כ אלונה בואך הרצל בת הים - סקס אדיר

אלונה בואך הרצל בת הים

1
ביקרתי את אלונה בת ה-25 מהלינק הזה:

הייתה חוויה מאוד חיובית ויוצאת דופן!
איך שנכנסתי ראיתי שאלונה היא לא בדיוק כוס התה שלי. יש לה שיער קצר וצבוע לבלונד עם שורשים שחורים מה שממש ממש לא עושה לי את זה. היא גם לא יפה בפנים (אבל יש לה גוף מדהים). חשבתי לעשות רוורס אבל אלונה התנפלה עליה בנשיקות צרפתיות מעולות עוד לפני שהבנתי מה קורה והתחילה להפשיט אותי. מכאן כבר היה ברור שאשאר.
בקושי הספקתי לשלוף את הכסף והופ היא התחילה במציצה מעולה שכמעט גמרתי תוך דקה. הייתי צריך בכוח להפריד אותה מהזין שלי והיא הלכה להביא קונדום והתחילה ברכיבה מטורפת. אחרי כמה דקות עברנו לדוגי שם גמרתי את הגמירה הכי חזקה שהייתה לי אי פעם עם בחורה עובדת. עד עכשיו עברו רק 5 דקות על השעון!
קפצה להתקלח וכעבור זמן קצר חזרה ומיד התחילה לטרוף אותי שוב. אותו סרט חזר על עצמו והגמירה השנייה מיהרה לבוא בעוצמה עוד יותר גדולה. כך שאחרי 20 דקות כבר גמרתי פעמיים ונשכבתי המום על המיטה להסדיר נשימה.

בשורה התחתונה יש מי שיגיד שתוקתקתי (25 דקות פנימה והחוצה על השעון) אבל מצד שני קיבלתי שירות מדהים שהשאיר אותי חסר נשימה (תרתי משמע!).
לרעתה אגיד שהיא לא כ"כ יפה, שהיא לא התקלחה לפני שהגעתי ושהיא לא מחליפה סדינים ככה שזה פחות מתאים לסטריליים. לטובתה יאמר שהיא משוגעת בצורה חיובית, שיש לה גוף מושלם ושהיא אחד הזיונים הטובים שהיו לי.

תהנו!

אלונה בואך הרצל בת הים

2
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13571
תמונות שלא קשורות מולידות לפעמים גם הפתעות
ואכן אלונה היא הפתעה נעימה אך לא יותר מכך .
מזה הרבה זמן שהנני זומם את הבחורה בתמונה
הערב צלחתי את המשוכה והגעתי בעקבות המודעה
פתחה לי את הדלת בחורה בת 25 אוקראינת
כמדומני מחראקוב.
כחודש בארץ
1.68 לערך בלונדינית צבועה
שיער תספורת קרה.
לבנה , חלקה ורזה
חזה קטנטן ביותר
מתנשקת בלהט
הנערה אוהבת סקס!!!!
אוראלי ללא כיפה