כ אנא, תנו לי מנה ואחזיר לכם קייטרינג! קייב ספונטני - דף 4 - סקס אדיר

אנא, תנו לי מנה ואחזיר לכם קייטרינג! קייב ספונטני

31
בחיים לא היית בקייב,ואף פעם גם לא זיינת,אתה מגיע לבנות ומאונן מולן,אין לך מושג מה זה לזיין,אתה אפס מאופס שמקנא באנשים,
אתה עול על האתר הזה,אני בקשר עם חברים מכובדים פה,שרק צוחקים על ההתנהגות שלך ומבינים שאתה מאונן מקלדת ובמקרה הטוב "פעמיים אוננות ב45 דקות"

אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

32
סביר שהייתי בקייב יותר פעמים ממך ואם אתה לא שם לב אנשים צוחקים עליך כי הם רואים רמות אחרות של תשובות רצות פה בינינו.

אתה איש זקן ולא חכם שלצערי יש לו הרבה כסף ואפס ערבות הדדית ואיכפתיות לאנשים אחרים פה בפורום. על כל אחת שאתה זיינת אני זיינתי שתיים רק במחיר הוגן ובלי לדפוק צרכנים אחרים.

33
הייתי מעמיד את זה למבחן ,האם אנשים מעדיפים דיווחים רבים כולל מחירים ולדעת היכן ליפול או לא,או כל הזמן השתלחות באנשים שמשלמים הרבה והורסים את הזונות,והמפסיד שותק
דרך אגב ....כמה פעמים אוננת מהבוקר!?
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

34
אין השתלחויות רק הבעת דעה.

אתה תרשום מה שאתה רוצה ואני מה שאני רוצה

אתה תהרוס ואני אנסה לתקן

אתה תגיד שלשלם 800 פלוס חדר לבהמת מסע זה בסדר ואני אגיד שלא

אתה תגיד שלא צריך להתמקח עם זונה שדורשת מחיר לא הוגן ואני אגיד שכן

אתה תתעלם מחברי הפורום ותחשוב על התחת שלך בלבד ואני גם אם יש לי לא אלך לבחורה שדורשת מחיר לא הוגן כדי לא לתת לה לגיטימציה.

אתה תרעיל את הפורום ואת התחום שלנו כי הצלחת לעשות קצת כסף (רק אלוהים יודע איך) ואני אנסה ללמד את הצעירים פה שאתה פראייר מצוי ולא צריך לנהוג כמוך

אתה תדבר על מנהגי האוננות שלי כי אין לך משהו חכם לומר על הטיעונים שאני מציג ואני אענה לך בעוד טיעונים שיביאו את המח הזעיר שלך לנקודת רתיחה

אתה תתקדם בצעדי ענק לזמן שבו גם הכדורים שאתה לוקח היום לזיין לא יעזרו ואני אמשיך לזיין עוד 30 שנה

אתה תמיד תהיה צעד אחד מאחורי כי אתה לא שווה לי... אתה נחות ממני בכל צורה ודרך... השכלית ברורה לכולם מהכתיבה ומה שאני אשכנע את הפורום כל עוד אני פה זה שאתה מושחת מוסרית ואיכפת לך רק מעצמך... לא מעניין אותך מה אתה עושה לאחרים פה בפעולות שלך וגם דבר פשוט כמו לא לרשום בפומבי מחיר אתה לא מסוגל לעשות כי אז לא ידעו כמה יש לך בכיס...

35
אוליגופול היקר
אני לא הזכרתי את השם שלך, לכן אל תישא את שם אלוהיך לשווא.
אני מצפה מהאדמין שיעיף אותך קיבנימאט, כי אתה פשוט גועל נפש ו למרות שלא דיברתי מילה אלייך, אתה מתעסק איתי. אבל כנראה האדמין חבר שלך, כי אין לי מושג איך אתה עדיין כאן. וכל זאת בלי דיווח, אלא עם ריבים עם כל דיכפין

36
חחחח אם דיווחת יותר ממני בכל פרק זמן נתון פה בפורום אני אפרוש מרצון. אתה מועקה גדולה פה בפורום ומחפש רק לריב בלי לדווח בעוד שלי יש מאות דיווחים מועילים.

הדיווחים שלי והעובדה שיש המון פה שמסכימים איתי היא למה אני פה.

תקרא את מה שאני כותב אולי תחכים קצת.

אולי צריך לצטט שוב את מה שכתבת לי בפרטי שידעו מי אתה באמת:)

38
זה שאתה דמגוג שיכול גם לזייף שקרים כולם פה יודעים. כל מה שאני ניסיתי לעשות זה לגרום לך להפסיק לטנף את הפורום בריבים מיותרים אבל זה גדול עליך.
עכשיו אני אדאג להיות בכל מקום שאתה כותב עד שדעתך תצא.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”