חברים יופי שנרגע קצת הריב זה באמת הופך את הקריאה לפחות נעימה.
לדעתי לשתי הגישות יש מקום, גם זו של התלהבות ותשלום וגם זו של הבררנות והקפדנות על עקומת מחיר עם תקרה.
בכל מקרה הדיווחים משני הסוגים מסייעים לגבש תמונה יותר מלאה (ולא הריב והאמירות הבוטות שאני חושב ומקווה שכל אחד אולי היה לוקח חלק מהן בחזרה).
עדיין לי לא ברור איך הכי נכון לאתר את הבחורות השוות וכמה זמן צריך כדי לברור אותן במסננת (קפדנית יותר או פחות). אשמח לקבל המלצות לאיתור ובירור דרך ממבה כי לפי ההודעות שקיבלתי בינתיים (פתחתי יוזר לא מזמן) אני מתרשם שהן לא מוסרות את הטלפון בקלות ומבקשות שקודם אגיע לקייב ורק אז אתקשר.
לגבי האתר של אודסה חלק מהבנות נראות מדהים וחלק לא אז אולי לא מדובר בזיוף סיטוני של תמונות. הביקור האחרון שלי שם היה לפני כמה שנים טובות ואז הכל היה מזוייף (אבל אז גם כל התמונות היו של פצצות על).
אני מניח שהיום המצב קצת שונה. ראיתי שישי בלינק גם אפשרות לחיפוש שיכלול רק תמונות "מאומתות" וזה באמת מצמצם את האפשרויות לתמונות פחות ממוסחרות או מעובדות בפוטושופ. עדיין יש סחורה אבל אם יש למישהו תוצאות דגימה זה יהיה הרבה יותר מעניין.
בכל מקרה אני אמור בקרוב לסגור על נסיעה לקייב ומאד מקווה שזה ייצא לפועל ואז אחרי הסיור שלי אעביר תוצאות מהמדגם האישי שלי לטובת כולם. אודסה בינתיים לא על הפרק למרות שהבנות שם מלפני כמה שנים היו יותר יפות בממוצע מבנות קייב, ואפילו בכמה רמות.
מרכוס
המצפון אינו מונע מעשים רעים, הוא רק מקטין את ההנאה מהם.