כ אורפז, מישהו ניסה? - סקס אדיר

אורפז, מישהו ניסה?

1
אהלן חברים,

קצת לא אופייני לי לבקש עזרה אבל מכיוון שכמות הביקורים הצטמצמה פלאים חשבתי בכל זאת לנסות "לדגום" אתכם צחוק
אז ככה, מפרסמת באתר הצהוב נוסח מודעה:

היי מאמי קוראים לי אלמוג,
אני בת 18 וחצי, אצלי תקבל יחס ברמה הכי גבוהה שיש !!!
לעיסוי מפנק
מומלצת לחסרי נסיון,
**סבלנית מאוד**

אין צורך לשואל אותי אם התמונות שלי אמתיות,
אני מתגאה בגוף שלי, גוף הכי נשי שיש, חטובה ,
שחומה חלקה,

מבטיחה לך שאצלי תקבל חוויה מתקנת

מספר זיהוי מודעה 7409 (המספר שרושמים אחרי ה = בשורת הכתובת)

לא פעם ראשונה ולא שניה שמופיעה במודעות (מעלה פרסום לסירוגין).
מהתייעצות מחבר פורום ותיק (לפי משהו כמו שנה) ניתנו הפרטים הבאים:
תמונות אמיתיות, תחת מושלם, זין עבה סביבות ה20, אקטיבית בלבד, מנסה לתקתק.
מדובר במתלבשת (אין ציצי עדיין).
ניסיתי פעמיים לתאם איתה במועדים שונים ולאחר שהגעתי לאזור הפסיקה לענות לפון.
טענה בטלפון שהיא גם פסיבית (שמעתי גם מרכילויות שהיא פשוט לא הכי מסוגלת להיות פסיבית) אז זה משהו שנראה לי
כדאי להסדיר בשיחה אם מישהו הולך לשכב על הגדר.
ראיתי אותה במציאות בחתול, סה"כ מתחילה עדיין לא מלוטשת (יעזור מאוד עיצוב גבות שכן קצת מקנה לה מראה קצת אגרסיבי).
גם מידי פעם פותחת כרטיס באטרף אבל משם לא יצא כל כך לתאם. אפשר לפנות בפרטי מי שצריך עוד מידע

נשמח לשמוע לשם שינוי על חוויה מוצלחת מטרנסית חדשה.Tongue
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

אורפז, מישהו ניסה?

4
יש מתלבשות מוצלחות שייהפכו ככל הנראה לטרנסיות ויש הומואים שמתחפשים לאישה כדי לעשות כסף. אני לדוגמא הייתי עם מתלבשות בתחילת דרכן שהפכו לטרנסיות מוצלחות ביותר כגון טל שני או טאי (והכוונה היא לפני החזה).
במקרה הזה התמונות מדברות בעד עצמן. להבדיל אלף אלפי הבדלות אם נקח לדוגמא את הלורן הזאת שלא ברור לי מה רואים בה

אורפז, מישהו ניסה?

5
1. בהנחה שהתמונות אמיתיות כמו שנכתב פה, אז מודיע לכם מראש שאין גבר בעולם שיכול הגיע למראה וקימורים כאלה ללא טיפול הורמונלי!! לכן מדובר בקוקס ולא מתלבשת (מתלבשת זה הומו מחופש לאשה שזה סבבה אם זה מדליק אותכם, אותי זה לא)
אני לא ראיתי את החזה שלה אבל אני מניח ובד"כ אני לא טועה שהוא לא נראה לגמרי כמו שלנו (שוב... אם התמונות אמיתיות)

2. מספר זיהוי המודעה הוא 7408 ולא 7409 ולא מוזכרת אף אורפז.

3. אולי מישהו לעזאזל יכול להסביר לי למה נדמה לי שאני היחידי פה שלא מבין למה כל דיווח או בירור חייב להסתיים בשעשועון, "בוא נראה כמה זמן יקח לכם למצוא מי המארחת שמדובר עליה" ?
אני היחידי פה שלא מבין למה אסור לפרסם מספר של מארחת שמפרסמת ביוזמתה ואת כל יתר הפרטים החושפניים יותר לגביה כן?!
לא מדובר פה בחשיפת שם, מידע פרטי, כתובת מדויקת, דף בפייסבוק וכד'..כולה מספק שבו המארחת מפרסמת, אז מה הסיפור?
אני לא שמעתי ולא מכיר על שום איסור כזה, אם יש אשמח אם תשתפו אותי

אורפז, מישהו ניסה?

6
1. לפי מה שאתה טוען אז כל מתלבשת שתתחיל לקחת הורמונים תיחשב לטרנסית. לטעמי רק לאחר ניתוח חזה אפשר לומר על מישהי שהיא טרנסית או קוקס כל השלבים שלפני הם לא רלוונטים בעיקר בשל העובדה שחלקן מתחרטות ולא מסיימות את התהליך.
2.מספר זיהוי המודעה הוא 7409 לפחות זה מה שעולה אצלי בדפדפן, היה רשום אורפז אבל היא ערכה את המודעה מאז.
3.לא מדובר על דיווח שכן אני לא ביקרתי אצלה, העברתי פה מידע מקדים שקיבלתי בתקווה שמישהו מכאן ירים את הכפפה.
ככל הנראה זה לא יקרה... Sleepy
אסור לפרסם לינקים ומספרי טלפון כי עצם החשיפה הגדולה של הפורום הופכת אותו למעין ערוץ פרסומי נוסף
לכן לשים פה פוסט עם כל הפרטים שווה ערך לכך שהמארחת קיבלה פרסום בחינם על אחת כמה וכמה שהיא לא מפרסמת באתר זה אלא באתר המתחרה.

אורפז, מישהו ניסה?

7
[QUOTE=sds]1.
2. מספר זיהוי המודעה הוא 7408 ולא 7409 ולא מוזכרת אף אורפז.

מספר זיהוי המודעה הוא 7409 כפי שציין רבנדל. השם הוא אלמוג (כפי שציין רבנדל בציטוט תוכן המודעה) ולא אורפז (כפי שציין בטעות בכותרת השרשור)....

אני היחידי פה שלא מבין למה אסור לפרסם מספר של מארחת שמפרסמת ביוזמתה ואת כל יתר הפרטים החושפניים יותר לגביה כן?!

לא מדובר פה בחשיפת שם, מידע פרטי, כתובת מדויקת, דף בפייסבוק וכד'..כולה מספק שבו המארחת מפרסמת, אז מה הסיפור?

הדרך היחידה לדעת אם מותר או אסור - לפרסם מספר טלפון של מארחת שמפרסמת בפומבי, ואז לבחון אם המספר נמחק ומוסר או נשאר לאורך זמן... ניסוי וטעייה...
[/QUOTE]
המגביה עוף - ירחיק ראות

אורפז, מישהו ניסה?

9
[QUOTE=איצטגנין]
[QUOTE=sds]1. 2. מספר זיהוי המודעה הוא 7408 ולא 7409 ולא מוזכרת אף אורפז.

מספר זיהוי המודעה הוא 7409 כפי שציין רבנדל.  השם הוא אלמוג (כפי שציין רבנדל בציטוט תוכן המודעה) ולא אורפז (כפי שציין בטעות בכותרת השרשור)....אני היחידי פה שלא מבין למה אסור לפרסם מספר של מארחת שמפרסמת ביוזמתה ואת כל יתר הפרטים החושפניים יותר לגביה כן?!
הדרך היחידה לדעת אם מותר או אסור - לפרסם מספר טלפון של מארחת שמפרסמת בפומבי, ואז לבחון אם המספר נמחק ומוסר או נשאר לאורך זמן...    ניסוי וטעייה...[/QUOTE]

[/QUOTE]אני יודע שאני וגם חברים נוספים פרסמנו לא מעט מספרי טלפון של מדווחות (לא בכוונה לעבור על שום חוק, אלא פשוט כי לא מודעים לשום איסור כזה) והדיווחים לא נמחקו!
אתה מוזמן לצפות בדיווח האחרון שלו "חוויה בבירת הנגב" שקיים לא מעט זמן ולא נמחק ויש עוד הרבה דוגמאות אחרות!
אם יש איסור כזה (על אף ששוב אין בו שום היגיון בעיני) אז אשמח שאדמין יידע אותנו
אני מאוד אופתע אם כן.

אורפז, מישהו ניסה?

10
[QUOTE=ravnadal]
1. לפי מה שאתה טוען אז כל מתלבשת שתתחיל לקחת הורמונים תיחשב לטרנסית. לטעמי רק לאחר ניתוח חזה אפשר לומר על מישהי שהיא טרנסית או קוקס כל השלבים שלפני הם לא רלוונטים בעיקר בשל העובדה שחלקן מתחרטות ולא מסיימות את התהליך.
2.מספר זיהוי המודעה הוא 7409 לפחות זה מה שעולה אצלי בדפדפן, היה רשום אורפז אבל היא ערכה את המודעה מאז.
3.לא מדובר על דיווח שכן אני לא ביקרתי אצלה, העברתי פה מידע מקדים שקיבלתי בתקווה שמישהו מכאן ירים את הכפפה.
ככל הנראה זה לא יקרה... Sleepy
אסור לפרסם לינקים ומספרי טלפון כי עצם החשיפה הגדולה של הפורום הופכת אותו למעין ערוץ פרסומי נוסף
לכן לשים פה פוסט עם כל הפרטים שווה ערך לכך שהמארחת קיבלה פרסום בחינם על אחת כמה וכמה שהיא לא מפרסמת באתר זה אלא באתר המתחרה.

[/QUOTE]
1. מכיוון שמתלבש בעיני זה גבר שמתחפש לאשה כי סתם זה יכול להביא יותר פרנסה או כל סיבה אחרת, אז יש הבדל עצום בינו לבין טרנסית שעברה/עוברת טיפול הורמונלי, מה שיוצר את המשיכה אצלי זה לא הסיליקון אלא המראה והקימורים הנשיים שנוצרים אך ורק באמצעות הטיפול ההורמונלי!
הגודל של הציצי זה לא מה שמבדיל בעיני בין קוקס למתלבשת, גם "שטוחיות" עם פטמות מזדקרות יכולות מאוד למשוך אותי.(בהנחה שנוצר אצלם כבר תהליך הגניקומסטיה)
אגב..במקרה של אורפז הזו (בהנחה שהתמונות אמיתיות) אז לא מדובר בהתחלת טיפול אלא בקצת יותר מיזה!!
2. אצלי בדפדפן זה נפתח על 7408, בכלל נראה לי שהיא לא מאוד אוהבת את הדיון הזה עליה, כיוון שהיא העלימה את המודעה או ששינתה שם ותמונה (או שאני צריך משקפיים)
3.לא ברור לי למה לפרסם את נוסח המודעה השלם ו4 ספרות אחרונות של טלפון או קוד זיהוי וכל ה"טריקים" האחרים זה בסדר ומספר טלפון לא, הרי כולנו מבינים שאי אפשר לדווח או לברר על מישהי בלי שידעו על מי שואלים,
מהסיבה הזו נראה לי שאין ממש היגיון באיסור הזה, אבל שוב אם זה קיים אני אשמח לדעת על זה!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”