מרחיב ישבנים ובלונדינית בבנגקוק
1שלום לכולם אז בהמשך להודעה הקודמת אחרי פאטיה עברתי לבנגקוק פינקתי עצמי ב3 לילות במלון מעולה קרוב לתחנת רכבת וקניונים עושה צק אין עולה לבריכה וחושב מה לעשות לפתע מקבל הודעה מבחורה אמריקאית שמצאתי בשיטוט באינטרנט ונמצאת לתקופה בתאילנד ומחפשת השלמת הכנסה שמה לצורך העניין מרי 170 בלונדינית טוסיק שובב מידה 40 חזה בינוני טבעי מפואר שולחת לי סרטון שלה אמרתי לה אני בבנגקוק אמרה יכולה לבוא ב7000 באט במבצע ..אמרתי רוצה 2 לילות אמרה 800 דולר ליום הורדתי ל400 ליום ואמרתי לה לבוא.הגיעה בערב ישר הפשיטה אותי התחילה למצוץ אליפות אם רימינג וליקוקי ביצים אחכר אכלתי לה את הכוס ועברנו לזיון מטורף שנמשך חצי שעה משום מה לא גמרתי מהר!במהלך היומיים הבאים היו עוד זיונים ברמה עולמית כמו עם שחקנית פורנו בטח שלא תאילנדית ואפילו לא רוסיה מתקרבות לביצועים לחשק שנתנה מכל הלב.הזיון האחרון לפני פרידה היה במקלחת מתחת למים הזורמים ומשם לדוגי מול המראה ועד להשפרצה לפה!סהכ 4 זיונים מעולים ביום בילויים משותפים צחוקים וכיף ממש GFE מושלם. מה אתם אומרים חברים האם עשיתי עסקה טובה ? האם גם אתם הייתם רוצים למרות שאתם בתאילנד משהו אחר ?