אנא, תנו לי מנה ואחזיר לכם קייטרינג! קייב ספונטני
42זוג... כפי שאתה רואה קרומבה רק מחפש לריב... נתת לו סולם לרדת מהעץ ואני זרמתי ולא הגבתי גם אבל הוא חייב להיות ילד קטן.
האדמין הרי כותב לי השכם וערב שהוא מזהיר את קרומבה אבל כפי שהרוב הבינו פה הנשק של קרומבה זה שקרים וריבים... הוא לא מסוגל לסבול את זה שמישהו כותב דברי טעם שלא מסתדרים עם השקפת עולמו.
רק אלוהים יודע מה הוא תרם פה לפורום פרט מלטנף כמה דפים בהתמודדות כושלת מולי.
לצערו אני פה וכל פעם שיגיב יקבל כמה מנות שישתיקו אותו כרגיל או שהאדמין ישעה אותו לכמה ימים ואז יחזיר כמו שקורה בדרך כלל.
האדמין הרי כותב לי השכם וערב שהוא מזהיר את קרומבה אבל כפי שהרוב הבינו פה הנשק של קרומבה זה שקרים וריבים... הוא לא מסוגל לסבול את זה שמישהו כותב דברי טעם שלא מסתדרים עם השקפת עולמו.
רק אלוהים יודע מה הוא תרם פה לפורום פרט מלטנף כמה דפים בהתמודדות כושלת מולי.
לצערו אני פה וכל פעם שיגיב יקבל כמה מנות שישתיקו אותו כרגיל או שהאדמין ישעה אותו לכמה ימים ואז יחזיר כמו שקורה בדרך כלל.
43אשמח מאוד אם האדמין יאפשר לשנינו לחשוף את מה ששלח לכל אחד מאיתנו. אתה בטוח שמשתיקים אותי? אולי פשוט אני ועוד עשרות אנשים איבדו את החשק לכתוב בגלל אוליגופולים כמוך?
44אני לא צריך את האישור של האדמין להראות כמה הוא בז לך.
אל תאשים אותי באימפוטנטיות הדיווחית שלך ותנסה לתלות אותה בזה שאני מביע את דעתי. אני מדווח פה בלי סוף למרות שכפויי טובה כמוך מרוויחים מזה.
אתה שם לב שאני תמיד מגיב לך וככה הריבים מתפתחים. אתה גרורה מיותרת בפורום הזה. לא תורם ורק מתסיס.
אל תאשים אותי באימפוטנטיות הדיווחית שלך ותנסה לתלות אותה בזה שאני מביע את דעתי. אני מדווח פה בלי סוף למרות שכפויי טובה כמוך מרוויחים מזה.
אתה שם לב שאני תמיד מגיב לך וככה הריבים מתפתחים. אתה גרורה מיותרת בפורום הזה. לא תורם ורק מתסיס.
45טוב ידידי
התחלת לשעמם אותי.
אני לא עונה יותר.
לילה טוב
49יש לי הרגשה שאתה מתאהב בי. בא לך לישון איתי כפיות? לא אקח ממך יותר מ-400 ש"ח.
50אני הצעתי משאל,מה מעדיפים החברים?דיווחים שהם ירוויחו מהם?ולא חסר?
או התלהמות על המחירים של המאונן וירוויחו שלא ישלמו הרבה כסף?
בכוונה לא הזכרתי את שמו של המאונן
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.