כ אנא, תנו לי מנה ואחזיר לכם קייטרינג! קייב ספונטני - דף 7 - סקס אדיר

אנא, תנו לי מנה ואחזיר לכם קייטרינג! קייב ספונטני

63
ואולי זה פשוט עניין סובייקטיבי, אוליגופול ראה את הדברים בדרך שהוא תאר ואחרים ראו זאת בצורה אחרת, הרי לא כל אחד ייפול על אותן בחורות בדיוק, ולא לכל אחד יש את אותם הנתונים בדיוק - ולכן יכול להיות שיש הבדלים בדיווחים וזה הגיוני.
עצם ההתעקשות של כל צד לטעון שהוא זה שצודק, מוכיח בעיניי שכל צד באמת מאמין שמה שכתב נכון, ולכן אין מקום כלל לויכוח.
מישהו פה אמר שצריך לנשום אוויר ולהרגע - זו גם ההצעה שלי, ובכלל זה מיותר לקרא למישהו פה "שקרן" - בסופו של דבר כולנו מגיעים למקומות האלה וזה לא משנה אם זאת קייב, או ברלין או פרנקפורט, ונתקלים בסיטוציה ייחודית לנו ולאחר מכן מדווחים, תמיד מישהו יוכל לומר שאצלו הדברים התנהלו אחרת, וגם הוא יהיה צודק - כי זה מה שהוא חווה.

64
[QUOTE=אנטיפסטי]קודם כול תענוג צרוף לקרוא את הרב הראשי .

ב. יש לי הצעה שונה בשבילך שנה כיוון לאודסה/חראקוב אבל לא כעת כי קפוא שם
לפחות בסביבות אפריל בכול מקרה כנס לאתר הזה http://odessa.relaxportal.biz/eng/
שרותי ליווי אודסה שמו .הבנות בקייב מפגיזות מחיר כי זה עיר בירה עים הרבה תירים פריארים וכול פלצנית מתחילה ב100-150 דולר לאומת זאת
באודסה אפשרי גם חראקוב! שלקראת הקיץ יש גם טיסות ישירות מנתב"ג אתה תחגוג במחירים נמוכים פי כמה אים 7 גרבינה שווה 1 ש"ח תמצא בקלות שעת לויווי ב90-100 ש"ח מפצצות כ[ 600-700 גרבינה] כשהמלון עולה גם גרושים כ50 ש"ח ללילה והמסעדות גם כן זולות .
[/QUOTE]

רשום 1000 UAH לשעה שזה יוצא 140 שקל. זה אמיתי? פצצה כזאת לוקחת כזה סכום?

67
חברים יופי שנרגע קצת הריב זה באמת הופך את הקריאה לפחות נעימה.

לדעתי לשתי הגישות יש מקום, גם זו של התלהבות ותשלום וגם זו של הבררנות והקפדנות על עקומת מחיר עם תקרה.

בכל מקרה הדיווחים משני הסוגים מסייעים לגבש תמונה יותר מלאה (ולא הריב והאמירות הבוטות שאני חושב ומקווה שכל אחד אולי היה לוקח חלק מהן בחזרה).

עדיין לי לא ברור איך הכי נכון לאתר את הבחורות השוות וכמה זמן צריך כדי לברור אותן במסננת (קפדנית יותר או פחות). אשמח לקבל המלצות לאיתור ובירור דרך ממבה כי לפי ההודעות שקיבלתי בינתיים (פתחתי יוזר לא מזמן) אני מתרשם שהן לא מוסרות את הטלפון בקלות ומבקשות שקודם אגיע לקייב ורק אז אתקשר.

לגבי האתר של אודסה חלק מהבנות נראות מדהים וחלק לא אז אולי לא מדובר בזיוף סיטוני של תמונות. הביקור האחרון שלי שם היה לפני כמה שנים טובות ואז הכל היה מזוייף (אבל אז גם כל התמונות היו של פצצות על).

אני מניח שהיום המצב קצת שונה. ראיתי שישי בלינק גם אפשרות לחיפוש שיכלול רק תמונות "מאומתות" וזה באמת מצמצם את האפשרויות לתמונות פחות ממוסחרות או מעובדות בפוטושופ. עדיין יש סחורה אבל אם יש למישהו תוצאות דגימה זה יהיה הרבה יותר מעניין.

בכל מקרה אני אמור בקרוב לסגור על נסיעה לקייב ומאד מקווה שזה ייצא לפועל ואז אחרי הסיור שלי אעביר תוצאות מהמדגם האישי שלי לטובת כולם. אודסה בינתיים לא על הפרק למרות שהבנות שם מלפני כמה שנים היו יותר יפות בממוצע מבנות קייב, ואפילו בכמה רמות.

מרכוס
המצפון אינו מונע מעשים רעים, הוא רק מקטין את ההנאה מהם.

68
איינשטיין היקר.....
אין מצב שהבחורה שצירפת תמונתה לוקחת כזה סכום
מדובר באתר עם תמונות שיקריות
תרים טלפון והפקידה שתענה לך תגיד ישר שהתמונה לא אמיתית אך במידה ותרצה לבטל את הבחורה שתגיע תשלם רק מונית
זה מין דיקלום קבוע
התמונה שצירפת זה בחורה ברמה מאוד מאוד גבוה גם יחסית לאוקראינה
בחורה בסגנון כזה לא תדבר איתך פחות מ200 דולר

69
עוד פעם מסכים עם קופיקו, התמונה אפילו לא חצי אמיתית, כל חובבן ישר מזהה, אפילו לא קרוב להיות אמיתי ( לפעמים מראים איזה כוסית יושבת על ספה בתוך בית משהו קצת מעורר חשד שזה אמיתי, התמונה הזאתי אפילו לא מתקרבת לזה !!!!!!) .

קופיקו ידידי, במשהו אחד חולק איתך, אם יתקשר לפקידה ויתמזל מזלו זאת שמדברת רבע אנגלית תענה , היא תגיד לו בטח בטח בו חמוד תמונה אמיתית לגמרי , אפילו שהוא ישאל 1000 פעם , הבלונדה עם העיניים הכחולות בשם ככה וככה ( בדר"כ רשום השם שלה מעל התמונה ) , וכשיגיע ( אחרי מסע כומתה במונית שלא מדבר אנגלית, ולמצוא את הכניסה של איזה בניין סובייטי עם 10 כניסות וריח של שתן על הדלת ברזל שלהם עם אינטרקןם שאומרת לך איזה מספר לצלצל כאילו שאתה יודע מיספרים ברוסית ) ,

פתאום יתברר , שבדיוק הרגע הבלונדה הלכה, או שהם יטענו " אההה נטשה הזאת, חשבנו התכוונה לנטשה אחרת " והנטשה האחרת זאת איזה זקנה בת 50 עם שיני זהב !!!! ( כל זה קרה לי , ואני אומר את זה מניסיון מר וכואב !!!!!!!! )

אוליגפול , אתה יודע טוב מאוד שהתמונה לא אמיתית, אז את ה"קייס" שלך תשאיר במזוודה שלך , זה כבר בדיחה .

70
מי כזה תמים?
אם פה שמים תמונות מזויפות ואומרים שהן אמיתיות
אז מה נראה לכם שבאוקראינה הסרסורים צדיקי חב"ד???
זה בלוף שיווקי בשביל שתתקשר
אם תשלם טוב תקבל טוב
אם תדרוש את הסכום הנמוך תקבל פצועות בהתאם

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”