכום הזה הוא 300 או 400 שקל וזה לפראיירים (משכורת ממוצעת חודשית של כמה מאות דולרים).

תמשיכו לשלם סכומים של צרפתים ואיטלקים ולהיות ישראלים פראיירים ואני אהנה עם דוגמניות בקייב בזול.

מתאים לי ככה.

16
אני גם לא מתכוון להתנצח איתך פה זה באמת לא מעניין אותי כל כך אני יודע את האמת אתה יכול אולי לחרטטט אולי אנשים אחרים , אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה. ( דרך אגב לא יודע מי זה כוסמין ולא מכיר מה הרמה של אנשים פה ) .
אני מבטיח לך שאתה לא כזה מיוחד בשביל שום אוקראינית , סליחה שאני מוריד את מהאוורסט.
לא רק שאני יודע מה הולך שם , יש לי כמה חברים טובים שם ( אוקראנים ) ואגלה לך סוד, גם הם בעצמם צריכים לממן את הכוסיות האלו בשביל להביא אותם, ואל תדאג האוקראינים האלו לא פריירים בכלל, כסף לא חסר להם ( אתה רק חי בסרט שהם עושים כמה פרוטוט בחודש, במרכב קייב אני מבטיח לך שהאנשים שגרים שם עושים הרבה יותר כסף ממך וחיים ברמת חיים הרבה יותר גבוהה ממך.
בכל מקרה , אוקראינית כוסית יודע בדיוק מה היא שווה , ואין דבר כזה 100 שקל !

זה או 100$ וצפונה או כלום ( אם גרמת לה להתאהב בך, שכן כן זה קורה גם להן יש רגשות ) , אף אוקראינית כוסית עובדת ( פרילנסריות ) לא פותחת רגליים בשביל 25$ ( 100 שקל ) , בדוק סגור וגמור , תעשה עם זה מה שאתה רוצה .

תקשיב אני חי בארה"ב, אז אולי בשביל מישהו שבא מישראל לקייב ורגיל לרמה של הישראליות הכונפות האלו , הרמה הבינונית של קייב זה משהו עולמי בשבילו. בשבילי שאני רגיל לראות את האמריקאיות הפצצות האלו , הרף שלי כנראה יותר גבוה משלך , מצטער

17
שועל ערבות היקר צודק בכל מילה ומילה
בכל אות ואות
לדעתי הוא המומחה מספר 1 בפורום לקייב
לבחור יש ידע וניסיון רב!
אני לפני שנסעתי בפעם הראשונה לקייב נעזרתי המון בכתביו
כל מה שחשוב לי באופן אישי מהמלל הרב שנכתב כאן בפעם ה100 באותו נושא הוא
שאנשים שנכנסים לפורום כדי לשאוב מידע לגבי קייב לא יוטעו
שיידעו את האמת
ואז כל חבר וחבר יעשה את החשבון שלו

18
הרף שלך לא גבוה ולא נעליים אם אתה אומר לי שאתה גר בארצות הברית וחושב שיש שם מישהי כוסית... הבנות בארהב הם בהמות שמנות וסיליקוניות גועל נפש והישראליות יפות מהן בהרבה.

עכשיו שאמרת שאתה גר בארהב הכל ברור לי. בארץ שכל קוניפה לוקחת 200 דולר ברור לי שאתה תהיה האבא של הפראיירים וחסר טעם.

אז אתה וקופיקו שדפקו אותו באודסה ומאז מתוסכל על אוקראינה יכולים לחרטט פה אנשים. אני מחזיק פה בפורום מאות דיווחים ומעולם גם האוייבים הגדולים שלי לא פצו פה על האמינות שלי.

כל מה שכתבתי הוא אמת וכל מה שצריך זה לדעת איך לדוג אותן. אם אתה גבר ברמה, יודע להתלבש ולדבר תוכל להשכיב דוגמניות על חלל במחירים מצחיקים רק צריך לדעת איך.

נקווה שמתוסכלי אוקראינה יפסיקו להפחיד פה אנשים. המציאות שאפשר להשיג באוקראינה מדהימות.

19
אוליגופל היקר........
ממה שעולה ממה שאתה כותב בפורום
אתה בחור צעיר שנראה טוב מאוד
מצליח מאוד בעסקיו ויש לך תפקיד מאוד מאוד בכיר בעולם העיסקי
והינך עם כיסים מאוד עמוקים
אין ספק שאתה בן אדם מצליח מאוד עם המון קסם אישי וניחן באינטיליגנציה עילאית.
לכן המסקנה המתבקשת שאתה מצליח עם בחורות/זונות באוקראינה על סמך נתונייך האישיים
על כך אני מפרגן לך ושמח בשמחתך.
אך לא כך הדבר עם תייר המין הישראלי המזדמן שנוחת בקייב
מדובר לרוב באנשים רגילים לחלוטין.ממוצעים פחות או יותר בכל נתוניהם
אין להם קסם אישי מיוחד ואין להם בינה יתרה
אנשים נורמליים.כמוני למשל.
לכן מה שעובד בשבילך ב100 שקל לא יעבוד להם
הם יקבלו תעריפים רגילים כמו כל תייר מין מכל מדינה אחרת
אז ייתכן ששנינו מדברים על אותם עובדות ועל אותה "זירת משחקיים" רק עם שחקנים שונים ולכן ההבדל

20
גם אם אתה צודק יש פה יחסיות ואם בארץ הכוסמינים משלמים בדרך כלל 800 לשלוש שעות אז באוקראינה זה יהיה 400. בוא ננסה את התרגיל הזה על מגזימנית בארץ שמבקשת 1500 לכמה שעות. באוקראינה זה יהיה 750 כלומר פחות מ 200 דולר לכמה שעות טובות וזה באמת לפראיירים שביננו.

אפשר לעניות דעתי בהרבה פחות אבל ביקשת את המחיר לדוגמנית לפראייר האוליטמטיבי לכמה שעות וקיבלת... בין 400 ל750 שקל.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”