כ אנא, תנו לי מנה ואחזיר לכם קייטרינג! קייב ספונטני - דף 9 - סקס אדיר

אנא, תנו לי מנה ואחזיר לכם קייטרינג! קייב ספונטני

81
עוד ניסיון לפלח פה עם הגיון...

ראו נא את הבחורה בקישור:

www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13620

לפחות לטעמי נראית לא פחות טוב אם לא יותר מהבלונדינית בתמונה שהודבקה פה. שתיהן לא הטעם שלי כי בין היתר יש סיליקון אבל לצורך הנקודה היא קנדידאט טוב.

הבחורה בקישור באה לעבודה עבור 250 שח לשעה מבלארוס. בלארוס מדינה עם היצע הרבה יותר נמוך מקייב ומחירים הרבה יותר גבוהים.

עכשיו כל אלו עם טיפה שכל בראש תחשבו מה קורה בעיר כמו קייב עם הצפת זונות ומשכורות רעב באוקראינה כולה.

לא נראה לכם שתוכלו למצוא מישהי כזו במחירים נמוכים משמעותית מ 250 שח?

ראיתם את המודעה שצירף החבר על המחירים והיו פה עוד כמה שכבר כתבו על השפע והמחירים הזולים. אתם רוצים לתת לכמה מתוסכלים להרוס לכם נסיעה לאוקראינה... לכו על זה. כל מי שיודע להתמקח ויחפש ימצא בנות הרבה יותר שוות מהשתיים בדוגמא שלי במחירים מעולים.

83
אוליגופול ידידי וחברי לעתיד,
אני לא באתי לריב.רק להאיר את עינייך על ההצעה הקוסמת שהציעו לך. אם אכן זה לא בדיה , אז מציעים לך נסיעה בחינם.
אני לא בא ברע. רק רוצה את טובתך.
החלטתי להיות מבוגר אחראי.
מקווה שההנהלה קולטת ותיתן לי כוכב נוסף .
בברכת " קרומבה ואוליגופול יוצאים לדרך חדשה "
ק.

85
קרומבה - שלחתי להנהלה את התרומה שלך לפורום. מנגנון החיפוש הרשה לי לחזור אחורה עד יולי 2016 ומיולי 2016 לפחות אתה עושה שני דברים, מחמיא לרוני גולן על כתיבתו ומחרחר ריבים איתי.

שכל אחד בפורום יכנס להודעות משתמשים ויבדוק את מה שאני אומר (גם אם בטעות השחלת דיווח בפנים הוא לא שווה את הארס שאתה מביא לפורום). אני אעשה כל מה שאני יכול שתיכחד מפה כי אתה לא תורם אלא מסית והדמגוגיה הזולה שלך לא עובדת על על אף אחד (בהודעה הבאה שלך נעלה שוב את מה שכתבת לי בפרטי כאשר פניתי אליך להציע שכל אחד ישמור על הפינה שלו).

נתתי פה בהודעה הקודמת הסבר לוגי עם דוגמא לטיעונים שלי בלי הצעות מגוכחות ליציאה מאנונימיות. מעניין אם מישהו יגיב לעניין.

לboots - כמה טיפים על קצה המזלג...

1. רוב המציאות האמיתיות הן לא מסרסורים אלא באתרי היכרויות כמו ממבה. שם אפשר להסתדר עם גוגל. אפשר היום גוגל גם פנים מול פנים. ניהלתי דייטים שלמים ככה.

2.צריך לנסות לדבר כמה שיותר על דברים לא כספיים בהתחלה ורק אחרי שיש רמה מסויימת של דיבור לעבור לכסף. זה עובד גם על בנות שישר זורקות מחיר רק צריך מעט תחכום.

3. שאתה מגיע לכסף תהיה נחוש ולא רכיכה.

4. תעביר לה עוד בתחילת השיחה לפני הכסף שאתה מבקר קבוע באוקראינה ולא חד פעמי ויש בך פוטנציאל שוגרדאדי. כך גם היא תבין שאתה לא תייר טיפש מארצות הברית או ישראל ואתה מבין כמה עולה...

5. בנות לרוב רואות את הערך הנומינלי של הכסף ולא פר שעה (ככה זה גם בארץ רק באוקראינה רוב הסיכויים שתקבל את מלוא הזמן) אז אם מדובר בדוגמנית אפשר להציע סכום גבוה יותר לארבע שעות כמו 400 שקל.

6. אם מדובר בבחורה רגילה כמו התמונה שצורפה בשרשור או המודעה שאני שמתי חבל להשקיע כל כך הרבה מלל וכסף. יש כאלה בסיטונות באוקראינה.

7. בין אם זו תמונה בממבה או במציאות תהיה תמיד עם חליפה כאילו אתה הולך להתחתן. אם אתה שוכר רכב תשכור רכב יוקרה זה לא יקר שם. היות וכולן זונות באוקראינה הן כולן חולקות אותה תרבות שמכבדת כוח וכסף. רק מראית העין הזו תסיט את המבט שלה מהמראה שלך או מהגיל.

8. תביא פרחים או שוקולד גם לזונת הזונות. בניגוד לארץ שלא יצא לך מזה כלום באוקראינה זה זול מאד וייתן לך שירות יותר טוב, יותר זמן ולפעמים סקס חינם עם הבחורה רואה בך פוטנציאל קשר.

9. באוקראינה כפי שציינתי כולן זונות בפוטנציאל וזה אומר שדייט רגיל יכול להפוך לזונה וזונה יכולה להפוך לדייט רגיל. יש לי מישהי שעד היום אני בקשר איתה בפייסבוק. התחלנו בתשלום ואחרי פעם אחת הפסיקה לקחת ממני כסף.

10. לא להתבייש להתחיל עם כל מה שזז. אוקראיניות הן לא ישראליות שחושבות שהשמש זורחת להן מהתחת. רובן יתנו כבוד אם תתחיל.

יש לי עוד המון מה לומר...

86
אוליגופול ידידי
לא תצליח לגרור אותי לעימות. החלטתי ואני עומד מאחורי ההחלטה שלי להיות המבוגר האחראי. בהצלחה עם כל בחורה שתשיג ובכל מחיר שתשיג. תראה שיום אחד נהיה חברים טובים וניסע יחדיו לקייב לסגל ב-30 ש"ח לכל הלילה.
בברכת "קרומגופול"
ק.

89
זה קרומבה מאחורי הקלעים למי ששכח או לא יודע:

"""""""""""""
מרכז הודעות פרטיות מרכז הודעות מרכז הודעות פרטיות דואר נכנס דואר נכנס מרכז הודעות פרטיות דואר יוצא דואר יוצא הודעה פרטית חדשה הודעה חדשה

הודעה פרטית
פורום סקסנושא: RE: תשמע
נשלח על ידי: קרומבה
קבוצה: מדווח סקס פעיל על דרך המלך מדווח סקס פעיל על דרך המלך
RE: תשמע
הוסף לרשימת חברים הוסף חבר מחיקה מחיקה הגב להודעה פרטית הגב

טומטום,
אני עדיין מחכה שיעיפו אותי.
אתה כל כך מטומטם, שאין לך מושג בן כמה אני באמת.
יכול להיות שאני בת 20 , שמפרפרת את כולכם?
יכול להיות שאני אמא שלך , שמרוב באסה שילדתי אותך, מצאתי דרך לקרקס אותך?
יכול להיות שאני חבר שלך ששונא אותך...?
יכול להיות שאני האדמין בעצמו?
אתה טומטום. אני אוהב להתעלל בך.
ואם אתה ממש רוצה לראות מי יותר חזק, אז בוא נקבע תאריך ושעה ונראה מי יכול להגיב ואת מי חסמו.
מתאים לך גולם?

"""""""""""""

זו היתה הודעה שבאה אחרי ששוב ניסיתי להוריד את הלהבות וביקשתי ממנו שלא יופיע באף שרשור שלי ואני לא בשלו. מדובר בתחכן דמגוג ושקרן. הרוב כבר יודעים אבל יש פה חדשים אז כדאי להזכיר.

ההודעה הבאה תהיה חיפוש הודעות המשתמשים לפי שם המשתמש קרומבה להראות לכם מה קרומבה תרם לפורום מיולי 2016.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”