תגידו אין בית גיל הזהב פתוח שתוכלו לקחת ויאגרה ביחד... קרומבה לא ישתמש בזה כי הוא לא באמת הולך ומדווח וכוסמין ילך לדפוק את שאר חברי האתר ולחשוב שאנשים לא חכמים מספיק לראות את הנזק שהוא עושה.
כוסמין... שום משאל לא ישנה כי אפילו את השאלה אתה כסיל מידי בכדי להגדיר:)
אני אעמוד כחומה בצורה מול מה שאתה עושה ואתה תצטרך לראות את הביטים שלי על המקלדת כל פעם שתנסה להשוויץ בכסף שאלוהים יודע איך השגת...
תדווח מתוק... תדווח בלי סוף... המראה שאני שם מולך תהיה שם... תמשיך להטריד אותך... תמשיך להראות כמה אתה מושחת מוסרית וכל יום שיעבור יבינו עוד חברי פורום שאתה כמו חברת סיגריות... גורם להנאה רגעית אבל בטווח הארוך הורג... הורג את התחום.
אתה מוזמן לבדוק למי יש יותר אורך רוח. שנים בעולם האמיתי התמודדתי עם מושחטים ממך ושמרתי על האינטרסים של מרבית מחברי הפורום והם אפילו לא יודעים... היום הלכתי לעשות לביתי הרבה בגלל אנשים כמוך שגילו לי כמה טינופת יש פה. אז עכשיו נשאר לי הפורום כדי לעשות קצת טוב ולעמוד מולך ומול עוד כמה שרק מחפשים לריב ולא באמת עושים הרבה חוץ מנפיחות קלות בכנף..
בוא נראה מי יחזיק יותר זמן פה...
אנא, תנו לי מנה ואחזיר לכם קייטרינג! קייב ספונטני
53תגידו, נדפקתם לגמרי?
בן אדם בא ושואל שאלה פשוטה ואתם מתחילים לריב ואחר כך גם רבים מי התחיל כמו ילדים קטנים. זה פורום שנועד להיות מקום נוח ונעים לשתף ולשאול והמלחמות המכוערות האלה של למי יש יותר גדול מחרבות לכולם.
מקווה שהאדמין ינקה את הריב המטומטם הזה (ואני מדבר על הריב ולא על הרבים. לא משנה מי התחיל, מי סיים ולמה) לטובת כולם.
בן אדם בא ושואל שאלה פשוטה ואתם מתחילים לריב ואחר כך גם רבים מי התחיל כמו ילדים קטנים. זה פורום שנועד להיות מקום נוח ונעים לשתף ולשאול והמלחמות המכוערות האלה של למי יש יותר גדול מחרבות לכולם.
מקווה שהאדמין ינקה את הריב המטומטם הזה (ואני מדבר על הריב ולא על הרבים. לא משנה מי התחיל, מי סיים ולמה) לטובת כולם.
55כסיל.ואתה מאונן מקלדת
<span style="font-size: 12px;">אני מת על מבוגרות,800יספיקו?או שהיא לא שווה כי היא מבוגרת....אחחח איך בא לי,</span>
<span style="font-size: 12px;">בא לך לבוא לראות ולאונן?</span>
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
56הדיבור שלו כל כך נמוך שהוא מוריד את הפורום לתהומות שלא היינו בהם.
בעבר הוא איים לפרק אותי במכות והעיפו אותו מהפורום. אז פתח יוזר "אחים של גברות" ומשום מה החזירו אותו לכוסמין. זבל אורגני...
בעבר הוא איים לפרק אותי במכות והעיפו אותו מהפורום. אז פתח יוזר "אחים של גברות" ומשום מה החזירו אותו לכוסמין. זבל אורגני...
57שיהיה. אני לא עונה לאוליגופול. החלטתי להיות המבוגר האחראי.