כ סבינה הסנובית...בעיר הסבונים.... - דף 2 - סקס אדיר

סבינה הסנובית...בעיר הסבונים....

11
תודה לכבוד הרב על הדיווח המושלם

בכל מקרה אם התמונות אמיתיות נראית כוסית -דוגמנית
שווה רק כדי להיות עם מישהי כל כך יפה וצעירה

ארשום לבנק המטרות ( כרגע בהקפאה תקציבית ...)

נ ב
נשמע שאתה גם מוהל בעצב בדיווחים -מאחל לך בשורות טובות - מגיע לך רק טוב !
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

12
שלום, פקדתי את העלמה יש לציין שגילה צעיר באמת בת 19 קיבלה אותי יפה עם כוס שתיה. בחורה נאה נראת ילדונות טובה. התקלחתי ועברנו לחדר העבודה מצצה לי בצורה מצויינת אם לא ההיתי עוצר אותה ההיתי גומר לה מהמציצה אומנם נכון שמגבילה מאוד בלגעת לה במנוע או לרדת לה ודאי שלא מתנשקת אך בחורה נאה מצצה לי טוב צרה למטה איך שהכנסתי לה התחילה לגנוח אך גמרתי כלכך מהר כי היא ממש צרה וילדונת כזו לא נעים לפרק... בסה"כ חוויה חיובית לעומת הפעמים האחרונות בתאגיד הבתימי.
החיים קצרים אז תנו בראש

14
דגמתי
ואחרי שקראתי את החוות דעת פה אמרתי שאני חייב לפרסם את שלי ואולי לעשות עימה חסד :P
דבר ראשון חייב לציין שהדירה מאוד יפה ונקייה
הלכתי על המסלול הקצר מכיוון שקראתי את התגובות פה ופחדתי ללכת אבל משהו אמר לי ללכת בעיקר בגלל הגיל (זה לא שאני זקן פשוט נחמד לשנות אווירה רוב הבנות בנות 30+-)
המקלחת נחמדה היא מאוד מסודרת אבל הייתה בעיה במים הם היו פשוט קפואים חשבתי שזה אולי ישתנה אבל לא פשוט המים היו ממש ממש קרים...
לאחר המקלחת חיכתה לי בחדר התחלנו לדבר על קעקועים (היא מקועקעת ביד שמאל ובגב וגם לי יש לא מעט קעקועים) ואז התחיל המופע עכשיו יכול להיות שהיה לי איתה איזה שהוא כמיה יכול להיות שהייתי הראשון ועוד היה לה כוח לראות אנשים ויכול להיות עוד כמה סיבות אבל הרגשתי כאילו חזרתי לגיל 19 אל החברה הראשונה (כמעט) מציצה נחמדה + ראיתי בתגובות שלחלק מהאנשים היה הגבלה בלגעת לה במנוע אבל משום מה לא הרגשתי את ההגבלה הזאת ... אפשר לומר שמשחק מקדים ממש טוב
לאחר מכן רכיבה קלה וכן היא צרה אבל במידה טובה (בעבר דווחתי על מישהי שהייתה ממש צרה מבולבל )
החלפנו תנוחה למסיונרית ולבסוף דוגי שהביא עימו את הגמירה הגדולה (אחלה תחת ראיתי טובים יותר אבל גם שלה היה נכנס לעשיריה הראשונה) לסיכום הייתה חוויה ממש טובה אני נהנתי ובאמת הרגשתי שבאתי לאיזו יזיזה מהתיכון או לאיזו חברה מימים עברו מאוד נחמדה והציעה כוס מים לסיום Tongue

16
דרוש מורה נבוכים
המודעה עם הסיומת הנ״ל
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12047
מופיע נכון להיום בחורה בשם אלינה
תמונות מושכות ועושה רושם שאמיתיות כי מצולמת בדירה מקומית .
הבעיה שבתחקיר על מספר המודעה מופיעים עוד שני שמות לפחות , ביניהן כאמור
הצדיקות ו הפוסקות סבינה וליקה
גם התאורים בפוסטרים מעלים הבדלים ) אולי רק הבדל בטעמים .?)
למשל
גדול פוסקי הדור - הרב רוני גולן שליט״א הוציא פסק-הלכה שעם סבינה לא מסתבנים

אז מה פה קורה פה חברים?
משתמשים באותו זיהוי מודעה לנשים שונות? גם בזה התאגיד חוסך ?
אותה בחורה משתמשת בכינויים שונים ?
אנא עזרתכם במציאת פיתרונים

תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”