כ סקסית חדשה בבאר שבע נושא חדש - סקס אדיר

סקסית חדשה בבאר שבע נושא חדש

1
יום חמישי,שעת צהריים חשוכה מעננים, גשם זלעפות, כל העיר מוצפת מים.
יושב באוטו עם מזגן חימום פול גז.
מתחיל לחייג לכל 12 המודעות באתרינו. מתחיל עם כל מי שלא ביקרתי, כולל הערבייה שדווח שמבקשת 400(עדיין לא הייתי אצלה).
כל המספרים מופנים למודעה קולית שאומרת שהלקוח לא יכול לקבל את שיחתי.
המשכתי לנסות וגם אולי אם כבר לא עונים אז לפחות אלך אל סקסית חדשה בבאר שבע שעליה כבר דיווחתי. גם אצלה הטלפון מפנה למודעה קולית.
המשכתי לעבור על כל המספרים עד ש... עוד....סקסית חדשה בבאר שבע....יש צילצול....עונה כל עם מבטא מחבר העמים, בחורה...ומסבירה במה מדובר, עולה 250 ומעדכנת שישנה עוד בחורה בדירה בת 50 ב 200.
מאחר וזה הטלפון היחידי שענה לי במשך שעה של נסיונות, טסתי לשם. שדרות מלך ידוע ..

http://www.sexadir8.com/ads/11950/IMG-20161215-WA0037.jpg

זאת......סקסית חדשה בבאר שבע, תמונה של כהת שיער..לא המודעה עם הבלונדינית.

מגיע לכתובת, מתקשר, לא עונים...אלוהים...איזה גשם...מה זה? אחרי 5 דקות נסיון שני, עונה, מבקשת כמה דקות עד שלקוח ייצא משם.
אחרי 5 דקות....לא עונים...אחרי 5 דקות...הטלפון סגור. אחרי 5 דקות....עונה...מקבל הסבר ומגיע.
דפיקה קטנה בדלת, נפתחת, נכנס.
מולי בחורה, נאה מאד לטעמי, גוף חטוב, סקסית כמו שאני אוהב, שיער שחור, שדיים דחוסים היטב בלבוש שלה. מספרת לי שזה 250
אבל עם פרצוף של לא בא לי עכשיו(אולי בגללי? אני דווקא נראה טוב.....באמת..), אומרת שיש עוד מישהי ב 200 תנסה אותה....ככה אומרת לי. העדפתי לנסות אחת רעבה ב200 ולא אחת שבעה ב250.
נכנס לחדר, אחרי נכנסת גברת שבחושך נראית מבוגרת, לא 50, לדעתי הרבה יותר. נראית סקסית בגוף...משהו מוזר עם הפנים שלה. יודעת 3 מילים בעברית.
הבנתי תתפשט, הבנתי לתלות את הבגדים, לא הבנתי למה קור כלבים בחדר.
היא לא התפשטה, נשארה עם הטוניקה שלה כשהציצים הגדולים שלה שלופים החוצה. כנראה העדיפה כך כי זה הדבר היחידי שיכול להחזיק את השדיים שלה במצב דיי בולט ואפילו מגרה.
עלינו למיטה. מחיכת הרבה, ירדה למציצה חשופה. מוצצת מצויין עם המון רוק והמון נחישות. בלי ידיים. ניצלתי את המציצה כדי לבחון מה מולי.
התמקדתי בגוף, משהו היה נראה מוזר, השדיים שלה מאד גירו אותי ולכן בכל זאת התעלמתי מהשאר. אחרי 10 דקות של מציצה בלי הפסקה, הרימה את הראש ושאלה..."סקס?"...אמרתי כן.
הלבישה קונדום והרימה את החלק התחתון של הטוניקה כדי להתיישב עליי......אלוהים....מה זה המבנה גוף הזה? נראה כאילו כל החלק התחתון שלה, כוס ותחת מפולחים לשני חלקים, כאילו שהצמידו 2 צינורות אחד לשני, כמו של שמנות מאד אבל מצד שני אין כרס. אז מה זה?
התיישבה והתחילה לזוז. זזה מצויין...מדהים. כוס צר ולח מאד(העברתי אצבע שם בזמן שפתחה את הקונדום). עולה ויורדת כמו אישה צעירה יותר ותוך כדי אני קולט שהזרועות שלה בנויות משני חלקים לאורך הזרוע, חלק עבה וחלק צר מאד. משהו מטורף והיא עדיין עולה ויורדת בקצב מדהים ואז הפנים שלה מתקרבים אליי ואני רואה אותה ממש מקרוב.....שאלה.....מי מכיר את המומייה של איירון מיידן? בול .
עבדה מצויין עד שגמרתי. בלי נשיקות בלי חיבוקים בלי הבטחות, התלבשתי ויצאתי. הזיון היה מעולה מהתחלה ועד הסוף אבל המראות...המראות... קשים במיוחד. אולי אחזור כדי לבדוק את השנייה אם אמצא אותה במצב רוח יותר טוב.

עד כאן
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”